Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 318
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Казвам ви аз, че в легена няма никаква вода🤣🤣🤣 Щури хора

Бурсинче, смятай какви щуротии ще измислят до довечера .... както са тръгнали Stuck Out Tongue Winking Eye
Хахахаха, днес им е ден на двамата... А утре очаквам някакъв луд лайф да има... Керем с перука като на Ханде косата🤣🤣🤣 Поне ни забавляват

# 661
  • Кърджали
Който го е направил, да е жив и здрав, добре се е справил
Това е написал

# 662
Влязоха в тренда на Турция Wink

Ново:

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 15:17 от mi_si

# 663
# 664
# 665
  • Плевен / София
Може би защото и Ферит го няма... Grinning

# 666
# 667
Аз се чудя какво снимат на арената.
Хората коментират, че снимката е направена от Айдан, защото виждали отражението на Серкан, Еда и Сейфе в стъклото, а те гледат нещо, което се случва навън и което операторите снимат, а осветителите осветяват.
Какво може да се случва навън с тези коне? Да не би да са наели провесионален конен ездач или каскадьор? И се чудя, това допълнителен пушек ли е, или просто мъгла, но осветлението ни кара да си мислим, че има пушек?

# 668
Според SOMERA за м. Ноември нашите са на второ място

# 669
Лайфа от снощи

# 670
Кукличке аз мисля, че са имали фойерверки по повод развода, заради това само екипа е навън. Знам ли. Обаче друго ми направи впечатление - когато Ханде и Керем носят тортите, Ханде е облечена с нещо кожено надолу, приличат ми на онези панталони, които хората обличат, за да яздят коне. Моите мераци, след облеклото на Керем и подсказката на Неслихан с коня, може и да излезнат истина 😂 Да е имало една конна разходка из имение Болатови 🙃

Оставям това тук, нямах си работа и си играх с Бамби 😂

# 671
Промотират си сериала с едни и същи снимки Simple Smile

# 672
# 673
Селин какво прави на сета ... Нали в 21 еп. пишеше прощални писма и си тръгваше .... Бамби ще трябва да се пази от два фронта май май Simple Smile ...Новичката и Карантинираната

# 674
Селин какво прави на сета ... Нали в 21 еп. пишеше прощални писма и си тръгваше .... Бамби ще трябва да се пази от два фронта май май Simple Smile ...Новичката и Карантинираната

Вярно, не обърнах внимание... Ама ако перушинестата не си отива😱Аз тамън се бях зарадвала

Общи условия

Активация на акаунт