Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през декември

• 86 257
  • 4 263
  •   1
Отговори
# 195
момичета, сЯ ще задам един въпрос, който може  и да е много глупав, ама ще прощавате.  Ако купя геймърска мишка, може ли да се ползва и за нормалните ежедневни дейности на лаптопа вкъщи? Или само за игри е читава, а за друго ще изнервя? Сега като го пиша сама си отговарям, че "защо пък да не става за друго", ама нали вече го написах, дайте да "чуя" и вашето мнение.
Стават.Синко е с такава.Но като геймърства(има ли такава дума 😂) май предимно клавиатурата ползва 🤔

# 196
Тихо де! У дома светят мишката и клавиатурата, ма поне последната може де се изключва, че иначе ослепявам, а он я пуска да се върти на какви ли не светлини. Светещи слушалки няма да купя пък! Imp
Да не говорим, че пак има офанзива за по-мощен компютър, използвим ковида като оправдание, че не е време да се харчат пари нахалос. Голямото се пери, щял да купи частите и да сглоби компа. Ха - я успее, я не. И го раздава сербез половината пари от брат му, половината от него. Засега отлагам във времето, но ако се навия ще нарина и една камара за лицензиран windows, че да ми е мирна главата, ма това ще да е в бъдещето, коги и аз не знам.
Пих едно успокоително/ракиджос/ и ми се доспа. Апвам, търкам зъбака и ще преваря Тета/ще се хоризонтирам/.

# 197
Лятай лягай..вие сте работили днес. Полага ви се почивка...
🛌🛌🛌🛌🛌🛌🛌🛌

# 198
  • Пловдив
Уинд и моя е на тая вълнА Simple Smile
Щял да си поръча части и да му го сглобят...от неговите пари. Събира си.
А тоя лаптоп е геймърски, приятелка чак от Хамерика го прати Confused  ама нали го заля, та лепят копчалъците...аз все отбивам, ама таткото е меката Мария. Ся пуснах запитване за клавиатура, та кат я сменим тати да е с лаптопа, па синко с нов Dizzy Face  ей тъй съм...

# 199
Моята виртуална карта е със старата ми фамилия ама мен не ме бърка и си я ползвам..
*Виртуалната карта всъщност е пластика

# 200
Оплаках се...

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 22:31 от Анонимен

# 201
Ам даа, Тетич, ний, айляците почиваме! Да му мислят работачките😀!
Ся да задам тъпия си въпрос - тоя ПИК от НАП, дето го взех, какво мога да върша с него? Ма нИ ми са смейте, язе бързо схващам, ама много трябва да ми се обяснява! 😀😀😀😀

# 202
  • sf
На теория и мен не ме бърка, мога да си я ползвам. Но не е нормално, все пак съм им предоставила новите си данни. А и не искам да я виждам тази фамилия. 🤣

# 203
На теория и мен не ме бърка, мога да си я ползвам. Но не е нормално, все пак съм им предоставила новите си данни. А и не искам да я виждам тази фамилия. 🤣
Права си напълно. Аз им носих новата си карта,мисля че дори я сканираха и после 1 час ми търси новата карта 'щото съм била със старата си фамилия

# 204
Ся да задам тъпия си въпрос - тоя ПИК от НАП, дето го взех, какво мога да върша с него? Ма нИ ми са смейте, язе бързо схващам, ама много трябва да ми се обяснява! 😀😀😀😀
Можеш да проверяваш имаш ли задължения/местни данъци и такси, глоби от КАТ и всякакви други "убавини", които евентуално дължиш на държавата/. Респективно, ако не дължиш нищо то може да си го принтираш  и да го декларираш пред работодател, ако ще плозваш данъчни облекчения - било, то за деца до 18 години, Телк/50 и над 50%/.
Можеш да видиш как те води работодателя ти - трудов договор, на колко часа, плаща ли ти осигурителните вноски. Можеш да подаваш годишна данъчна декларация с него, можеш да си проверяваш дали си здравно осигурен/това може и само с ЕГН/. Това е на прима виста, сигурно има и други неща, ма ме мързи да проверявам какво още. Flushed

# 205
  • софия
Аз с него си подавам данъчната декларация началото на всяка година. Може и за друго да служи де, Тета да каже, тя е като енциклопедия 😁

# 206
Балонита,супер емоция! Живо и здраво да е,Лелиното! Като се сетя,как не знаех къде се намирам от кеф,а то едно ревливо,не дава да го пипнеш.

# 207
Вадих лятото код към нап...гледах си дивидентите. От боновите книжки. Четох тук една тема за спящите бонови книжки....и тъй.
Дивиденти йок. Сал дребни стотинки се оказа че имам...

# 208
Едно голямо нищо са тия бонови книжки. Дядо цял живот ми е слагал в нея. Накрая с таксата им обслужване ми изплатиха 29 лв..
Оф, тоя вой на линейки е ужасен Sad
Мамчето къде се губи???
МамаРу отдавна не се е появявала , също.

# 209
Аз за други бонове говоря.

Общи условия

Активация на акаунт