Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през декември

• 86 252
  • 4 263
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Панде, става..ама има повече копчалъци по нея и свети Simple Smile е, някои модели.

Ени, тя Тета от де да знай ко съ прай с тая точилка Joy

# 181
😂 Верно,тя с нея само налага мъжО.

# 182
Таквоз даже нямам.
Излиза че вие ги налагате....тъй ги виждам аз и останалите, нещата...

# 183
  • София
Аз точно заради светлинките ще я купувам таз мишка. Laughing Пардон, Дядо Коледа ще я носи. Иска светеща мишка момата. И нали се представя добре на онлайн обучението си казах, че  е заслужила. Отделно нейната мишка взе да прави проблеми. Та ето, решено.

А точилката на баба ми още я помня. Стоеше в шкафа в кухнята и когато не слушаме баба само питаше: " А точилката?" и ние с братята ми мирясвахме. И то не, защото ни е страх, че ще ни набие. Така и не я пробвахме тази точилка. Мирясвахме от почуда как може все да ни заплашва с точилката, а в крайна сметка никога не ни бие, най-много някоя баница да завърти с нея.

# 184
  • sf
Ходих до банката да си взема новата пластика, а тия ми я издали със старата фамилия. С новата съм от над четири години. Егати заплесите!
Натъпках се с китайско, вчера дюнери. Егати майката съм , утре ще му сготвя на детето.

# 185
И мен така веднъж...бях ги уведомила за новата фамилия официално. Вадят пластика....тя със старата фамилия. Отивам в офис...нагла тетка ми иска ..6 лв да съм платяла да ми оправят пластиката. Алоууу...чия е грешката....моя ли??? Ег@ти нахалниците....

# 186
ММ е геймър,от много запалените 😠. В къщи всичко около компа е геймърско. Аз ги ползвам за негеймърски неща и всичко работи нормално в негеймърски ръце😂🤣

# 187
Е как...не ставаш ли геймър щом я докоснеш....мишката геймърската....👀👀👀👀👩‍💻👩‍💻👩‍💻👩‍💻

# 188
  • Пловдив
Тето, твоят принц май е малък...не те е драл за таквиз щуротии Stuck Out Tongue Winking Eye  Та ше пееш и ти таз песен Simple Smile
У нас всичко свети...и лаптоп и слушалки и мишка Joy
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 08:52 от mystic woman

# 189
Туй са женЦки работи...лампички.
Не ще моя...

# 190
  • Пловдив
Дали? Simple Smile ша си говорим пак...след време.

# 191
  • Euskal Herria
Някак странно ми липсват постове и при следващо отваряне ми "изскачат". Чудя се дали е при мен проблемът?
Ей и сега - последно четох поста на Сиси. Видях, че има нов отговор, влязох - беше на Мистик и едва, като го прочетох - отговор на поста на Тета, видях и нейния пост.

# 192
Балонче, значи след английския, очаквай и уроци по геймърство 😂
Ще поблея още малко, пък ме чака готвене.
Панди, много сладки истории от теб прочетох, разказани с хубаво чувство за хумор. Представих си те като малка, сладка блондинка. А за малкото Панди трябва да търсиш причината за болките. На доктори не винаги може да се разчита. Най ме е яд като предписват лекарства за облекчаване на оплакванията, които обаче не лекуват причината. Мързел или нехайство.

А! Научих от Тета нова дума - оциклила 😂 Крадвам я.

# 193
Янче, и на мен ми се случва.

# 194
  • Euskal Herria
Ааа, значи е някакъв бъг. Благодаря, Сирос!
Когато са много новите отговори, приемам, че някак съм пропуснала. Ама при два нови отговора, пък аз виждам 3-4..

Общи условия

Активация на акаунт