Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през декември

• 86 236
  • 4 263
  •   1
Отговори
# 165
Ем щото ние не искаме да идем. И миналата седмица ни кани,ама тц.. не ми се мърда.
Радвай се. Аз поне сутринта бях ок та позачистих и измих. Ся тегава работа до утре по това време поне. Мразя ги тия два дена! 😆

# 166
  • Euskal Herria
От сутринта ви чета и се хиля. Добре ми идва, че както ми е едно такова никакво... а уж няма причина.
Тето, туй 75 да го махаш от ника. Пиши: Тета Министерша, ми така де, повечко рИспект да имат хората. Wink
Па си искай и персонален шИфьор, тъй подобава на ранга ти. Simple Smile

Балонче, здрава да е племеницата ти!

# 167
Any, разбирам що няма да говиш, но недоумявам защо няма да ядеш. Laughing Те да си сготвят, пък някой трябва да дегустира. По-подходящ от теб не се сещам.

# 168
Балонче, честита радост!

# 169
  • В полите на Пирин планина
Честита племенница на Бабълс! Да е жива и здрава!

# 170
Моля не говорете за пържоли. На мандарини съм. Flowers Tangerine Stuck Out Tongue Winking Eye

# 171
Попи,не ми се яде,не за друго. 😆Но той ММ се грижи,ще ми натрупа в подноса и ще ми донесе в леглото. 🥰 😜
Лори,🥺🤫🤐

# 172
  • Оптимист по принуда
Bubbles, честито! Gift HeartRibbon

# 173
  • София
И аз съм в цикъл. Мобилното приложение ми предлага да добавям някакви симптоми, но липсва мързел и няма място, на което да го добавя. Сигурно значи, че мързелът не е от МЦ. Дали се лекува!? Thinking

Иначе добре си хапнах в почивката. Сега чакам края на работното време в 21 ч, че да си ходя вкъщи да похапна отново. Лакомията вече я има като симптом в приложението. Отбелязах го. Но така културно са го завъртели като "повишен апетит".  Та отдавам я на МЦ и спирам да страдам от угризения.

# 174
Има лечение-с една по-дебела тояжка. 😂😂😂

# 175
Ще точиш нещо ли...каква тояжка. Точилка се казва ...

# 176
  • София
Кое от двете се лекува с точилката? Мързелът или лакомията? Или и двете? Laughing

# 177
Балонче, да ви е живо и здраво бебочето!

# 178
  • София
момичета, сЯ ще задам един въпрос, който може  и да е много глупав, ама ще прощавате.  Ако купя геймърска мишка, може ли да се ползва и за нормалните ежедневни дейности на лаптопа вкъщи? Или само за игри е читава, а за друго ще изнервя? Сега като го пиша сама си отговарям, че "защо пък да не става за друго", ама нали вече го написах, дайте да "чуя" и вашето мнение.

# 179
Тетоо,с точилката се точи,с тоягата се.. лекуват разни работи. 😁
Панде,става си май. Знам ли,аз не съм геймърка,та някой друг да каже. 😄

Общи условия

Активация на акаунт