Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през декември

• 86 233
  • 4 263
  •   1
Отговори
# 150
Честита племенничка, Балонче!
Да е здрава и ящна!

# 151
  • София
Балонче, да е здраво и безгрижно новото човече! Hug

Добри като рече, че е чистила сняг ми напомни за моите премеждия преди няколко години. Бяхме направили график по апартаменти във входа за чистене на снега. И като дойде ред на нашия апартамент реших да се пиша доброволец, защото баща ми и майка ми са възрастни вече, не върви тях да пращам. Та слизам с бодра крачка към мазето да взема лопатата за сняг. Ми тя се оказа висока почти колкото мен. Ама няма да се предавам аз. Замъкнах я някак пред входа и се започна. До днешна дата се надявам, че не ме е снимал някой тогава и да ме прати по социалните мрежи. Не знам колко пъти паднах, но бяха в математическа прогресия над броя на пътите, в които успешно вдигнах лопатата.

А този понеделник като заваля снега в София пред входа на магазина, в който ми е офиса един от младите касиери се явяваше снегорин. Бъзнах го по тази тема, а той се пошегува, че следващата смяна за снегорин е моя. Аз си спомних как чистих сняг пред входа преди години и му казах "А, значи искаш да ме видиш с вдигнати крака". Той го схвана по друг начин, с малко нецензурен подтекст. И сега се носи клюка из магазина, че налитам на агнешко. Laughing

# 152
Балонче,честитооо! Здраво и послушно да е бебчето и бързо възстановяване на мама. 🤗
Ренко,ми че кЪ?! 😁 ПарА трябва да се изкарва.

# 153
Добре да е дошло на белия свят бебенцето. Да е здраво а пътят му опсипан с късмет и щастие!

За покрив бре...събрахме парите. И за звънчева система...че сега системата е фърляне на ключ през терасата и теглене на торбички с въженце Joy

Аз полежах.
Изметох и измих стърбището.
Ся кафенце пийвам.

При мен се редуват периоди на мързел и на немързел. Както ме мързи...па взема изведнАж се разпъргавя. Па кат се развъртя..много работа отмятам за кратко 🤪😝

А..между тез периоди..и връз тях по-точно...е периода на даване на акъли..и критики чат пат. Ма конструктивни де...

# 154
Тето,ти като ММ,дето градивно критикувал 😂.

# 155
Коридорът на Коце как беше...от 8.00 или от 8.30ч почва...дъл ще можем да се шмугнем преди него...

А...не...аз само вятър правя. Тъй си плещя ...от скука...👻👩‍💻👩‍💻👩‍💻👩‍💻👩‍💻🗣🗣🗣

# 156
  • Пловдив
Коридоря е от 8,30...да тичкаш рано, ей Simple Smile

# 157
За термоблузи ще ходим...на ММ две да вземем...и аз още една ми трябва.
Вечер е голям гъч...а трябва да се вардим.
И без това ставаме всички ранХо.
Ще бръмнем с колцата...после освжбождавам ММ да ходи в министерството Joy

# 158
Бабълс, сега и панделки ще връзваш, честита племенничка! Да расте здрава и с късмет.
Излезнах с идеята днес да си купя боя за коса, че всеки ден забравям. Е, и днес забравих.
Иначе сладкарниците работят, поръчах торта.

# 159
  • Пловдив
Ееее...кой кат теб с мъж в министерството Stuck Out Tongue Ризата Угладили му, а...? Ама го мислиш, де...под нея с термо блузка, да не изстине от климатика в кабинета Wink

# 160
Оф..мани...тоз човек като одъртя и взе да се облича като мен. Дебело 🤯
Даже скоро ще ме подмине...кво му стана..повреди се нещо..

# 161
  • Пловдив
И аз на моя купих сега за Бургас, че там много дуфа...ама от Декатлончето Simple Smile

# 162
Той в морското минЮстерство ли...моя в планинското Joy
Ей..много ладно в тия миниснерства бе...🤭🥶🥶🥶

# 163
А сам се е повредил сигур. 😁 Ти си го ошашавила. Като те погледне с 5 ката дре’И и му става ладно и на него. 😂
ММ ще пазари,не излизахме ние. 🤗 Станах да обеля две ябълки и едва се довлекох до креватя. 😓😣  Да го ева и МЦ! 🤐 А после ММ щял да иде да сглобява на приятел портманто. Пък после оня щял да черпи,ама у нас. Казах му,че днеска ич не мо да слугувам на никой. Да си купуват салати,месо да си пекат,кво искат. Ни ще готвя,ни ще ям. 😁 Зла жена ейй..

# 164
Егати...хем работа му върши..хем в къщата на майстора черпнята....де се е чуло и видяло таквоз нещо?!?

И аз съм оциклена. Ма леко минава...

Общи условия

Активация на акаунт