Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през декември

• 86 230
  • 4 263
  •   1
Отговори
# 135
Елизабет, виж дали филтърът не трябва да се почисти.

# 136
...Ще ми се наложи да ходя с малкия до големи магазини и всичко ми се е свило, ама няма кой да го гледа. ММ е в командировка за две седмици. Само не знам дали в Икеа ще ме пуснат с количката. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 12:24 от Анонимен

# 137
Не. Това е спам тема. Мога да пиша каквото си искам/е..

Ти като предложиш лопата..па някой не иска да копа с нея..какъв е смисълът от лопата ти?

И за помощ е темата. И за сверяване на часовника.

# 138
Тета е дала хубав съвет на Пийк - не молиш, а лаеш кратки и ясни заповеди.

Пийк, ще те пратя на онлайн консултации при моята щерка да те научи как се прави. Откакто се е родила милата, нито едно изречение не е започнала с думите "Може ли". Винаги започва с "Трябва". Роден талант е тя. Ще ѝ кажа, че може да изкарва пари като лайфкоуч. Ето, ти ще си ѝ първият клиент. Тъкмо, ще удариш едно рамо на касичката ѝ. Simple Smile

# 139
От други консултации има нужда Пийк. Тя просто си обича да мрънка за всичко,а така не стига до никъде. Върти се в омагьосан кръг на вечно мрънкаща,недоволна и нацупена жена. По-ведро трябва да се гледа на нещата,по-лежерно. Не може за всичко да е драма и да се тръшкаме. И аз имам такива моменти,не си мислете,че всичко е цветя и рози,ама сама си бия шут отзад и продължавам. Ей го,ММ ни праща днес на пазар,че ще се върне късно. Студено е,заледено беше,сега май омекна,с детето съм и пеша. Освен това се къпах и косата ми е още мокра,а шапка нямам. Ми трябваше да мрънкам ли? Отивам за 15 мин,връщаме се и готово. Чудо голямо. Ама друго си е да напиша тоя мъж колко е долееен,как може такова нещо и т.н. И някой сигур ще дойде да ме отмени или ше ми смени мъжа с по-добър. 😂 Ми не,аз съм го избирала,ко да се прави. Не може все другите да са виновни. Мъж,майка,свекърва,деца... Да се замислим дали не е в нас проблема. 😜
Айде стига ви консултации без пари. Аааа... криза е. Ще ви пратя сметка да превеждате,кой колкото има,не се притеснявайте,не връщам. 😂😂😂

# 140
Ено...кво купихте..картошки ли 😆🤭🤭🤭

Навън е жега. Температурите изобщо не отговаряха на облеклото ми Joy...как не ги е срам...

ММ се върна да обядвал вкъщи. Отскочихме за бързо до Кауфланд за прах, питки за хотдог и карти Уно. Малко се начумери че щял да закъснее за работа...за министерството ..нъл там работи 😆🤭....обаче я свършихме тази работа.
Вечер не искам ..има много хора и не искам бацили да дишам. Помня Пийк как баш в К лепна грип мин.зима...
В краен случай вечерта щяхме да отидем. Или ММ да пратя. Но вечер е изморен и е студено...а сега едно пекнало....мисля че му направих услуга всъщност 🤓👻👻👻👻
Толкоз за логиката 🤣😉

Трябва да измия стълбището...много е мръсно. Ама май ще е след дрямката...

# 141
Още нищо,Тет. Не съм сбрала сили да ида.😬😂 Ма картошки имаме,друго ще е. Ляб май само,и дребната квото ме изнуди. 😆 Пазари се за шоколадов Дядо Коледа.
Ще миеш,няма как,като обра на хората парите за месеци напред. 😂

# 142
  • Пловдив
Абе кви са тия мъжове ...? Моят не знае къде е вратата на магазина, камоли да го пратя да пазарува Stuck Out Tongue Closed Eyes  Само идва да плаща и да носи торбите Wink

Пийк, почни да се радваш на живота! Стига си се тормозила. Kissing Face

Ени, ти в майчинство ли си още или аз нещо не съм разбрала...?

# 143
Аз ще мия само нашия етаж. Всеки си чисти...тоест никой не чисти е при нас работата...

# 144
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
някой питаше работят ли магазините. наоколо всичко работи.
това го скривам. тежи ми. Sad

Скрит текст:
от две седмици превеждам епикризи.
на дете. Sad
проблемите са сериозни и по-зле става.
на обяд не издържах, грабнах Горинич и лопати и чегърталки за лед и почистигме подходите към блока.
той участва през обедната почивка и се върна за час, а аз продължих да блъскам.
облекчаващо беше.

# 145
Мистик,не баш,дадох миналата година детето на ДГ,но до като посвикне,до като спре да боледува,те обявиха пандемията. Затвориха ДГ,а няма кой да я гледа и така. Иначе съм в търсене на работа,но как ще стане не знам. На моменти се отчайвам,ама кво да направя... Все някак ще се наредят нещата.

# 146
  • Пловдив
Ясно, Ени...ще се подредят, няма как... Kissing Face

Тето, ам кат нямате чистачка ти за кво сбра парите на народа? Laughing

# 147
Момичета, щях да се оплаквам, но чудото на новия живот се случи. Идвам да се похваля че станах леля на голямо и здраво момиченце.Толкова не съм плакала от щастие  дори и когато се роди мамин златен.
Ени, ще се подредят нещата Hug
Скрит текст:
Не знам в коя сфера търсиш, но ако е нещо с езици и хоум офис, може да ми драснеш на лично.

# 148
Ени,на психолог ли се правиш 🤪?
От няколко месеца главно скъпия пазарува,стегнато и стройно, което е добре дошло за семейния бюджет 😂.Аз гледам да не се навирам в места с много хора.
Балонче,здрава и поспалива да е момичката и бързо възстановяване на майка ѝ!

# 149
  • Пловдив
Бъбълс, честито! Прекрасно е да си леля!

Общи условия

Активация на акаунт