Пандичке, аз съм с геймърска мишка без да геймя. Ползвам я за работа, не бих я заменила за нищо "нормално". С на Рейзър съм и няма маса копчета, много ми е удобна. Почти всички "светещи" могат и да се изключват демек да не светят.
Елиф, то още като не беше роден малкия, баща му обясняваше как "тате ще му купи плейстешън", наясно съм какво ме чака
Ама баща му съм го взела такъв, аз самата без техника не мога. Всякакви "играчки" имам в къщи така че никого не съдя.Ох тия банки, аз за това като подписвах не си смених фамилията, не ми се разправя с бумаги.
Кротик, ще го видим, ама аз тъпо реагирах ама и се смея на себе си.Като ми казаха, че момата е 4 и 300 почти, и аз измучах само "че то голямо бре". Да сме живи и здрави, майка му се задави от смях като ми чу реакцията.
Здрави да сме всички!

Напомня ми за татко...
днес ще го пием навън, да се освежим бръже 
Иначе от едно известно време госпоИцата е на вълна шаренко, светещо, блестящо. Всякакви циганийки й ловят окото. Дано е само етап, защото според мен си е безвкусица, но е само на 7 г. Има време да й се формира по-читав естетически усет.
Веднага я насметох, а тя " Ми мамо, аз съм пред камерата и слушам, но сега изпитват други деца". Нееееееее, това не може аз да съм го възпитавала!
Виновен е генът на баща й.
Преди 2-3 дни пък я хванах да си рисува някакви нещица докато тече часът по музика. А ако стоя вътре с нея по време на час, се спича и не обелва и една дума когато госпожата пита нещо. Така поне отговаря на въпроси и се оказва, че отговаря адекватно, само където не ми харесва това подскачане, рисуване и т.н. по време на час. Днес съм на работа до 21 ч, но утре почивам и ще говорим сериозно, ако трябва ще има санкции.
Ще ги разгледам.