Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през декември

• 87 317
  • 4 263
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря момичета за поздравленията, нямам търпение да купувам роклички и панделки, честно Grinning
Пандичке, аз съм с геймърска мишка без да геймя. Ползвам я за работа, не бих я заменила за нищо "нормално". С на Рейзър  съм и няма маса копчета, много ми е удобна. Почти всички "светещи" могат и да се изключват демек да не светят.
Елиф, то още като не беше роден малкия, баща му  обясняваше как "тате ще му купи плейстешън", наясно съм какво ме чака Grinning Ама баща му съм го взела такъв, аз самата без техника не мога. Всякакви "играчки" имам в къщи така че никого не съдя.
Ох тия банки, аз за това като подписвах не си смених фамилията, не ми се разправя с бумаги.
Кротик, ще го видим, ама аз тъпо реагирах ама и се смея на себе си.Като ми казаха, че момата е 4 и 300 почти, и аз измучах само "че то голямо бре". Да сме живи и здрави, майка му се задави от смях като ми чу реакцията.
Здрави да сме всички!

# 211
Алоууу...чия е грешката....моя ли??? Ег@ти нахалниците....

На мен не ми бяха побрали името в акта за раждане на голямата щерка, последните две букви от фамилията липсваха. Така била настроена пишещата машина?!?Казаха, че само дубликат можели да ми издадат, ако искам (а, не бе, не искам в акта за раждане на детето ми името на майката да е написано правилно). Ама да си платя 3.50 ли беше. Явно не бяха виждали скоро разярена родилка, бързаща за поредното кърмене, защото набързо ми го написаха без да плащам такса. Joy

# 212
Добрутро Heart
Честито, Балонче! Hug

Прозорците — затворени и черни
и черна и затворена вратата,
а на вратата — листът със словата:
„Стопанинът замина за Америка.“
И аз съм сам стопанинът на къщата,
където не живее никой,
ала не съм аз заминавал никъде
и тук отникъде не съм се връщал.
Аз не излизам никога от къщи
и моите еднички гости са годините,
а много пъти пожълтяваха градините
и аз не съм навярно вече същият.
Отдавна всички книги са прочетени
и всички пътища на спомена са минати,
и ето сякаш сто години
как разговарям само със портретите.
И ден и нощ, и ден и нощ часовникът
люлее свойто слънце от метал.
Понякога аз се оглеждам в огледалото,
за да не бъда винаги самотен.
А по стената се изкачват бавно
и догоряват на потона дните ми:
без ни една любов, без ни едно събитие
животът ми безследно отминава.
И сякаш аз не съм живеел никога,
и зла измислица е мойто съществуване!
Ако случайно някой влезе в къщата,
там няма да намери никого;
ще види само прашните портрети,
коварното и празно огледало
и на вратата листът пожълтял:
„Стопанинът замина за Америка.“
- Атанас Далчев

# 213
Добро утро! О*Рахал!
     Оплаквам се, че от снощи не съм се спряла да ям. Яко! Вечеряхме, поспах два часа, станах и ядох. И така до сега. Какво е това чудо, какъв е този глад, станала съм лоена топка! Плюскам като за последно и то основно през нощта! Хич не ми пука, че вече съм измила зъбаците... Ровя в хладилника и из шкафовете като къртица.
Отивам още да подремна. Тетка ви ненаяла и ненаспала се. О*Рахал!

# 214
  • Оптимист по принуда
Дриймче, просълзи ме на ранина. Confused Напомня ми за татко...

Добрутро де.

Тетка, играла съм го това, хладилникът не можеше да си поеме дъх от мене, вратата му мускулна треска имаше Joy. Период е, ще мине. Hug

Спи ми се, ама няма.
Хубав ден на всички.

# 215
  • Пловдив
Добро и мразовито утро! Кафе...? Simple Smile днес ще го пием навън, да се освежим бръже Wink

# 216
Добро утро!
Млякото с какао- направено , адаптираното мляко- направено. Време за кафе Wink
Малко късно се надигнах. Обаче стомаха ми е на огромна топка. Мъжът ми пусна и новините сутринта и съм край! Лек ден на всички! Пазете се и бъдете много здрави!

# 217
  • Оптимист по принуда
Мистиче, страхотно е.
Пийк, да ти кажа, форумът даже ми стига. Още със събуждането прочетох за 3 случая на загуби.
А български новини не гледам.

# 218
Демо..ще фанеш менингит с туй висене пред хладилника....

Айде...в Емаг има промоции на мшшки и др.гейминг джаджи. Отювайте да ръчате...

# 219
Здравейте, девойки.
Чета ви, нямам време да пиша. Като се прибера, ММ отива на работа, аз тропам с тенджерите да готвя за другия ден за мъжете, оправям из къщи и нямам време никакво за нищо.
Искам да купя безжични слушалки за подарък, може ли да ме ориентирате за марка по-качествени?

# 220
Добро утро, прекрасни!

Мистик, много ми харесва къде си сервирала кафето. Липсва ми планината 🙁
Дрийм, момиче, как добре ми започва денят, точно заради теб! 😘 Продължавай да ни будиш за стойностни слова.

Маме, за съжаление не мога да помогна с консултация. Нека се включат геймърските съпруги.

# 221
  • София
Здравейте!

Дрийми, обожавам Далчев! Благодаря, че ми припомни тези любими стихове, макар че ме натъжават всеки път. И сега ми заседна буцата.

Мистик, точно същата мишка си хареса и моята мома. Видя я още лятото в сервиза, в който занесохме таблета за ремонт. Искаше я тогава, но аз пари нЕмах. Сега май е позабравила за нея (само чат-пат мрънка, че сегашната мишка отказва), но не може да се сети какво иска за Коледа, затова реших да я изненадам. Дано само след като я купя да не се присети, че вече знае какво иска. Laughing Иначе от едно известно време госпоИцата е на вълна шаренко, светещо, блестящо. Всякакви циганийки й ловят окото. Дано е само етап, защото според мен си е безвкусица, но е само на 7 г. Има време да й се формира по-читав естетически усет.

Кафето е трепач. И как ми се ходи на планина!!!

Сутринта монтирах дребното пред лаптопа за дистанционно обучение и се понесох към работното място. Но преди да тръгна реших да метна едно око към учебния процес. Та значи децата отговарят на въпроси, а моето подскача на дивана. Scream Веднага я насметох, а тя " Ми мамо, аз съм пред камерата и слушам, но сега изпитват други деца".  Нееееееее, това не може аз да съм го възпитавала! Dizzy Face Виновен е генът на баща й. Stuck Out Tongue Closed Eyes Преди 2-3 дни пък я хванах да си рисува някакви нещица докато тече часът по музика. А ако стоя вътре с нея по време на час, се спича и не обелва и една дума когато госпожата пита нещо. Така поне отговаря на въпроси и се оказва, че отговаря адекватно, само където не ми харесва това подскачане, рисуване и т.н. по време на час. Днес съм на работа до 21 ч, но утре почивам и ще говорим сериозно, ако трябва ще има санкции.

Хубав да ви е деня, прекрасници! Не забравяйте да се усмихвате дори когато е тежко. Kissing Heart

# 222
  • Пловдив
Панде, хубаво си решила... Simple Smile ето я нашата. Аз също за Коледа му ги бях поръчала комплект със слушалките. Сайта е коректен.
https://www.ozone.bg/product/canyon-optical-gaming-mouse-adjusta … 00-6400-led-back/
Ето и други модели...https://www.ozone.bg/gaming/gaming-aksesoari/mishki/?podkategori … hki&tsena=-68

# 223
  • София
Благодаря, Мистик! Flowers Four Leaf Clover Ще ги разгледам.

# 224
Панде, ти какво се кахъриш, като се сетя, в училище в час съм рисувала, момчета обсъждахме с дружките, такива неща. А бях отличничка, никакви проблеми, знаеш, че жените можем да вършим много неща едновременно! Smiley

Не се възмущавай и за гена, от този микс понякога се получават и хубави неща. Ето моята дъщеря пее страхотно. А аз (и в моя род) грачим. Радвам се, че има талант, пък нека не е дошъл от моя род! Joy

Общи условия

Активация на акаунт