Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през декември

• 87 308
  • 4 263
  •   1
Отговори
# 4 170
  • София
Чироз, щом аз се справих с погачата, няма как да я объркаш.

# 4 171
Кафето от както помня все чисто го пия,но това не ми пречи да харесвам сладко. Даже и глутеновата чувствителност не ми пречи! Всъщност нищо не ми пречи да го обичам,пречат ми много неща да го ям!
Моята празнична трапеза е готова и се стягам за работа! Менюто е пуйка с ориз и зеленчуци,салата с моркови и зеле,салата с рока,марули и други зелени неща със сушени плодове и ядки , чието име на български не знам и галактопуреко за десерт! Малко,но от сърце 💓❤️

# 4 172
  • Euskal Herria
Аз направих баклавата,ама нещо не е много уау. 😁 Забравих,че одринските кори са хубави само за баница,не и за баклава. Дебелички са,трябваше да взема на Белла,ама карай,ще се изяде. Пени се... 😂😂😂
Тета да не се преработи?! Пази сили за довечера,ще правим тук парти онлайн. 🤪😆
Мистик,лек път! 🤗
Тортита са ви страОтни! Майка ми за всяка НГ прави торта,ама аз нямам този навик. 🤪
Съгласна съм! Simple Smile

# 4 173
Къщичката се пече, насметох щерката да оправя след себе си (брашно/тесто от плота, мивка с връх, но първо да разреди миялната). Не ѝ се оправяло, до сега се занимавала. А на мен заради това не ми се захващаше. Joy ММ е инструктиран как се прави айсинг, аз съм се опнала, докато спи дребната.

Ще метна баницата след малко, след нея канелоните. И салата - на който му се занимава.

# 4 174
Изпуснах ви съвсем. Баници хубави видях, чух за на Мистичето вкусната торта и че Сирос оплаква памук питата си, на което много - много не вярвам. Обаче най-най-най-най важното веднага фиксирах: онлайн парти 😃
Моето меню е скромно - кисело зеле със свински бут, чеснови питки и със сирене, баклава и напитки. Утре ще добавя сотирани, пикантни картофки и ще опека към тях месо.
Предполагам ще се включа и по-късно, но ако не успея, весело посрещане на Новата година. Не е важно колко яденета сме сложили на трапезата, а колко хора сме зарадвали през годината. Така мисля аз Simple Smile

# 4 175
Елиф, екстра ти е менюто.
Не знам тая памук погача, рецептата ли е калпава, продуктите ли ми нефелни,  ама не съм толкова смотана. Козунак да беше, три пъти щеше да втаса.

# 4 176
Не я чакам да втаса аз. Директно я бухам във фурната
Ей я
Скрит текст:

# 4 177
Пауне, направо ти завидОх! 
Ми щом не чакаш да втаса, значи рецептата не ми е ок. Аз чаках два часа и половина. Отвътре съм сигурна, че няма нищо общо с памук.

# 4 178
Що бе, каква е..ленена ли Joy

# 4 179
Пауне, направо ти завидОх! 
Ми щом не чакаш да втаса, значи рецептата не ми е ок.
Това ще да е причината! Октоподи не ти се опират, питка ли?
Пийк, браво момиче! Ще вземеш да ме амбицираш и аз да пробвам твоята рецепта Simple Smile

# 4 180
Ма кЪ ще ми се опъне октопод? Sunglasses
Пауне, я дай твоята рецепта, моля.
Какво питка направих за бъдни вечер, а това недоразумение сега... само ще ме дразни.

# 4 181
На мен пък ми готвят Stuck Out Tongue Winking Eye За сефте, явно балончето няма да е само на мезелъци.Grinning
Връщам се да ви чета че ви опущах.
Весело посрещане на новата година на всички! Да сме здрави, другото се нарежда.

# 4 182
Джинджифиловата къща отиде за джинджифилови курабии - правоъгълници Joy Ма са много вкусни. Нещо айсинга не го докарахме и нямаше шанс да залепи нищо. Догодина с готов комплект и лепило на др.Йоткер.

# 4 183
Момичета, пожелавам ви весело посрещане на НГ. Hug

На мен ми свършиха нещо силите. Станах в 6, тичах за карта и билети преди работа. После работа..не е като да си си вкъщи. После минахме през майка малко. Като се прибрахме, сложих пържолите, картофи да се варят /готови са/, а на мен ми се затварят очите и нещо ми е студено. Набичих климатика, и поседнах под него. Май се разболявам.
Баница има. Даже са 2. Салата който иска. На мен зверски ми се спи.

# 4 184
Сирос,и аз имам спомен,че не я чакам да втасва памук погачата. 😃 Ако искаш ще ти щракна аз по коя рецепКа я правя,става винаги. 🤗
Аз заръчах на ММ да вземе за нас крилца. Това ми се прияде като изброяваше какво има в магазина. Знам за некви поверия,че не се яде пиле,че щял да ми изФърчи късметО,ма той моя отдавна го е фанала липсата. 😂
Направих картофената салатка,след малко бухам крилата и засядаме.

Общи условия

Активация на акаунт