Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през декември

• 87 303
  • 4 263
  •   1
Отговори
# 4 185
О, крилцата много ги уважавам и аз.
Добър избор.

# 4 186
Момичета, весело посрещане на НГ! Нека всичко лошо да остане в тази и само хубави неща да предстоят.
И баница с късмети имам вече и шампанско взех. Сядам да празнувам. Навън вече гърмят с бомбички, страшно е. Наздраве от мен!

# 4 187
Мацки, гледам - хвалите ме като баба! Ама не ви трябва таквоз чудо като мен, бре! Wink Сещам се на млади години как ръмжах като мечка-стръвница на майка ми - все нещо не ми беше угодила. Още се хилосваме трите с щерката за една тенджера, подарена ми от мама. Направих я на бъз и коприва тогава, че ми я е купила, а сега дъщеря ми иска същата, но не мога да намеря. Живот като колело! Heart Heart Heart
Много ви се радвам за приготовленията и за кулинарните идеи. Откраднах си от всяка по малко и попромених менюто (заради което на дЕдо му се наложи да хвърчи на три пъти до магазина Stuck Out Tongue). Последния тур беше и за сурвачки!
Абе щом снощи четох и записвах готварски рецепти от темата С какво ви дразнят свекървите, направете сметка колко сме се пошашавили празнично!
Весело посрещане на новата година, момичета! Здраве, мир и любов! Heart

# 4 188
Я да видим сега дали успях. Преди да пусна хиперлинка в предния си пост го пробвах, отваряше се. Сега през таблети и аз не го виждам.
https://-spam308-/banicata-na-svekrvata/
Не става. Пишете в търсачката наГугла баницата на свекървата и ще излезе, като пръв резултат. С кисело зеле и свински мръвка е, с дърпани кори.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 17:42 от wind and fog

# 4 189
  • Пловдив
Ние се разтъпкахме и окъсняхме май..ся мушнАх гювечот с пръжолките Simple Smile салати бол. Едното дяте кат на Тета...цял ден дума само пържени картофи Grinning
Мъжете режат мезелъци.
Та тъй...

Весело посрещане и от мен! Kissing Heart

# 4 190
Аййй ма къде хукнахте сички да пиЙте и да Идете,че и пожелания пращат,моля ти се. 😂 Седете да си лафкаме тука.
Тет,и аз ги уважавам,пък отдавна не сме взимали. Ще апна доволно. Мъжо си вари главата. 😂😂😂
И тука се гърми яко. Бомби ли е,чудо ли... Преди какви питатки си пукахме,бенгалски огън,туй онуй. Ся война навън! 😣😠

# 4 191
Рано ми е да се местя на масата.Бомбите таман започнаха и при нас.Ама бомбища,едни топовни звуци.А е пролет,трети ден е пролет.

# 4 192
Весело посрещане на Новата година, дами. Нека новата да е по-добра за всички!

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 23:44 от Анонимен

# 4 193
Чета,че започнали сте вече,празнувате,аааа?!!! Аз още съм на работа,но е скука страшна, времето не минава! Как ще издържа до 8 направо не знам! При нас бомби няма,хората по улиците са малко вече, въпреки топлата вечер!
 Изобщо не ми е празнично!

# 4 194
  • Euskal Herria
Ааа, рано е още за масата. Засега само музиката е пусната у дома.

# 4 195
Успях да ви изчета. Ние нищо по-специално не правим, обичайното-скара, салатка, картофки, сладкиш. Една баница наредих, утре ще я пека и хапваме. Изобщо не ми е празнично, вечер като вечер. С малкото не можем гости да поканим, нито да идем някъде. Ляга в 21ч., не искам да му разбичквам режима. Писна ми да не ходим никъде за НГ. Догодина, свеката, жива умряла, я искам у нас. Оставяме го и излизаме. Да се наглася-токчета, грим, ала бала, то ми писна все с анцуга. Айде измрънках си като за последно тая година, догодина-пак!
Весело на всички 🥰

# 4 196
Ааа, Sissy, купона е тука! И аз още не съм се натуткала за преселението към дома на щерката. Хич и няма да цепя секундарника и да ходя там с оплезен език.
Ще ми се смеете, обаче след предишната ми публикация тук, ме хванаха щръклиците и в момента кютам до фурната, за да наглеждам една памук-погача без втасване, без разточване, само оформени топчета Simple Smile Каквото и да стане, все ще се изяде

# 4 197
Нарочно ме дразните сега с вашите погачи, налЕ? Лоши жени Stuck Out Tongue Winking Eye
Мамче, що да ти е празнично, както си го на ревеш. Я усмивката!
Откакто съм родила все сме си у дома за нова година.  Не е лошо на дивана, а и нещо одъртяхме за шумни компании.

# 4 198
Сиросче, хич не те дразня. Обърках и я сложих на по-горно ниво във фурната и хич не потръгна, а после вместо само на вентилатор съм включила на грил с вентилатор Simple Smile В средата е като пърленка, ама ич ми не е!

# 4 199
  • Пловдив
Наздравеее! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт