Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през декември

• 86 153
  • 4 263
  •   1
Отговори
# 4 200
  • sf
Печа питката и сядаме. Кучето се скъсва да лае заради пиратките, наду ми главата.

# 4 201
Тъкмо по- миналата година казвах, че ми се ходи на коктейл парти само с мм и възрастни хира, без никакви деца наоколо и миналият ноември ми се сбъдна.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 23:45 от Анонимен

# 4 202
Наздраве, Мистик!  Cocktail

# 4 203
  • София
Наздраве от нашата маса на вашата маса!

Нашата котка първоначално се притесни от пиратките. Сега реши, че е над нещата и скокна върху секцията. Вече подремва и хич не дава вид да й пука, че гърмят.

# 4 204
Наздраве, момичета! Весело посрещане и дано новата година да ни донесе здраве, щастие, любов и късмет!
И аз да измрънкам за последно тази година - тази сьомга не ни хареса. както и да е гладни нема да останем.

# 4 205
Навръх Нова Година му падна втория млечен зъб на детето... Joy Горкото щърбаво ангелче...
Баща й вчера пратил сума ти играчки. Днес ние с баба и дядо даваме подаръци и тя "Само това ли е?" Ем... Joy

# 4 206
  • sf
Наздраве и от нас! Ние вече почнахме, а скоро май ще сме се наяли 🤣 понеже слагам късметите в питата, падна ми се "любов" 😄

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 22:54 от donsita

# 4 207
Нашата маса поздравява вашите! 😁
Наздраве!
Седнахме и ние. Едва 8:15 е... ужасТ! 😂

# 4 208
Не знам за вас, ама мен ми се доспа 😁
У дома е КП (клуб на пенсионера).

# 4 209
  • софия
Добър вечер, момичета! Познайте кой беше на работа до преди малко - аааз. Дотъркалях се вече до вкъщи, похапнах и ей ме на при вас. Тая година ще срещам новата година вкъщи в леглото пред телевизора Grinning
Цифричке, и аз се чувствам от този клуб.

# 4 210
Ние се наядохме отзавна, и на мен вече ми е лошо Joy

# 4 211
  • софия
На мен през деня ми беше лошо, че днес цял ден се тъпча с какво ли не. Бяхме се организирали смяната всеки да донесе по нещо за ядене плюс имахме вчера рожденник, та и цяла торта ни чакаше. С колежките само обукаляхме до кухнята. Това обаче не ми попрвчи сега като се прибрах да хапна пак Grinning

# 4 212
Сега ще се връщам назад да ви чета, погачата ми стана невероятна, никога до сега не ми се беше случвало да ми излезе от голямата тава. Не смея да прилагам снимков матРиял, защото ще ми се разсърдите. И кога стана, при условие, че  се прибрах чак в 4.
Наздраве! Ама аз вече се преместих, от масата, на дивана. Тъй де, стои един такъв самотен, а на мен ми е уморено. Като изцеден лимон се чувствам.

# 4 213
Ай и ние с дребната за малко. Без грим съм,налЕ,да се отбележи.. 😁

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 20:42 от Anyyyone

# 4 214
  • София
Ма много сте хубави всички! Пу-пу! Там тва за кокошките дето баба ми го казваше в такива случаи няма да го пиша, че сме на маса. 😁

Общи условия

Активация на акаунт