Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през декември

• 86 196
  • 4 263
  •   1
Отговори
# 105
То, и аз така, Лори, докато ви изчета, стана пладне! 😀
Ха, гутен сабахлен, гугутки! Бърррр, студ на кутийки и мраз на филийки, ма нямах цигарки, тъй чи.... шал, шапка, ръкавици и ботуши!! Екипирана кат Тета!!
Ай, лека да ви е срядата, мацки!!
Аз ще ходя до НАП да си взема ПИК!
Бандата, довечера да сте тук!!!

# 106
Тъпо ми е ,гузно ми е!
Оплаквам се .... от себе си! Чудя се дали детето ми ще пише след години във форума колко ужасна майка съм!

# 107
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тогава ще си в бабинския форум и ще пишеш колко е лош(а) зетя/снахата.
споко, и аз съм лоша - натискам на учене и наказвам.
в съседната стая тече тест по физика. чувам нещо за резистори и наострих уши.
погледнах какво решава и го гугнах. Sad излезе ми тест за 9 клас. ЖДНБ!

# 108
Тъпо ми е ,гузно ми е!
Оплаквам се .... от себе си! Чудя се дали детето ми ще пише след години във форума колко ужасна майка съм!
Моя ще е първи. Вчера толкова рева и се дра, че накрая излязох от стаята. Връщам се след 15 Мин..той заспал на стола за хранене.

# 109
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
я да те почна отсега, че да свикваш.
за да заспи, значи му се е спало. а като им се спи понякога децата плачат. от инат, че не искат да легнат или просто защото не знаят какво да направят.
няма да ти давам акъли, ти си знаеш режим и всичко, но като знаеш, че му е време за сън, слагай го на леглото, гушни го, разкажи му приказка, но ти, не някоя писклива изнревяща играчка, а като се събуди има време и да яде.

готова съм за свекърва, тъща и баба, нали?

# 110
  • Countryside
Гутен морген! Аз пак проспах новата тема с новия месец, ще почвам Гинко Билобата Joy

Тет, честито ново ало, със здраве да си го ползваш!

Панди, стискам палци за теста и да се оправя малката Пандичка!

Мистик, идеалнУ е кафето! Мерси!

Добри, идеална си, ама не ти ли е ранко още?

Пийк, отпусни душата малко! Нищо няма да му стане на детето от 1ч телевизия или таблет. Песнички може да му пускаш само да слуша, не е задължително да гледа. Кога ял, кога спал, не е толкова важно, ще се оправи. Мъж ще става, не може да реве за щяло и не щяло, нищо че е на 3г. Остави го да се цупи и като види, че не минава номера сам ще спре. Малкото е много малко за номера, та неговия рев е от друго.

# 111
Аз го знам кога му се спи и кога не.. просто вчера изпадна в жестока истерия и просто го оставих да се нареве. Той ни чува, ни вижда, за това го оставих да му мине периода. После само го изместих.
Мъжът ми е най- рахат от този " локдаун" . Преди по е водеше детето на градина/ плуване. Сега няма грам ангажименти с него. Сега се опитвах да го помоля да свърши нещо, прати ме в трета глуха. Как да е, намерих начин да се оправя без него.

# 112
Измих тоалетната.
Изпих кафето.
Пуснах роботчето.
Избърсах зад котлона и около котлона.

Детето си учи в детската.

Туй то.

Мързи ме да сляза до мазата за елхата. А и не ми се мъкне 4 етажа...пак да ме заболи кръста.

И тъй...дивана ще гладя. Седейки на него. Може и лежейки...както дойде 🤣

# 113
И аз днес окъснях за вас, ама пък работа свърших. Кат се почне от стъргането на стъклата та до кафето в офиса, за което смогнах едва сега.
Много съм хепи, че съм на работа. Вярно, малко са колегите, но пък тези, които срещам са все усмихнати ☺
Усмихнат да е и вашия ден!

# 114
  • Пловдив
Пийк и що трябва да го молиш да свърши нещо...? Той да не е на гости в тая къща? Задълженията се поделят мисля...нали?
За детето и дрането не мога да дам съвет...моят беше кротък, а щом стана на 3г се промени много.Бебешкото изчена от раз и стана голямо дете.

Еееех, Тетооо...да ти завиди човек Wink

Елиф, и аз бая зор имах доде остържа возилото...и кат се оплаках на ММ кажа, че ще ми купи гараж Laughing

# 115
Ааа..усмихнати. ..Да не са озъбени...от студа 😝🤣🤣🤣🤣

Ти първи ден ли си след боледуването?

# 116
  • Euskal Herria
Добро утро! Изчетох ви, сега мога да изпълзя от леглото и да си направя кафето. Мрачно е, засега дъждът е спрял.

# 117
Мистик, защото трябваше да се отиде до някъде. Явно сметна , че аз с двете деца на -2 градуса мога да отида , за разлика от него, който може да излезе за.20 Мин..от работа. Как да е, оправих се.

# 118
Аз преди така се нагърбвах с всичко. Щадях го. Уж да не излиза от работа и др.такива нещица. Пък аз че излизах и си създавах неудобство..кой да види. Нито по-добра станах....нито нищо.

Сега хич ама хич не го жаля. Казвам - трябва този и този ден ти да останеш вкъщи да гледаш детето. Излез от работа и ела с колата да ни заведеш до педиатъра и да ни върнеш. Върви плати тока и нета. Вземи това и това след работа.  И много ми е добре така.

Преди търчах с таксита да водя детето по лекари. Само аз вземах болнични. Търчах и сметки да плащам.

Ама веч поумнях.

Давай кратки команди. Не питай " можеш ли"... казвай "трябва да се направи еди що си. Ти ще идеш защото аз съм с децата. И така.

# 119
Добро утро, момичета!
Пия си кафето и ще будя Бебълс, че съвсем си развали режима.
Само моловете ли не работят или и всички други магазини, освен хранителните?
Спокоен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт