Бъдещи и настоящи мамчета в UK

• 21 139
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Aveправото на престой на британци и американци в Бг е съвсем различно-няма да коментирам това сега.В случая няма никаква връзка с регистрацията в полицията.
Мериако съпругът ти е Бг гражданин сигурно искат,а и ако е роден баткото в Бг  newsm78.На мен не са ми искали като пътувам сама с Томи,но за първи път ще пътува сам с чичо си от България за насам. Другия месец го водя на гости при баба му и ще ми го връщат 3 седмици по-късно. Направи и ти така с голямата ваканция  Grinning

# 136
Момичета аз няма да мога да дойда на партито, защото пътуването ми се отменя малко. Чака ме още един държавен изпит и май по- добре да уча тук. Много мерси за поканата, но ще се включа другия път. Весело изкарване на всички, много ме е яд, че няма да мога, но това е положението.
Между другото, черпя Ви всички,, взех държавния изпит по Гражданскоправни науки.

# 137
  • Манчестър
Aveправото на престой на британци и американци в Бг е съвсем различно-няма да коментирам това сега.В случая няма никаква връзка с регистрацията в полицията.
Мериако съпругът ти е Бг гражданин сигурно искат,а и ако е роден баткото в Бг  newsm78.На мен не са ми искали като пътувам сама с Томи,но за първи път ще пътува сам с чичо си от България за насам. Другия месец го водя на гости при баба му и ще ми го връщат 3 седмици по-късно. Направи и ти така с голямата ваканция  Grinning

Не мисля,че има разлика. За граждани на двете страни е разрешен престои до 90 дни в рамките на 6 месеца без виза. Това за регистрацията в полицията маи отпадна,правят го маи на границата.

# 138
  • Манчестър
Да попитам и аз за пълномощно: Ако майката пътува сама с детето, което не е Бг гражданин, искат ли пълномощно от бащата при напускане на UK? Thinking

Какво става с nana_cool? Добре ли са? Не е влизала скоро в темичката?

Никои не ти иска пълномощно при напускане на УК дори и да е български гражданин.

Ave, благодаря ти!   bouquet Аз питах, защото мъжът ми ми развива едни теории, колко били стриктни на излизане от УК с бебе, придружавано от единия родител

И на мен ми се идва на вашето парти, но ми е много далече, ще чакам снимки, приятно прекарване на всички Hug

Няма такова нещо. Никои нищо не пита. Моя син пътува лятото с баба си,бях приготвила едно писмо за всеки случаи,никои не поиска да го види.Така,че спокоино,

# 139
zdraveite na vsichki!Niamam kirilica i za tova shte pisha taka...zasega. Mnogo se radvam che vi ima.Nie sme v Liverpool. Moeto malko momchence e pochti na 10 meseca i vashite problemi yeparva mi predsoiat  newsm78
Imate li opredeleno vreme v keto se sreshtate vav foruma?  bouquet

# 140

nbirthday  Алиса, Честит Рожден Ден!   nbirthday
 Gift  Да си жива и здравa, много щастлива!   Gift

MamaChrisi   welcome

# 141
  • UK
Алиса, честит рожден ден !   party023
Честито и на Салис за изпита! Ако искаш можем да си спретнем среща в София  Wink
И аз съм в Бг и уча за изпит, но от 11 ноември вече окончателно се закотвям на острова. Тая година откъдето и да го погледна по-дълго от 6 седмици на едно място не съм се задържала  Rolling Eyes
Макобал, не съм забравила, че ти обещах адрес, но като се прибрах тогава списанието вече го нямаше  Close Но ти знаеш диагнозата и ще проявиш разбиране  Grinning В Турция изкарахме супер и ти нося брошурка. Томи явно добре се е сработил с чичо си  Wink
Мама Криси, ходите ли на мачове в Ливърпул ?  Grinning

# 142
ЧРД на Алиса,да ни е жива и здрава  Gift  ura bdbaloni

# 143
ЧРД, Алиса! Жива и здрва, много любов и късмета да е неотлъчно до теб  bouquet

Мерси маймунка! И на теб успех на изпита, ще стискам палци. То и аз имам още един и след това на самолета за Лондон Laughing Ама наистина защо да не се срещнем в София, тъкмо добро извинение да поспестим от ученето Laughing Laughing

# 144
 Алиса  newsm59 на патерици много здраве и късмет.  bouquet     Привет на всички от BG , да ви се похваля вече и ние имаме пр. визи, т.с. отиваме при тати в Лондон. А от там идват и мойте притиснения, как ще се адаптира детенце каде ще учи(тя е на 6г.) и  какви са тези интервюта? Моля споделете как беше при вас и как се справят децата в началото? И се извинявам ако ви досаждам но ми се е свило сърцето Tired     

# 145
  • Bristol
MamaChrisi, добре дошла си! Нямаме определено време за писане, като те зачовърка нещо, влизаш в темата и споделяш  Hug
Mary_L, честити ви визи! Кога ще се присъедините към татито? Тук ли ще изкарате Коледните и Новогодишните празници?
Момичета, вижте какво клубче ми препоръчаха днес за най-малките  За съжаление не навсякъде може да се намери, има списък с адресите по градове в сайта.

# 146
Sallys честито за изпита!
Маймунка,не се притеснявай! Разбирам  Grinning. Да учиш !  Wink
Мери,ние я имаме тази групичка всяка седмица в нашия Mothercare и е много популярна-винаги се пълни...обаче всеки път са 1 и същи песнички ,1 и същи игри-абсолютно никакво разнообразие.Аз ходя на 3 седмици веднъж ,че да ни е интерсно Simple Smile.Струва 5 £ за 45мин.

# 147
Мами, има ли между вас минавали на три годишен преглед на хлапетата при Хелт визиторка?

# 148
 Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, но сменихме квартирата и за да ни пуснат отново линията ни отне повече време, отколкото ако бяхме прекарали на ново. Страшна система. ooooh!

miravmbd, какъв е този интревал? То ние и сега не сме често посещавани от тях пък не знам ако трябва да чакам по 3  години ooooh!

# 149
  • UK/София

miravmbd, какъв е този интревал? То ние и сега не сме често посещавани от тях пък не знам ако трябва да чакам по 3  години ooooh!
    Simple SmileНееее, явно ги правят всяка година.Ние скоро бяхме, но за преглед за втората година.Имахме писмо с три различни дати, писах във форума за съвет, но и трите се оказаха грешни.Прегледа е само да се проследи развитието на детето.Алекс го провериха дали рисува, интересува ли се от книги, с коя ръка държи моливите....дадаха му един кукленски сервиз с чаши и чинии да си играе, а той ги взе и ги занесе в мивката.Преглед за физическото състояние нямаше Confused

Общи условия

Активация на акаунт