Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 170 996
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 165
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Отговора на Нестле,относно различните раници от Петрол
Здравейте, Ценка,
В правилата на играта „LION Petrol 2020” е посочено че наградите са общо 21 раници LION, без да се посочва никъде моделът раница, който ще бъде изпратен на печелившите.
Поздрави,
Нестле България
[/quote]Много се разочаровах от LION. Не е честно за едни раници Габол ,а за други евтини рекламни раници. Ще си помисля да ли ще участвам отново в техни игри.
[/quote]

Моят отговор е същият, но аз отново им писах тази вечер.
Точно в правилата им пише, че наградите са раници LION. Никъде не пише, че са Gabol. Доколкото знам Gabol е марка, а не модел.

# 166
Някой би ли споделил ЧАЛЪМ Joy за тоя часовник в колата. Над 50 капачки и НИЩО...
Честно да ви кажа всичко е до късмет, от началото на играта изхабих над 25 кода за часовника и нищо, а днес от 4тия код го даде...

# 167
  • Варна
Честит да ни е декември и да е много късметлийски! Благодаря за новата тема!

Промоцията на Коколино в Булмаг им спечели редовен клиент в мое лице. Заради малката купих два омекотителя и тя получи мече, много ми харесаха омекотителите повторих покупката, та взехме още едно мече в друг цвят. Сега си имаме мечешко семейство Simple Smile

# 168
Аз спрях да купувам Коколино след като се обринах. Нямаше друг заподозрян освен новият омекотител, който ползвах години наред. Явно е имало нещо в партидата. Иначе меченцата са сладки.

# 169
  • Под Слънцето
Да се запиша в темата.
Нямам с кво да се похваля. Чакам разни тегления и се надявам на някоя награда.

# 170
Получих СМС за доставка утре от Спиди, но не чакам нищо, освен наградата от Самсунг. Айде дано! Blush

# 171
И аз получих, също се надявам да е наградата от Самсунг, че легендарна стана Blush

# 172
Привет.  Късмет на всички през новия месец.  Simple Smile

Аз мога да се похваля с ваучер от Рошен. И да питам искат ли бележките при получааване ? Понеже днес момечето по телефона каза ,да я предам на куриера.

Моя мъж пък е с ваучер от куинс, но не са му звънели още. Макар че там май може и директно да му го изпратят.

Нямам много време напоследък за игри. От 1 седмица не мога да стигна до лидъл или до кауфланд.  Ужас. Може би в ревалид ще се включа.
Тааа такаа
Бъдете здрави.

# 173
Куинс не искат бележки, но Рошен се бавят много и още никой не знае дали ще искат бележки.

Аз мога да се похваля с ваучер от Рошен. И да питам искат ли бележките при получааване ? Понеже днес момечето по телефона каза ,да я предам на куриера.

Моя мъж пък е с ваучер от куинс, но не са му звънели още. Макар че там май може и директно да му го изпратят.

Нямам много време напоследък за игри. От 1 седмица не мога да стигна до лидъл или до кауфланд.  Ужас. Може би в ревалид ще се включа.
Тааа такаа
Бъдете здрави.

# 174
За една колонка от Кока кола профуках 65 кода, не и не!

# 175
За една колонка от Кока кола профуках 65 кода, не и не!
Играта продължава 30-40 дни и може всеки ден да пускат само определен брой награди.Най-добре е колкото кода имате да  пускате по няколко всеки ден за целия период.

# 176
  • София
Ето и един международен календар от DHL.
https://inmotion.dhl/en/advent-calendar

# 177

Тааа такаа
Бъдете здрави.

Хем момчето Ви е казало да предадете бележката, хем питате дали искат касовата бележка?! 🤷🏼♀

# 178
  • Sofia
Добро утро, вчера ме зарадваха от Либрес с продуктов пакет, регистрирах една бележка на София мел, без да качвам снимки, каквото стане...  Пожелавам ви приятен ден🍀

# 179
Аз продължавам да не мога да се регистрирам в Милка, все ми дава грешка.
Вчера си получих сешоара от Глис, изглежда симпатичен 😀

Успешен Декември🍀

Общи условия

Активация на акаунт