Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 171 035
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 210
Аз пък имам бележка на София Мел, но не съм я регистрирала още и формичката не ме интересува изобщо. Smile Вълнуват ме други награди.

# 211
Има още 500 формички,ама като гледам има някой и с по 3

# 212
Айде да се похваля и аз с формичка, поне този месец няма да съм съвсем капо. Grinning

# 213
  • Пловдив
Хайде и аз и мама сме с формички. Чакаме другите награди. Успех на всички.

# 214
Някъде има ли игра с шампоани?

# 215
  • у нас
Благодаря, че писахте, че изпращат имейли. Тамън, докато дойдат, ще е време да правим сладки за 14 февруари. Хепи съм, че има толкова печеливши от темата. Друго е, когато човек се зарадва в този скучен, студен ден.

# 216
  • Пловдив
И аз се похвалвам с формичка, дано да не си остана само с нея! Късмет на всички!

# 217
И аз съм с формичка, но много искам и мултикукъра за Коледа, мрън!

# 218
Напоследък толкова малоумни анкети получавам,че се замислям да спра да ги попълвам. Ама то бива идиотски въпроси,но това е нетърпимо. 😂 Сега имах за тютюневи изделия... Мъка!
Много исках колонка от КК,но ми свършиха кодовете и не дава.
Взех си една кутия от сричките,детето си играе с нея.

# 219
На мен за тютюневите изделия ми заби по средата и после не ми даде да я попълня.
Винаги съм се чудела колко участника има в една игра. За 24 часа 500 души в София Мел. До края на играта ще са хиляди. Поне няма да си давам зор и да купувам само определено брашно, при условие, че при нас е скъпо и рядко има промоция.

# 220
Нямам имейл от София Мел, явно не съм от първите 1000

# 221
  • Сливен
Поръчах на ММ да купи брашно. Купил 2кг София мел и както винаги се върна без бележка:confused:

# 222
Какво стана с наградите от Пантен? Писах им, но отговор нямам Sad

# 223
Някъде има ли игра с шампоани?
Имаше снимка от брошура по-назад в темата. Беше за покупка на два шампоана Head&Sholders, май от ДМ. Но не помня наградите.

# 224
Аз пък да се похваля, че уж вчера към 14:00 ч регистрирах, а пък нямам мейл за формичка. Grinning
Пантен много се моткат и с отговорите като цяло...преди обявяването на печелившите им бях писала във фейсбук, отговориха ми след 2-3 дни и то като ги бяха публикували вече.

Общи условия

Активация на акаунт