Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 444
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 240
Е, ужас! Възможно ли е наистина? Изобщо не го пише в правилата и би било доста тъпо да ни изключат за другите награди. Не, че са ми притрябвали кой знае колко нещата им, но все пак...

# 241
До колко дни звънят за наградите на КК от приложението?

# 242
Аз спечелих на 18.11, на 25 ми звъннаха и на следващия ден беше при мен.

# 243
  • Под Слънцето
До колко дни звънят за наградите на КК от приложението?
След седмица  ми звъннаха за колонката и часовника. За клавиатурата още  не са, но там минаха само 5 дни.

# 244
  • у нас
Тези 1000 формички за сладки са просто допълнително. Всеки си играе за една от трите награди, които е отбелязал при регистрацията.

# 245
  • Под Слънцето
Ей така искам да одобряват кб в игрите- като Сфмел! И да разбираш печелиш ли или не..
Няма и 20 мин от както качих снимка и имам мейл за формичка .

# 246
  • при късмета
В крайна сметка аз не разбрах дали всички спечелили формата за сладки участват в тегленето на другите награди. Thinking
Мисля да им пиша и аз това се чудя, но нали избирахме накрая в стъпка 3  вид награда но като си влезнах в профила пише че с тази бележка печеля форма значи като печеля с тази бележка трябва да регистрира друга за другите награди ли? Пиша им и ще кажа какво са ми отговорили
Не, не трябва да качваш друга бележка за същата награда. Форми печелят гарантирано първите 1000, а бележката продължава да участва за наградата, която си заявил

# 247
Само аз нямам имейл. Joy

# 248
Влез си в профила и ще видиш дали печелиш, а и има списък с имената и номерата на спечелилите. Късмет и здраве за всички!!!

# 249
И аз регистрирах с брашното, но...нищо. В списъка с печеливши с фирмички гледам,че са до към 550 човека, но....

# 250
Да, не е тайна какво съдържа в кутията Grinning пише си черно на бяло в общите условия. Хич не ми е присърце този меламинов съд, ама и формата за сладки едва ли ще е нещо, което си струва.

Мултикукъри всички си имаме, а хлебопекарна в България няма нужда. Ползвах такава в чужбина, където не се продаваше хляб. Не виждам смисъл да се мъчиш да правиш хляб вкъщи в България, където можеш да си купиш пресен за 1 лев.
Но пък въпреки всичко участвах с 1 бележка. Едва ли ще регна повече. Доста се чудех коя награда да избера.

Последното, което меся в хлебопекарната е хляб. Ползвам я за замесване на тесто за питка и козунаци. Спестява ми много болки в кръста и ценно време.
В приложението на Теленор има някаква игра. Падна ми се код за отстъпка в някаква Златна рибка.

# 251
Аз имам код за 15% отстъпка за The body shop, ако някой иска да пише.

# 252
# 253
Винаги чета правилата и много рядко питам за нещо в темата.
Не ми зареди на София Мел. Ужасен ми е мобилният нет на село. Навън върви, ама е студ 😀
Сега поне знам за какво няма да участвам 😀
Виваком подарява 10 000 мв, за да си стоим на топло. И една клетка да мушнат над къщата, грешка няма да има 😀

# 254
Искам да благодаря за споделената информация.Имах приготвена бележка за София мел, но бях забравила, че има и бонус, за първите 1000.Благодарение на вас и аз печеля от тия формички😁.

Общи условия

Активация на акаунт