Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 557
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 3 045
  • Русе
Сестра ми регистрирала в петък и спечели. За първи път печели от игра. Много се зарадва. Е от милката е печелила преди години плюшки за децата, но парична награда  това и е първата.

# 3 046
Аз регистрирах в сряда и съм с ваучер.
На мен също много ми хареса играта на Queens. Веднага теглят и до 2-3 дни разнасят ваучерите. Благодаря Queens!

# 3 047
И аз в събота вечер я регистрирах за куинс
Даже питах за водката та и там ми е участието и за нея
Трябва ли да я преснимам

# 3 048
  • София
Нито търся алгоритъм, нито часове за регистрация. Вярвам в късмета. Но не мога да схвана моята карма как работи.
Там където играя, защото даден продукт го консумираме много или защото искам наградата (нужна ми е) никога, ама никога не ми се е получавало. Там където се регвам, защото така ми е хрумнало (случайно съм купила нещо), се получава.
Затова и толкова се разочаровам.
Толкова "философски" книги как да се насочва мисълта и да се визуализира, това което искаме, а при мен не работи. Изобщо. И колкото повече се надъхвам, толкова по-зле. Като сега с Куинс. Защото тези сокове са купени, изпити (е има още 5л). За Милка например не се впрягам. Там са сигурно милиони регистрации.

# 3 049
Да, позволено ли е преснета бележка, ако при една игра вече е спечелена награда, а е регистрирана за друга игра

# 3 050
Не мисля, че е вярно. Аз регистрирах в четвъртък и явно е на късмет. И да нямах ваучер (всъщност, още чакам обаждане), не мисля, че трябва да се търсят конспирации. Хареса ми играта.

# 3 051
Не знам дали съм права, но с показване на оригинал и даване на копие не виждам проблем .
Да, позволено ли е преснета бележка, ако при една игра вече е спечелена награда, а е регистрирана за друга игра

# 3 052
  • при късмета
Като са два различни продукта, на два организатора, кой да ти забрани да участваш и в двете игри? От куинс не искат бележките при доставка на наградите, защото участието е със снимка на бележката. За телевизорите може да не е така.
Мъжа ми е с ваучер от куинс. Тук видях, още не съм влизала в сайта. Но на неговия профил има регистрирани бележки сигурно за повече пари отколкото е ваучера. Не знам и телевизорите изтеглени ли са
От загорка не съм се отказала, ще играя до последно. Иначе са доста стиснати, на мъжа ми на профила има регистрирани над 160 кода и нищо

# 3 053
  • София
Здравейте, относно равносметката за изминаващата година-  няколко дребни суми, доста дребни награди- плюшки и раници, като че ли най-голямата ми награда е кашон с продукти на Ейвън + 100лв от радио Фреш. Преди малко ми се обадиха от Куинс, че печеля ваучер ( имаше за уточняване нещо в адреса, който съм посочила) . Пожелавам на всички крепко здраве, нерви да продължаваме да играем, въпреки клана и дано 2021 е по-добра от 2020.

# 3 054
Аз красивата бележка на Киндер я регистрирах, късно вечерта последния ден. Не спечелих. Според мен си е до късмет.

# 3 055
  • Сф
100 лв карта от ДМ, 3*50 от Каменица,няколко ваучера от анкети,Куинс,Фантастико и Зайците с по нещо.Друго не помня.А,да и раници. Мин година спечелих преживяване от 24kitchen и ходихме в Арбат на вечеря,много мил спомен.
Тая година са постни игрите , а и с тая пандемия..ММ е с язва и не пие вече,така че край с игрите с бири от нас .Но ,всяко зло за добро! Сега вечер майстори вкъщи Simple Smile вместо да засяда на масата.Аз си пия кола,имам и 3 те кутии,не знам за какво да ги ползвам,честно.
Подправките са ми в стъклени буркани и си ги виждам и така съм свикнала.Като цяло,тегава година с тоя КВ.Планирахме да пътуваме навън иначе Sad.Здраве желая и късмет на всички във всичко! Не само в игрите.

# 3 056
За Киндер аз пък точно в 23:55 и последните минути, сайта ми правеше и проблем и си викам то няма и смисъл ама все пак да не ме е яд да я регистрирам.
Явно си опира наистина до късмет после. И аз не знам.

# 3 057
  • В страната на бурите
Мисля, че мъжът ми печели от Queens ваучер, има име като неговото и номер, завършващ на неговите цифри в списъка, който публикувахте, но не мога да вляза в сайта. Как успяхте?
Иначе регистрирахме само е 1 бележка в неделя.

# 3 058
Участвах в една игра на рафи за доставка на храна трябваше да изтеглят на 25 победители вече трети се скатават.
Много мразя такива изпълнения за какво пишеш надълго и нашироко правила като не ти пука за тях ако не беше за играта нямаше да им ям замръзналата пица Angry
Куинс няма ли да теглят телевизорите че ми писна да им рефрешвам сайта.

# 3 059
Някой може ли да качи печелившите от Куинс? Сайта ме допуска за секунда, но нищо не мога да проверя...

Общи условия

Активация на акаунт