Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 169 499
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 3 030
Аз спечелих на 21-ви от Куинс но още не са ми изпратили ваучерите 🙄 Спиди ли ги разнасяше
Да, Спиди ги донася, сутринта в 9 ги получих!

# 3 031
  • Варна
Има моето име и номер като моя
С три купени сока от приятел /имаше събиране на приятели/ и регистрирах две участия за ваучер в последния момент
Много приятна изненада ще чакам обаждане ако съм аз

И аз точно така участвах, с три купени сока и две участия в последния момент - преди малко ми звънна едно много любезно момче, че печеля Simple Smile

# 3 032
Не че нещо ама тия Пеневи  помнаха много да ме нервят... и си мисля че са подкупили някой от фирмите който обслужват страниците..

# 3 033
Печеля ваучер за 50 лева от quins.

# 3 034
  • Пловдив
Аз пак не печеля в куинс,имам едно участие за телевизор ама едва ли.Обаче си заявиха ваучера от милде,до 30 дена казаха да го чакам.

# 3 035
  • София
Децата ще ги оставя вече на чешмяна вода... И без това една студена вода ще пием от Куинс.
В Гранини бяхме само с 3 бележки, защото малко преди началото на играта бяхме купили цял стек. И нищо не спечелихме.
Междувременно се прехвърлихме на Куинс, защото беше намален почти навсякъде и заради играта.
Еее нито ваучер, нито телевизор. А бяхме с 11 участия за ТВ и 5-6 за ваучерите (не мога да вляза да ги видя точно).
Отделно, че от игрите на Куинс във ФБ или форума никога, ама никога не съм печелила, нищо че не пропускам участие.
Определено съм разочарована от тях. Още повече, че те самите не си спазват условията. То това е най-разочароващо - че не си спазват правилата. Ясно е, че не може всеки да печели, ама да нямаш елементарно отношение към потребителите е обидно.

# 3 036
Не че нещо ама тия Пеневи  помнаха много да ме нервят... и си мисля че са подкупили някой от фирмите който обслужват страниците..
Писах на Куинс още преди 1 седмица и във фейсбук и в инстаграм защо постоянно печелившите им има фалшиви имена или хора които се пишат Георги и Georgi, отговор няма изобщо.... По това си личи че мамят и лъжат хората, повече в тяхна игра няма да се включа, измамници от всякъде дебнат 😡

# 3 037
Аз съм без ваучер  Sad

Ще чакам тегленето за телевизор Rolling Eyes

# 3 038
С ваучер съм от куинс не знам дали е за хвалба като знам колко сокове купих сигурно има за над 50 лв .
Играта на Загорка беше супер гадна толкова кодове регистрирах и нищо добре че свършва вече.

# 3 039
Аз сега ставам днес и веднага проверката 😂 Не съм играла за ваучер тази седмица, чакам ТВ, Спиди по росата ми звъня, Емаг носи и ваучера на Куинс от 21-ви.
Точно да измрънкам за Милка и хоп пакет, дано ме изтеглят и за парите, но съм им в черния списък 😂🦌

# 3 040
Въпреки, че съм без печалба от Куинс, на мен пък ми направи много добро впечатление цялостната организация на тази игра.Хубави награди, бързо изнасяха списъците и изпращаха наградите. А не като други организатвори да чакаш да благоволят да публикуват, а после над месец да си чакаш и наградата.
Има много спечелили от темичката ни, което също ми направи много добро впечатление .
Приемам, че просто не съм имала/отново/ късмет.

# 3 041
Въпреки, че съм без печалба от Куинс, на мен пък ми направи много добро впечатление цялостната организация на тази игра.Хубави награди, бързо изнасяха списъците и изпращаха наградите. А не като други организатвори да чакаш да благоволят да публикуват, а после над месец да си чакаш и наградата.
Има много спечелили от темичката ни, което също ми направи много добро впечатление .
Приемам, че просто не съм имала/отново/ късмет.
а
Това,
Сега разбрах уловката на Тимбарк която не е много честна, печелят само хора които регистрират в понеделник и неделя вечерта, много хора се похвалиха че тогава са регистрирали и са спечелили, това означава че за нас хората които регистрират от вторник до събота няма нищо, Браво на тях! За друг път ще знам!

# 3 042
Не е така,аз регистрирах в събота.

# 3 043
И аз регистрирах в неделя 3 участия и съм без награда ... мрън мрън мрън

# 3 044
Понякога така става. При тегленето тези в последните дни имат повече шанс. Wink При повечето игри е така.
Аз колелото от Роден край много добре си спомням, че регистрирах бележката последния ден късно вечерта и хоп колело с една бележка. Дето някои ги беше яд, че регистрирали много, а не спечелили нищо. Ами късмет. Wink Там дори не се и надявах, бях много изненадана, че стана така.
За Киндер пак в последните минути преди да свърши се сетих, че ще ми изгори бележката и бързах и пак ме изтеглиха.

Общи условия

Активация на акаунт