Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 169 513
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 3 015

Извинявайте че така но съм от телефон и незнам къде е иконката за скрит текст, няма ни за пореден път, през 2021г повече сок Куинс няма да купя, към 80лв за сок и нищо, край вече

# 3 016
  • Пловдив
При ваучерите виждам 4 пъти името Петя. Знам, че в групата сте няколко. Дано сте вие.

Тамън измрънках и ми звъннаха,че съм с ваучерче от Куинс🥰
Благодаря ти лавандулке😍❤️🥰

# 3 017
Има ли някой, който не е получил известие за формичките? Защото аз нямам нищо.

Да и аз чакам засега нищо

# 3 018
Честито на всички спечелили!

За протокола: няма ме.
Ами , извинете ме , но голямо мръъъън.

# 3 019
Аз още в началото спечелих, така че не съм сред тези с името Петя, в това теглене. Не съм си правила различни профили, не само защото не ми харесва, а и защото ме мързи да се занимавам с такива неща (във всички игри, не само в тази - трябва да правя допълнителни имейли, да измислям пароли, да използвам различни телефони, освен това имам само един телефон в момента) Simple Smile

Регистрирах една приятелка и участвам при телевизорите.

# 3 020
От три профила с по 2 участия - е няма ваучер!!!

# 3 021
От три профила с по 2 участия - е няма ваучер!!!
Важното е че Пеневи отново са вътре, то може ли да има игра без тях...

# 3 022
Аз спечелих на 21-ви от Куинс но още не са ми изпратили ваучерите 🙄 Спиди ли ги разнасяше

# 3 023
  • Пеликания
Аз спечелих на 21-ви от Куинс но още не са ми изпратили ваучерите 🙄 Спиди ли ги разнасяше
Да. Аз снощи получих съобщение за доставка днес. И аз съм от 21-ви.

# 3 024
Има моето име и номер като моя
С три купени сока от приятел /имаше събиране на приятели/ и регистрирах две участия за ваучер в последния момент
Много приятна изненада ще чакам обаждане ако съм аз

# 3 025
Да. Аз снощи получих съобщение за доставка днес. И аз съм от 21-ви.
Благодаря!
Странно аз нямам смс Sad

# 3 026
  • у нас
С три купени сока от приятел /имаше събиране на приятели/ и регистрирах две участия за ваучер в последния момент
Честито! Ако сте си попълнила адреса, няма да ви се обадят, а направо ще изпратят ваучерите.

# 3 027
В Куинс има име и номер като моите. Видях тук в темата, но не мога да вляза в сайта. Дано съм аз! Реших да купя сокове за празниците и записах 3 участия предната седмица. Преди с по 1 не ме теглеха!

# 3 028
Сега погледнах viber  изпратили са ми смс да чакам доставка днес от Спиди ,странно защо не съм то видяла а чак като отворих viber  го видях😁

# 3 029
Честито! Ако сте си попълнила адреса, няма да ви се обадят, а направо ще изпратят ваучерите.
Да попълних си го, ще видя като се оправи страницата. Благодаря
Честито на всички късметлии

Общи условия

Активация на акаунт