Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 166 997
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 60
Подари я на някой тийн или я пусни в олх. Smile
Ама то често става така като има игри с качване на снимки. Накрая все печели някой "случаен" или фейк профил.

# 61
# 62
Загорка качиха последните печеливши за каса бира

# 63
  • Сливен
Не  знам книгата на кой ще се хареса или на кой ще я подаря, ама си взех Моята книга. 🤩🤭

# 64
Това по филма ли е? По-добре да беше гледала само филма. То освен секс и копи/пейст на Нюансите друго нямаше.

# 65
# 66
  • Сливен
Това по филма ли е? По-добре да беше гледала само филма. То освен секс и копи/пейст на Нюансите друго нямаше.
А,аз филма съм го гледала,даже повече от веднъж.Bowtie Ами мерак ми беше,за книгата. Grinning

# 67
Има една игра за покупки над 20 лева от Кауфланд. С кои марки е?

# 68
Фантазия (Плевен) също имат игра на веригата - трябва бележка от магазините да се пусне в кутия на място, играе се за домакински уреди.

# 69
# 70
# 71
И мъжа ми получи продукти на д-р Йоткер. Доволен е. Готвач е и обича да си прави разни неща. Blush Аз си чакам шампоаните утре. Simple Smile

# 72
Може ли да регна в София мел ноемврийска бележка?

# 73
  • Пловдив
В нашия магазин има игра на батерии варта- със скреч карта,може за спечелиш сешоар ( аз не спечелих) и на hellmanns пак сиреч карта,наградата е машина за пуканки.Не успях да снимам! Здраве и късмет на всички в този хубав месец!

# 74
Може ли да регна в София мел ноемврийска бележка?
Бележките важат от 10.11

Общи условия

Активация на акаунт