Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 402
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 75
0898 642 XXX
0882 010 XXX
Печелившите на папиа.

# 76
  • Сливен
И нека регистриранетo, в СофияМел да започне. Grinning

# 77
  • у нас
То никъде не изписва, че получаваш форма с надпис Обичам те. Имейл не получих.

# 78
  • Пловдив
Честита Нова Тема и нов месец. Много награди на всички. Обадиха се на мама от Рошен за данните за доставка. Много готино момиче. За мен днес приключи онлайн дистанционното обучение , че отивам на работа. Бабата ще се оправя с онлайн занималнята Astonished, а довечера ще качваме домашните.

# 79
То никъде не изписва, че получаваш форма с надпис Обичам те. Имейл не получих.
Първо трябва да я одобрят и тогава. Ако сте една от първите 1000 ще спечелите.

# 80
Сигурно самите форми на сладките ще са буквичките от надписа. аз не очаквам да е нещо качествено

кога да очаквам да я одобрят? то в бележката пише само Брашно 1 кг. в кауфланд са така бележките

# 81
Късметлийски месец! Пуснах се в няколко игри в Инстаграм - ами това с обявяването на печеливши в стори за 24 часа е голяма мъка...Имам чувството, че нарочно не пишат после печелившите/ с малки изключения/. Дразнещо е това - писах на няколко от момичетата - някои ми отговориха, други ми казаха, че било в сторито/ама то е изтекло.../.

# 82
Сигурно самите форми на сладките ще са буквичките от надписа. аз не очаквам да е нещо качествено

кога да очаквам да я одобрят? то в бележката пише само Брашно 1 кг. в кауфланд са така бележките
Аз снимах брашното с бележката, винаги така правя, и на Лидл пише само Брашно и затова го снимах.

# 83
  • у нас
Аз отзад на бележката имам подпис и печат на Кауфланд , както и надпис какво е брашното.

# 84

Аз снимах брашното с бележката, винаги така правя, и на Лидл пише само Брашно и затова го снимах.

Приемат ли го в София мел сайта? Аз го изпратих без снимка. не знаех

# 85
На Била пише, но пък не приема номера. Сложих две нули отпред, само да не ми одобрят бележката!

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 12:35 от evhen

# 86
  • София
И веднага греда със СофияМел. Бележките от Била са 4 числа, а те искат 6. Съответно плякнах две нули отпред и я пратих. Нали има снимка все пак. Писах им. Дано да реагират

# 87
С това добавяне на нули пак ще се получи дублиране на касови бележки, както в една друга игра. Тогава изписваше, че "тази бележка вече е регистрирана", та се наложи аз пък да махна една нула от бележката ми от СВА, та да я приеме.

# 88
Мерси за новата тема! Simple Smile И аз сложих две нули за София Мел, също от Била.
https://christmas.goldenshop.bg/?fbclid=IwAR0CbqyCzvwZOO3GuN40X0 … DGybgl2TGKkFFIcZo - календар на Golden Rose

# 89
Наградите в София Мел
РАЗДЕЛ 4. НАГРАДИ

т.4.1. Наградите в промоцията са само предметни и включват:

т.4.1.1. 1000 бр. форми за сладки с надпис „Обичам те!“ . Форма за сладка ще бъде получена от всеки един от първите 1000 уникални участника, които имат успешно регистрирано поне едно участие в промоцията .

т.4.1.2. Награди, предназначени за печелившите участници в промоцията:
- 100 бр. мултикукър - марка Тефал

- 100 бр. хлебопекарни - марка Тефал,

- 200 бр. кутии с изненада, съдържащи брандирана меламинова купа, метална кутия, ръкавица и кърпа София Мел.

т.4.2. Наградите се изпращат чрез фирма за куриерски услуги „Лео Експрес“ ЕООД до 6 седмици (20.02.2021 г.) след края на промоцията и за сметка на ГудМилс България ЕООД.

Общи условия

Активация на акаунт