Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 556
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 120
Аз подарявам 20% на Raya Toys. Ако някой го иска, нека ми пише на лично.
Подарен.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 17:59 от Василена Василева 645555

# 121
500 мб ми пусна Теленор. 😄

# 122
Отговора на Нестле,относно различните раници от Петрол
Здравейте, Ценка,
В правилата на играта „LION Petrol 2020” е посочено че наградите са общо 21 раници LION, без да се посочва никъде моделът раница, който ще бъде изпратен на печелившите.
Поздрави,
Нестле България
Много се разочаровах от LION. Не е честно за едни раници Габол ,а за други евтини рекламни раници. Ще си помисля да ли ще участвам отново в техни игри.

# 123
# 124
И е с гласуване с което ме откзаха да участвам. Там е ясно как се печели. Simple Smile

# 125
Най-после и аз да се включа с награда от игра :Д
А тя е от Пулс фитнеси- продукти на марка "Био фреш".
Може би ще е нещо дребно, но много се радвам защото никога не съм печелила от игри.
Ще ми я изпратят когато отворели фитнеса

Успех на всички в игрите през декември!

# 126
  • Велико Търново

Подарявам код за Престиж - Подарен

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 16:52 от Kati_

# 127
Ако знаете как се радвам 😁

# 128
Аз подарявам 15% за The Body Shop. Някой, ако има желание да пише Simple Smile

# 129

Подарявам код за Престиж
Кати, може ли за мен кода, ако е свободен?

# 130
  • Сливен
Честита нова тема и честит Декември! Желая валеж от награди чак преспи да натрупа поне по 2 метра:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 131
Съжалявам, че ще го напиша, но оставам с убеждение, че КК нарочно не пускат конвертора да работи!
При мен работи.Но все пак , като намеря от старите веднага ги конвертирам,а от новите не ги въвеждам докато не ми потрябват

# 132
Това, че при теб работи е случайно. При мен излиза бяла страница, както и при много други. Няма място за въвеждане на код.

# 133
Добре, да ти дам няколко кода, да ми ги  конвертираш. От къде го направи този скрийншот. Като натиснеш Convert и излиза бяла страница!

# 134
  • София/Търново
Добре, да ти дам няколко кода, да ми ги  конвертираш. От къде го направи този скрийншот. Като натиснеш Convert и излиза бяла страница!
И при мен. Но любезно ми обясниха да проявя търпение и да изчакам да се справят. Само времето ще покаже дали са коректни.

Общи условия

Активация на акаунт