Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 171 051
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 2 985
Добро утро момичета дали има добра душица сред вас ,която е от Варна,Търговище или Шумен .Моят мъж е спечелил от една игра от Магазини Bull mag а наградата ми казаха ,че може да се вземе само от магазина.Да помоля да ми я  вземе и прати за моя сметка .Ще бъда много благодарна.

# 2 986
Сигурно зареди работата отпадам тогава. Аз не работя, но съм от София и съм между 25 и 35. Ще почна да пиша ,че работя за да ме хваща таргета. Иначе същите попълвам и аз, но не съм събрала почти никакви точки. Всъщност от Толк панела преди месец взех ваучери за емаг за 20 лв. Но още не съм ги похарчила. Та това ми е от анкетите. Преди година често ми пращаха от чужбина от един сайт всяка анкета беше 0.5/1 долар, обаче веднъж не ми платиха писах им и ме отрязаха от тогава не се класирам за техни анкети. Като гледам и jtn са същите мошенници. Още не са ми превели онези 20 ( жалки) точки от послената анкета, чакали да приключи и тогава ( да бе да) .

# 2 987
Аз съм от Шумен и не ми е проблем да направя услуга Simple Smile
Добро утро момичета дали има добра душица сред вас ,която е от Варна,Търговище или Шумен .Моят мъж е спечелил от една игра от Магазини Bull mag а наградата ми казаха ,че може да се вземе само от магазина.Да помоля да ми я  вземе и прати за моя сметка .Ще бъда много благодарна.

# 2 988
Трета бележка регистрирах в Стела артоа и пак Опитай пак. Не им се дават награди май 😄

# 2 989
Имате ли проблем с Куинс? Постоянно ми се презарежда сама страницата е не мога да вляза в профила.
[/quote
И при мен така

# 2 990
Имате ли проблем с Куинс? Постоянно ми се презарежда сама страницата е не мога да вляза в профила.
[/quote
И при мен така
Качват печелившите. Затова сигурно презарежда постоянно.

# 2 991
[/quote
И при мен така
Имат проблем със сайта, но видях за 1 секунда че вече са почнали да качват печелившите но после пак ме изхвърля

# 2 992
[/quote
И при мен така

А дано има повече късметлии от темата

# 2 993
Куинс и за секунда не ме пуска в сайта.А съм с 7МБ😂😂😂😂

# 2 994
Куинс и за секунда не ме пуска в сайта.А съм с 7МБ😂😂😂😂
И мен също, отивам на печеливши виждам за 1 секунда имената и ме връща, отивам на профил същата работа...

# 2 995
  • София
От Милка изпращат СМС на печелившите, печеля продуктов пакет. Blush

# 2 996
Много дразнещо с това прещракване на сайта на куинс..искам пък да знам Пеневи колко телевизора ще си имат
толкова се вълнувам за тях милите те Bowtie

# 2 997
На Милка също са качили печелившите на малките награди

# 2 998
Сайта на Куинс се оправи. Мен ме няма пак.

# 2 999
Има голям проблем с Куинса все още

Общи условия

Активация на акаунт