Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 351
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 3 075
  • София
Печеливши за GiftCardTM на стойност 500 лв.:

0876 354 XXX /0899 041 XXX/ 0895 782 XXX/ 0879 228 XXX/ 0889 285 XXX /0897 029 XXX /0877 944 XXX /0897 372 XXX/0886 287 XXX  0893 250 XXX

Мога да се похваля , че съм една от избраните за гифт карта от Милка за 500 лв.Още не мога да повярвам.

# 3 076
И аз не печеля. 30 лв за сокове в Queens и няма ваучер и тв. От Милка също нищо.
С покупка ми остана София Мел да чакам.

# 3 077
Е, не печеля телевизор, но все пак съм доволна от играта.

# 3 078
Да,аз така направих-закупих две участия и веднага спечелих ваучер.На другата седмица регнах ММ,закупих пак две участия и айдеее-и той с ваучер.😁И до там приключих,вече даже ги похарчихме!

# 3 079
Сега да се надяваме на Кауфланд...

# 3 080
  • у нас
С днешните тегления, от където нямам нищо, май свършва годината от към тегления. Ако трябва да класирам игрите за мен най-добрите са на Каменица и Куинс. Безупречна и бърза организация при Куинс, без да се бавят наградите. Поздравления за организаторите! Дано има повече такива игри през новата година! А най-стиснатата игра беше тази на Бургаско, не че бяха много яки наградите, но от многото стекове, които взехме, един чадър не се падна.

# 3 081
От споделилите тук за ваучери от Куинс стигам до следното заключение - успешната стратегия е била бележките да се регват на няколко профила от семейството и с по 1-2 участия да се включват. А тези с многото бележки на един профил са влезнали в "черен списък" - един вид защита от злоупотреба. Така много хора с малко участия са спечелили, което е удовлетворително за тях. А ако са 2-3 профила от едно семейство си е супер направо (със здраве да си ги харчите🙂).
И това просто констатация. Нищо повече. Куинс се зарекоха да няма злоупотреби след фиаското с барбароните и така.
Напълно сте права, някои взеха по 2 или 3 ваучери за други няма, щом е така другата година ако имат пак игра включваме цялата рода колкото сме човека и готово... Няма да регистрираме по 5 или 6 участия ами ще ги разпределяме по хора щот така е принципа на теглене

# 3 082
Станимире, не мрънкай. Кажи си, че не е било твоята игра и късмет и така. Wink Догодина може по друг начин да вървят нещата. Не е казано, че всеки път така ще теглят. Wink

# 3 083
  • София
Честито на печелившите!
Сега чакам играта на Кока кола и Кауфланд с кутиите за награда дървена шейна. Имам 10 участия, ако не и повече, но там май не обявяват наградите, а само звънят. Ако звъннат на някой, моля да се похвали, за да знам да се надявам ли още.

# 3 084
Станимире, не мрънкай. Кажи си, че не е било твоята игра и късмет и така. Wink Догодина може по друг начин да вървят нещата. Не е казано, че всеки път така ще теглят. Wink
Не мрънкам, просто ми писна във всяка  една игра да има фалшиви имена и хора, или 1 семейство за обира по 3 или повече награди а за другите да няма.

# 3 085
Добре дошъл в клуба..така е от години..аз вече съм доволна дори и да не спеля да не видя "любимите" имена в победителите...

# 3 086
В Куинс се включих два пъти с по 1 и две участия и нищо- нито ваучер, нито тв.
Равносметката за мен от тази година /започнах да играя около раниците на кока- кола/:
2 раници от Кола, 1 бухал от Милка, електрическа тротинетка, скейтборд от Монстър, уред за гладене с пара и часовник от Савекс, ваучер 30 лв от Фантастико, гирички от Престиж, слушалки от Монстър, от новото приложение на Кока-Кола имам колонка, мишка с клавиатура и ваучер за Съндей Хебит.
Две от наградите са на името на мъжа ми, но разбира се регистрациите са от мен.
На фона на игрите в които играя ми се струва капка в морето, но съм доволна, защото всичките ми награди са желани и влизат в употреба.
Успех на всички през новата година!

# 3 087
Ами затова участваш с малко бележки, не пръскаш пари и знай, че няма сигурни награди. Играй за кеф, а не за награда на всяка цена. Wink Спести си разочарованието.

# 3 088
  • София
Станимире, няма смисъл. Факт е, че Куинс се постарах, но имаха малки пропуски. Другото е предположение. Този модел с бележки и сума е много удобен и не може да се манипулира от участниците. Както казва Carolina, не се знае следващия път какво ще заложат фирмите.

# 3 089
  • при късмета
От споделилите тук за ваучери от Куинс стигам до следното заключение - успешната стратегия е била бележките да се регват на няколко профила от семейството и с по 1-2 участия да се включват. А тези с многото бележки на един профил са влезнали в "черен списък" - един вид защита от злоупотреба. Така много хора с малко участия са спечелили, което е удовлетворително за тях. А ако са 2-3 профила от едно семейство си е супер направо (със здраве да си ги харчите🙂).
И това просто констатация. Нищо повече. Куинс се зарекоха да няма злоупотреби след фиаското с барбароните и така.
Напълно сте права, някои взеха по 2 или 3 ваучери за други няма, щом е така другата година ако имат пак игра включваме цялата рода колкото сме човека и готово... Няма да регистрираме по 5 или 6 участия ами ще ги разпределяме по хора щот така е принципа на теглене
Станимире, доколкото помня, за друга игра, ти беше този който питаше какво лошо има да включваш близки хора в игрите. Т.е като печелиш на повече профили, не намираш нищо лошо, а като не печелиш от нито един, тогава не е редно. Аз така те разбирам.
И да, аз спечелих на първото теглене ваучер от куинс и след това направих профил на мъжа ми, защото нямам право на повече ваучери, а соковете така или иначе ги взимаме и без игра. За неговия профил и участията всяка седмица съм играла с отделни бележки. Всяка седмица с по 2 участия, спечели чак на последното.
Не става много ясно какво имате предвид и двамата с "включване на цялата рода" С една бележка много регистрации или с отделни бележки. Защото, ако е второто не виждам нищо нередно. А първото изобщо не знам допуска ли го системата, защото не съм пробвала, но ми се струва, че и двамата първото визирате

По правило от календара на Милка ни малка, ни голяма награда. Не се тръшкам, нищо, че участвам за 6 по ред година. Всъщност пак по правило, от нито един календар

Общи условия

Активация на акаунт