Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 404
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 3 090
Мъжа ми печели телевизор от Куинса. И двамата бяхме с по едно участие

# 3 091
  • Пеликания
Малко нелогично е особено за игра с покупка. Все пак си купил тези продукти, какво значение има дали си участвал с 1 или 2 бележки или 10, все пак са закупени, не е като да лъжеш.
Аз приключих със Загорка, че ми писна. Явно късмета не ми е в бирите след повече от 60 кода в Каменица и в Загора около 40.

# 3 092
Честито на печелившите!
Сега чакам играта на Кока кола и Кауфланд с кутиите за награда дървена шейна. Имам 10 участия, ако не и повече, но там май не обявяват наградите, а само звънят. Ако звъннат на някой, моля да се похвали, за да знам да се надявам ли още.

Здравейте, бихте ли ми казали каква е играта на Кока Кола и Кауфланд? Не намирам информация в сайта им.
Благодаря Simple Smile

# 3 093
Аз съм много смотана.
Не регистрирам мъжа ми, майка ми, свекърва ми и т.н., а карам на мое име.

Мъжът ми имаше профил в НЛ заради регистрация на билети. Който купеше билет, вместо да правим профили, ги регистрирахме на него. По-късно майка пожела да има и да й ги регистрирам нейните и след години си направих на мен, че да си правя залози в тениса и си вкарвах по някой лев.
Това лято играхме заедно с мъжа ми в Каменица и имаме 2х50 лв.
Това е.
След нова година мятам близките. Кой каквото си купи-да регистрира. Всички имат профили в социални мрежи, мейли, телефони... ще ги карам наред.
Щом другите могат и на мен спира да ми дреме.

# 3 094
Поне родата ги няма при телевизорите- освен ако не са се умножили. Гледам, че при ваучерите има на всички тегления печеливши без имена... сигурно е нова тактика на баба и компания 😜

# 3 095
  • София
Ма Ко, имам предвид точно това, че реални бележки разпределени между реални хора. Което е просто добра стратегия. Нашата беше обратно - на един профил всички бележки. Никой не знае кое ще е печелившо до края на играта 😁 Може и да греша с моята теория. Тя е базирана на коментарите тук. И на реакцията на Куинс след скандала с Пеневата чета. И си разсъждавам - както когато се обсъждат часове и дни за регистрации. Все тая... А с многото роднински профили не беше ли Velosport или нещо подобно?!
Пред вас не съм крила нито с колко профила играем, нито къде играем. Просто нашето решение за Куинс го отчитам като наша си грешка. И вкарвам малко конспирация 🤣

# 3 096
При телевизорите от Куинс - 7 от 10-те телефонни номера са спечелили и ваучери! Късмет...това е!

# 3 097
Нека се радваме на малките неща. А и няма как всеки от нас да печели във всяка игра - не сме измамници. Аз лично много исках телевизора, но много се радвам, че явно наградите са реални, щом има похвалили се тук. Simple Smile Нека не търсим навсякъде конспирации. Нова година, нов късмет ще има за нас! Simple Smile

# 3 098
  • София
Да сменя малко темата. Някой получи ли крем от Нивеа?

# 3 099
  • при късмета
Ма Ко, имам предвид точно това, че реални бележки разпределени между реални хора. Което е просто добра стратегия. Нашата беше обратно - на един профил всички бележки. Никой не знае кое ще е печелившо до края на играта 😁 Може и да греша с моята теория. Тя е базирана на коментарите тук. И на реакцията на Куинс след скандала с Пеневата чета. И си разсъждавам - както когато се обсъждат часове и дни за регистрации. Все тая... А с многото роднински профили не беше ли Velosport или нещо подобно?!
Пред вас не съм крила нито с колко профила играем, нито къде играем. Просто нашето решение за Куинс го отчитам като наша си грешка. И вкарвам малко конспирация 🤣
Аз щях да съм по същия начин, ако не бях спечелила от моя профил още първата седмица. Щях да си играя от първия направен профил до награда. Или пък не. Паралелно с профила на мъжа ми играех за приятелка, с нейни бележки и данни, че на нея ѝ е трудно в игри със снимки, че техниката и дава ядове. И тя спечели на третата седмица

# 3 100
  • София
Честито на печелившите!
Сега чакам играта на Кока кола и Кауфланд с кутиите за награда дървена шейна. Имам 10 участия, ако не и повече, но там май не обявяват наградите, а само звънят. Ако звъннат на някой, моля да се похвали, за да знам да се надявам ли още.

Здравейте, бихте ли ми казали каква е играта на Кока Кола и Кауфланд? Не намирам информация в сайта им.
Благодаря Simple Smile
Тя приключи на 22.12 беше при покупка на две коли, на информацията ти дават едно картонче да попълниш и пуснеш в кутия, която седи там. Наградите са дървени шейни https://www.coca-cola.bg/igrai-za-nagradi/oficialni-pravila/ofic … da2020-v-kaufland
Сега

# 3 101
Rauch бяха до вчера. При тях с печелившите се свързваха по телефон или как беше?

# 3 102
  • при късмета
Rauch бяха до вчера. При тях с печелившите се свързваха по телефон или как беше?
Да, по телефона уведомяват

# 3 103
  • София
Донесоха постелката от Престиж. Не съм очарована.
- https://www.sportdepot.bg/product/actuell_fitness_postelka_ednos … 022821-basic.html
Скрит текст:

# 3 104
А защо си мислите, че като регистрирате цялата рода ще спечелите? Лично аз съм печелила най-често когато съм играла само с моите имена и с 1-2 участия. Въпрос на късмет е. Не може да се сърдим като не печелим. Както скоро бях писала, явно вече много хора започнаха да играят и шанса за печалба е още по-малък.

Общи условия

Активация на акаунт