Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 361
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 3 120
  • София/Търново
02 4925590 чии е? Търся и не откривам. Като звъня казва, че не е входяща линия и да се свържем с оператор от чата на приложението...

П.С. Фудпанда е:)

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 18:07 от 8Eos8

# 3 121
02 451 25 35 да му е познат на някой? Вдигнах, но затвориха.

# 3 122
Публикуват печелившите в https://24iznenadi.woman.bg/печеливши/

# 3 123
Публикуват печелившите в https://24iznenadi.woman.bg/печеливши/
И тук ме няма.
И аз имам награди от 2020 но като цяло беше много, много скапана година. Единственото хубаво нещо през тази година беше дъщеря ми.  Ще я помня с маски, карантина, колики, затворени вкъщи. Дано 2021 ни донесе свобода и спокойствие. Искам игри с подарък почивка, екскурзия. 😉❤️🤣

# 3 124
Тази година най-голямата ми награда беше от Кашикари 900 лв, след това още 300. Ваучери от Омв за гориво, раница от Кока кола благодарение на съфорумки Simple Smile От Фейсбук бутилка вино и водка и една торта,дрон и  хлебопекарната от Нестле. От Куинс имам ваучер от първото теглене с едно участие,а майка ми с доста участия във всички тегления и няколко за телевизор не спечели нищо.

# 3 125
Получих си подаръка от Ревалид

Отчет за наградите не мога да дам, че ще пропусна нещо. Мога да кажа за 150 лв от Мега мол и 70 лв от анкетите. От форума имам, от Раух (миналата игра), от Теди 3 награди, солничките от Старопрамен и не помня още какво съм печелила през годината.
Аз също съм с раница на Кока кола благодарение на Станимир - направо ми даде кода за заявяване Heart

# 3 126
А какво се случи с кашикари приключиха ли?
Тази година най-голямата ми награда беше от Кашикари 900 лв, след това още 300. Ваучери от Омв за гориво, раница от Кока кола благодарение на съфорумки Simple Smile От Фейсбук бутилка вино и водка и една торта,дрон и  хлебопекарната от Нестле. От Куинс имам ваучер от първото теглене с едно участие,а майка ми с доста участия във всички тегления и няколко за телевизор не спечели нищо.

# 3 127
Лятото писаха, че излизат ваканция и септември се завръщат, но от тогава няма никакви новини от тях.

# 3 128
Даже имейли трия като получа наградата, че съм натрупала 7-8 страници в пощата, с такива, които не мога да изтрия и като ми трябва нещо пада голямо търсене

Ако си на абв, може да си направиш папки за всичко. Имам папки за различни неща и входящата ми кутия е добре. Даже сега се сетих да направя папка игри.Simple Smile

# 3 129
За крема от Нивея - още не е дошъл, заявен началото на декември.

# 3 130
Даже имейли трия като получа наградата, че съм натрупала 7-8 страници в пощата, с такива, които не мога да изтрия и като ми трябва нещо пада голямо търсене

Ако си на абв, може да си направиш папки за всичко. Имам папки за различни неща и входящата ми кутия е добре. Даже сега се сетих да направя папка игри.Simple Smile
Всяка поща има функция "папка", в някои може да се слагат цветни етикети и да се ползват филтри, а във всяка може да се търси по ключова дума.

# 3 131
Мм много се дразни, ако го регистрирам някъде. Ако трябва да се получи пратка до домашен адрес, чете конско, но я взима. Принципно играя за тръпката - с продукти, които ползваме или наградата ще ми е потребна.Нищо конкретно не ми трябва, когато ми потрябва си го купувам. Пробвам по 1-2 пъти за спорта и няма драма, когато не спечеля.

# 3 132
Конкретно за Куинс,бях казвала преди,че всяка седмица купувам минимум по 2 сока,синковеца само техния Портокал признава.Не виждам нищо лошо,че съм регистрирала ММ,моите бележки са си реални,и ако сина имаше 18 год.щях да регна и него.Виж,за други игри,Траяна,Мура,Кармела и т.н.си играя само с моя си профил,не се занимавам с излишни покупки,и без това я спечеля,я не...
Тук в темата,по спомен,доста хора спечелиха от играта на Каменица лятото,пак с по един или два профила.Аз как ли не молих мм да вземе да купи едно стекче Каменица,но той хич не искаше да чуе за нея.Та,нито съм се включвала в играта им,нито съм печелила и още по-малко нито съм мрънкала...

# 3 133
Група - има ли някоя игра за тъп, задръстен плейстейшън?!? Пишем го в писмото втора година, но не ни се получава 😂😂😂
Ако пък има някой, който го има и го продава да ми пише 😉 Не разменям, защото като тръгна да давам нещо на ММ все му потрябва или мрънка 😱😊
Трябва ми и жокер - instant фотохартия дали става на фотото от Милка?

# 3 134
Честити награди на всички , похвалили се тези дни ! Получих днес и последното спечелено тази година-ваучера от Куинс ( почти успях днес в Л. да го похарча...).
Имам доста награди  , за мен са големи , за някой може би - не , сигурно ще пропусна някоя , всички са желани и повечето изненадващи.
Книга и вино от Аз жената ; ръкохватки Кенар : ваучер 100 лв. от Балантайнс ; ваучер 50 лв. от Лидъл и Форума ; телефон от Каменица ; колонка JBL от HALLS; препарат от Форума и Арома ; ваучер 20 лв, от Арома ; стелки Ортос ;  продукти от Форума и Малива ; сак с продукти Лайън ; раници КК и Престиж ; ластик Престиж ;две каси  Загорка с персонални етикети ;  преносимо барбекю от Маги и Т-маркет ; стекче Пиринско; раница за пикник от Хайнц ; ваучер 50лв. преотстъпен ми от много мила съфорумка ; книга от Синебуум. Сигурно забравям нещо ( записвах си ги стриктно до м.май и после като отидох на вилата...се разхайтих ).
Да попитам , някой запази ли си линка за участие в кулинарната коледна игра на Аз жената ? Не го откривам , благодаря !

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 21:52 от denyil

Общи условия

Активация на акаунт