Кралски работи и клюки - декември 2020

• 64 698
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря! Коригирах го дубайския принц. Не знам защо, на някои места си го пишеха шейх или аз съм гледала нещо друго. То така е по нощите. Ако видите още нещо некоректно, свиркайте да го оправям. Иначе и на мен ми направи впечатление, че предимно кучета са им любимците. София испанска мернах някъде с котка, но май само я галеше на улица. Обаче сега се разтърсих и видях, че принцеса Майкъл е сред любителите на котки. Сега ще я добавя в първи пост.

# 16
  • София
Благодаря за темата! 🌻 Да ни е весела, пълна със събития и празнична!

daviz, пусни още снимки на Максима щом има. Много ми се спеше и не гледах за други. Ризата изглежда хубава, пък и щом има и нерошави фотоси 😁

# 17
Миналогодишната им коледна картичка

# 18
В Летисия ми останаха очите. Прекрасен тоалет, обувки и чанта, а и самата тя!

# 19
Благодаря за хубавата тема! 🌹🌷

Благородно завиждам на Бети за коргитата, много харесвам тази порода кучета. 😍

# 20
  • Някъде там

Ето на тези не ми изглежда рошава.
И блузата.

# 21
Благодаря за темата! Принцеса Ан на сложените снимки е с бултериери, а не с булдози, така че предполагам любимата и порода е бултериер. На бърз гугъл сърч излизат също много снимки с бултериери.

# 22
  • София
Ааааа, рошава е Joy, освен такава да е прическата.
Но ризката е хубава.

# 23
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus
Олеле, Максима какво е това!?
Снощи не ми изглеждаше толкова зле. Joy

# 24
На Максима прическата е един път, голям образ е тази жена. 😄 Харесвам я, въпреки рошавите ѝ прически.

# 25
Не са нови. Имаше ги вчера или оня ден.

# 26
18 подаръка от амазон за кралски фенове:
https://people.com/royals/royals-gift-guide-holiday-presents-for … bb6f-943d93e767a3
В духа на темата, има и маска с коргита, но на мен това ми се струва кофти подарък Joy

# 27
Страхотна тема, мерси, Лайкучка!
Heart
От кучовците най-много харесах Грейс и Зиги на датчаните, много чаровни рошльовци.

Лилаво-сивата Лети е наистина безупречна.
А Максима с тая коса..😂🤣😆
Ноу комент. Херберт фон Караян 😹🤦

# 28
  • София
Май само аз не харесвам Летисия в последния тоалет (и изобщо). Не ми допадат колената й, нито тази инфантилна клош пола, особено на фона на строгото изражение, нито плътната материя с голи рамене. Само обувките й са чудесни и много добре стоят.

# 29
  • Варна
Максима на последната снимка изглежда като смъртно уморен вампир. Косата й изглежда мазна и неизмита. Жалко. Въпреки че не е кой знае каква грива, има и снимки, на които е изглеждала далеч по-стилно в прическата.

Общи условия

Активация на акаунт