Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 74 896
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Бургас
Марѝ, сорт грозде.

# 1 711
  • някъде ... тук ...
Едно дребно черно грозде, дето баща ми с него замества вкуса на виното от родния му край (вашия Simple Smile)

Ние вчера за 5 минути решихме и потеглихме с кемпи-буса към Рупите. Размазахме се в горещата вода и разходка-преходче спретнахме. Вече сме си вкъщи. Снимки няма да показвам тоя път Simple Smile
Утре сме на гости. Разпределихме кой какво. Весело ще е, както винаги.

# 1 712
  • Canada
А, Ели, не може без снимки, покажи Grinning

За алжирката и аз ходих да се образовам в мрежата Joy 

Някой да е пазарувал от My protein, впечатления, Лин? Колаген и протеин за кафето сутрин искам да взема.

# 1 713
Фонс, моят суроватъчен протеин е на My Protein.
Дава енергия, друго не съм усетила. Не засища, не заменя хранене.
Не винаги пия преди тренировка, често си го слагам за вкус в овесените ядки сутрин.

За колаген не мога да помогна, освен омеги и протеина, друго не пия. Но марката, на която си се спряла, е хубава.

P.S. Сега погледнах сайта им, има намаление.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 00:41 от Linofrina

# 1 714
Добро утро!

Ели, много яко бягство звучи!

Бубе, да си пушка след лечението!

Снощи си взех Сузи. Като цяло не е тотал греда, но има още нещица, които трябва да се бутнат.
За довечера още не знам какъв ни е планът,  кумицата ме държи в неведение 😂 Но за трима възрастни и две деца няма да е кой знае каква трапеза и готвене.  Знам, че трябва да имаме заря, другото не ми е толкова важно 😂

Имам нещо служебно да отметна на бързо, трябва да напазарувам и да дремна, че много рано станах днес.

# 1 715
  • На брега на реката
Добро утро!

Не спах много добре, но се надявам да успея, следобяда да подремна. Имам да правя няколко неща, но няма да си давам зор.

То лечението ми, не е кой знае какво, изписа ми Нурофен форте за минимум 10 дни и след това проверка. Незнам до колко ще ми помогне. Лошото е, че са няколко почивно дни. Дано всичко да се оправи и лошото, да остане в старата година!

# 1 716
Добро утро и от мен. И аз не спах добре. После загледах пекарната на Рудолф, който съсипа заготовките за една торта, ядосах му се и пак се върнах в спалнята. При нас изненадващо днес вали.

# 1 717
  • Canada
Слънчево, но ветровито е при нас.

Лин, мерси, какъв вкус вземаш?

Отпрашваме към Бургас, хубав ден!

# 1 718
  • на Мелмак
Добро утро!

Направих 3 салати, ММ ще купи още две, довечера и зелена, май ще е салатена НГ Grinning

Ели, чудесно!

Фонс, честито!

Али, важното е да е весело.

И аз от ненаспаните, в 5 кукнах.
Пия поредното кафе и отивам на работа. После ако имам време, може да почина Sunglasses

# 1 719
Добро утро! Coffee

Аз си легнах рано и се наспах добре. Чакам да стане 10:30 за да ходя до Фантастико. Подозирам, че ще е лудница. Вчера имаше опашка отвън. Ако пак има, ще си купя каквото ми е нужно от кварталното магазинче. Не ми се чака, а и заваля. Сега мисля да пия още едно кафе, че не ми стигна. 3 в 1 ще бъде, че е леко.

# 1 720
  • Бургас
Добро утро!

Фонс, лек път!

Сложих да варя зеленчуците за руската салата и захващам чийзкейка. Ще пробвам да направя основата с портокаловите бисквитки, които така си седят от Коледа.
Каквото имаме в хладилника, това ще е. Въобще няма да стъпя в магазин поне до неделя, че сега сигурно само мен ме няма там.

Бенгалски огън, конфети, диско топка и светещи пръчици ще ни помагат за доброто настроение довечера Wink

# 1 721
  • София
Аз сега станах
И ние салати и фондю иска мм.

# 1 722
Добро утро Simple Smile

Фонс, солен карамел. Ако си харесаш колаген или други добавки, сподели какви.
Имам нужда от още нещо, освен омегите, а нямам вяра на синтетичните витамини, всичко от A до Z в едно хапче Simple Smile и без странични ефекти, като повишаване на апетита и др.
Понякога пия л-карнитин, но само преди тренировка в зала.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 10:41 от Linofrina

# 1 723
  • Бургас
Морген!
И аз трябва да скокна да пазяра, лошо ми става.

Фонсе, вземете си бански, че тук е топло. Вчера беше 18-19°, днес е 14° за сега.

Още нищо нямам приготвено за довечера.

# 1 724
  • Canada
Карзче, ние сме транзит, взимаме горския и обратно Grinning

Етти, мерси, ама това е едва началото на лудницата Joy Митница Горна оряховица ни чака, после технически преглед, КАТ и чак след това може да миткаме свободно.

Лин, тъкмо за соления карамел се чудех. Омега 3, витамин D³ и магнезий взимам аз. Заради щитовидната и селен в момента. Трябва и келп, но все забравям да си купя.
Колаген пия от време на време за кожата, добре й се отразява.

Общи условия

Активация на акаунт