Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 74 909
  • 1 903
  •   2
Отговори
# 1 695
Много ми е приятно, уютно и вкусно да ви чета днес, обаче ако денят ми премине в готвене и шетане, сигурно ще проспя настъпването на Новата година. За мен не е важно какво и колко има на масата, а с кого съм около нея. Не искам да засегна никого с мнението си.

Бубе, хареса ли си лаптоп? Бързо оздравяване Simple Smile

# 1 696
  • Canada
Бубе, всичко да е наред след 10-15 дни Hug

Селесте, извадили сте късмет, при нас отиват нещата към догодина Confused

Ядосах се и забърках едни напукани сладки. Промених малко рецептата, да видим какво ще излезе.

# 1 697
Фонс, ако си много ядосана, идвай със сладките у нас;)
Ще терапираме с вино и цигари(още не съм ги отказала).
Утре ще се събираме у зълва ми, аз ще направя млечна салата, другото са си го разпределили за готвене. Исках и баница, че добре ми се получава, ама са ме изпреварили;)
Ще се лакирам, гримирам, пантофите под ръка и толкова;)

# 1 698
  • На брега на реката
Лин, не съм. Реших да си взема външна памет. По-изгодно ми е, предвид, че лаптопа си работи без проблем.

# 1 699
Фонсе, не си ли взехте нещата вече. Помощ трябва ли

# 1 700
Бубе, Мари, да оздравявате!
Бубе, да ти кажа според мен се ядосваш за глупости! Нареждайте мезета и си гледайте кефа.
Напълно подкрепям мнението на Лин, неразбираем ми е целия този стрес, който хората си причиняват доброволно. Няма как да ми се случи да се гърбя цял ден в кухнята и накрая да посрещам Новата година уморена, предпочитам лежерно да го карам и да съм свежа и отпочинала за купона. Но аз към храната като цяло не проявявам особен интересен, предпочитам да танцувам, отколкото да ям. Joy

# 1 701
  • Canada
Тит, мерси Hug Последно уж утре, дано не е предпоследно Joy Не смея да се похваля вече Grinning

# 1 702
Някак, с годините разбираш, че приготовлението е част от празника.  Днес се сетих, че за Новата година се прави и баница с късмети. Бях забравила и си мислех да пробвам нова питка, но ще отпадне, че много тесто. Хубаво, че десерта съм го правила само веднъж, че иначе съвсем ежедневно ще го докарам.

# 1 703
  • На брега на реката
Аз си се ядосвам, но съм си мека Мария и дори си поканих гости. Приятелката ми, с мъжа си и детето, което е на 19, ама ще си празнува с нас.

Разпределихме ястията, коя-какво и дори съм готова с баницата. Blush

# 1 704
  • Бургас
Фонс, дано имате късмет утре.
Нашия внос хубаво го освободиха, ама съвпадал почти напълно номерът на контейнера ни с този на друга фирма и да вземат да го качат на друг камион. Добре, че са се усетили бързо и е бил някъде към Айтос, а не в другия край на страната.

Мезета, ядки, зелена салата ще са бързите неща за утре вечер. Една руска салата ще направя утре сутрин, вечерта една баница и на Рир пържолките /тъкмо навреме дойде рецептата/. Мислех торта да правя, но нямам бисквити за блата. Кутията с коледни сладки си седи пълна, та не е като да няма десерт. Сами ще сме си, въобще няма да си давам зор.

Изморих се три дни на крак с това подреждане, клякай, ставай, но пък и всеки ден си купувах по нещо, още преди да съм изкарала надника Joy Днес успях и с една приятелка да се разходя и да видя морето.

Бубе, след 15 дни да си пушка.

# 1 705
  • Бургас
Чета ви, но нямам време да пиша, че днес ни изкочиха непланувани задачки на работа. На прибиране хванахме яко задръстване, имаше катастрофа и си отвисяхме 20 минути в чакане. Дано е било без жертви....
И нали ми се развали микровълновата печка на Бъдни вечер, та днес си взехме нова - Шарп. Много хубава, изпробвах я с пуканки и гювечета, разкош. Малкият я кръсти Кольо.😂
Та, вече приключих с работата за тази година. На 4 ще отида да се почерпим с колегите и шефката.

Бубе, пази се, пий ли лекарствата и не се ядосвай за нищо!

За утре нищо не съм правила.
Ще готвя в движение и кой, каквото иска.

# 1 706
Ем, и аз като теб. Обичам да танцувам, да си бъбря с хората с питие в ръка, докато пощипвам мезета и ядки. Някога имаше и пурети в картинката Simple Smile

Селесте, разменените товари са забавно нещо... знам какво е, но с камиони.

Фонс, дано сагата приключи утре.

Карз, честита придобивка, че и с хубаво българско име Simple Smile

Дъщеря ми има домашно по математика със срок за предаване тази вечер. В 20 ч. пишеше усърдно и каза, да не я закачам Simple Smile

# 1 707
  • Бургас
Вики на Коледа в 23:30 реши, че е най-подходящото време за решаване на задачи и написа половината домашни, вчера ги довършила и като никога сме готови много преди крайния срок Simple Smile

На сестра ми свекър ѝ направил много хубаво вино от алжирка. Сипах си една чашка и казвам Наздраве!

# 1 708
Какво е алжирка?

# 1 709
  • югозапад, под "Марков камък"
А аз се уморих от пазаруване днес, пълна лудница по магазините, но днес имах време за това.
Утре сме в приятели само две семейства.
Понеже съм на работа, ще правя само руската салата. Дружката ми ще направи основното, зелената салата, а дъщеря й тирамису. Мезетета ги взехме нарязани. За забавление направих томбола с награди. Имаме и караоке Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт