Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 74 887
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 740
  • дядовата ръкавичка
Най-накрая успях да видя сладък бузанчо Simple Smile. Чуден е за мачкане, дааа Simple Smile

Весело посрещане и от мен!
Ем така хубаво и изчерпателно е написала пожеланията, че не ми остава друго освен да се присъединя Simple Smile

Скрит текст:
Не го знам сина жив ли е, не се обажда, много ме дразни

# 1 741
  • София
Какъв голям е станал Шефът,ехей сладур.Heart
Аз едни фъстъци  изпекох и това е
Пия кафе и гледам Падингтън.
Здраве за 2021,и възможности за пътуване!

# 1 742
Аз пак нищо не видях.
Фонсе, можете и сега да я карате. Реда е митница, технотест и след това КАТ.ако има нещо питай.

Весело посрещане на новата година дами.

# 1 743
  • Canada
Тит, докарахме я на собствен ход Grinning Проблемът е, че е с квебекския номер и има само задна плака Joy В понеделник ще отмятаме бюрокрацията.

Мари, мн мило, не искам да те притеснявам Hug

Впечатли ме района след Ямбол, Карнобат, Бургас, чист и подреден, строени лозя, обработени земи. Да можеш навсякъде в България да изглежда така!

Хубава и уютна вечер да имате с близките си, момичета! За догодина ни пожелавам повече осъзнатост, повече смисъл, повече радост и светлина!

# 1 744
Фонсе и ние бяхме само с един номер и си я карахме месец. Трябва ви винетка ( онлайн с чуждия номер). Ако има застраховка от Канада си я използвате нея. Автокаско с канадските номера, после анекс с българските.

# 1 745
  • Canada
Тит, така направихме с винетката и каско-то.
Но докато не минем и през митница Горна оряховица се води транзитен внос, та колкото по-скоро, толкова по-добре.

# 1 746
Здравейте!
Да се разпиша и аз за последно тази година. Скоро не съм писала, но ви четях и си общувах с вас без да се включвам тук.
Наистина Ем добре го е написала, присъединявам се и аз към нейните пожелания.
Пак изоставам с приготовленията, ама то щото бяхме и днес на Витоша. Тортата и салата Снежанка направих още вчера, капамата е готова, питката с късмети още не. И зелени салати имам още да правя.

Наздраве и весело посрещане на 2021 година!

# 1 747
Само ви чета, но исках да ви пожелая новата година да е по-добра за всички!

# 1 748
Шефчето е страшен сладкиш! 😍🤗
И аз се присъединявам към пожеланията на Ем,а също и се нареждам към първата група в пожеланията за работа. 😁 Но на първо място-да сме здрави! Другото се нарежда. Весела новогодишна вечер и целувки на всички! 🥰❤💋

# 1 749
Весело посрещане на новата година!

# 1 750
  • някъде ... тук ...
Весело посрещане на новата година!
Да е по-добра и да сме здрави!

# 1 751
  • София
Рей,имаше ли хора?

# 1 752
Весело посрещане и от мен, момичета. Да имаме една по- добра година, а и ние да стане по- добри!
Аз ще съм на тръни, че щерката няма да е у дома. Айяла, разбирам какво ти е на душичката.
Фонсе, сериозна съм с предложението.

# 1 753
Весело посрещане, момичета!
Айяла, Мари, няма да има причини за тревога, но... няма как да не ги мислите.
Ем, много благодаря за хубавото пожелание!

# 1 754
  • югозапад, под "Марков камък"
Весело посрещане на новата година, момичета!
Нека ни донесе това, което искаме, да е здрава и спокойна!

Общи условия

Активация на акаунт