Звездни компромати - Декември'20

• 245 559
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Sofia
Вчера гледах обясненията на Хилария в инстаграм. Никъде не си признава, че е лъгала, или че си е измисляла нещо относно произхода си. Дори изглеждаше разстроена от обвиненията към нея. Цялото й семейство от дълги години живее в Испания, а тя е родена в Бостън, където завършва колеж. Дано не бъркам за Бостън, де. Също така от малка говори испански и държи децата й също да говорят перфектно езика. Чак пък да е лъгала...

Абе май има някаква умишлен заблуда, в Интернет вече се пускат данни, че родителите й са си работили в Америка преди пенсионирането си и са чисти Американци. Защо си е сменила името и вади фалшив акцент е малко странно. Май не е живяла кой знае колко време в Испания. Повече инфо тук.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9092033/Hilaria-Baldwin … ast-revealed.html

# 2 026
  • София
Точно така. Аз написах, че тормози обикновени хора и не само в Слънчев бряг, а и в столични клубове. Ако сте гледали интервюта в БТВ или Нова, ще видите как винаги “на шега” посяга към спортните репортери, когато го снимат в залата му. Така изкара въздуха и на Иван Георгиев, който вече не е репортер, а е новинар в БТВ. Слагам линк в скрит текст за по-любопитните. Потресох се, че някои жени тук се усъмниха в приказките и снимките на една видимо изтормозена психически жена. Преди мача с Джошуа в студиото каза на Хекимян:
“Ударът ми тежи няколко тона, ако искаш ще ти покажа”. Хе? Палячо.
В Белмекен са му дали най-големия апартамент за подготовка преди последния мач и то на цената на най-малкия. Още чакат хората да им плати. Познайте дали ще го направи.
Разбирам, че много хора в България имат нужда от поводи за гордост и личности, които да послужат за пример, но повярвайте ми, това подобие на мъж не е такъв. Светът няма нужда от захаросани истории ...

Скрит текст:

Не харесвам Кубрат и поведението му, но как сме сигурни къде и как е плащал? В предна твоя публикация знаеше какво става с него и Андреа, но думите бяха против него, т.е. и да си близка на някой, това не е той. А сега знаеш кой какви цени му е дал за хотел. Пък надали случайни хора знаят. Ако е от първа ръка, ок. Ама ако някой си, който е еди какъв си на някой друг и той ти казал...

# 2 027
  • До сърцето...
Carolina, оправих си грешката. Знам, че е Луна, явно механично се е получило. Благодаря.

Преди дни го видях в Двама мъже и половина(не знаех ,че е участвал,макар и епизодично).
Аз бях искренно изненадана да разбера, че е участвал и в "Спешно отделение" от времето на Дж. Клуни и Джулиана Маргулис. Даже снимка мернах някъде, сега не ми се рови. Че и в "Лас Вегас", "Медиум", "Как се запознах с майка ви" също.
За Джо Манганиело става на въпрос, че не е ясно от цитата, който съм дала.

# 2 028
  • Бургас
Няма по-гадни обществени личности за мен от Стависки и Денкова.
Отвратителни са, особено той.

# 2 029
Smile , ако е толкова важно да го спомена - от “първа ръка” знам и на маса с него съм стояла, и отдалече съм му гледала мизериите. Ама пак не е като да мога да го докажа, пишейки тук?  Иначе да сея безразборно съмнителни клюки не бих си позволила. Независимо дали става въпрос за публична личност или обикновен човек. Няма смисъл повече да го коментирам в темата. Не заслужава внимание.

# 2 030
Джо и спешно отделение..... еха... израснах сптози сериал.

# 2 031
Вчера гледах обясненията на Хилария в инстаграм. Никъде не си признава, че е лъгала, или че си е измисляла нещо относно произхода си. Дори изглеждаше разстроена от обвиненията към нея. Цялото й семейство от дълги години живее в Испания, а тя е родена в Бостън, където завършва колеж. Дано не бъркам за Бостън, де. Също така от малка говори испански и държи децата й също да говорят перфектно езика. Чак пък да е лъгала...

Хилария е разстроена, защото я хванаха във всичките ѝ лъжи като поразровиха ситуацията. Семейството ѝ от 2011 живеело в Испания, това не са дълги години и не е повод да се изкарва испанка само защото ваканциите ги карала там, да лъже къде е родена и с какъв произход са родителите ѝ, нито да се изкарва емигрирала в САЩ. В Америка хич не ги обичат такива заигравки с произхода. В Гугъл още като ѝ пишеш името излиза, че е родена в Испания, както и на сайта на личния ѝ агент, а Уикипедия вече са си поправили статията. Сравняват я с Рейчъл Долежал, бяла жена, която години наред се правела на чернокожа. Абе да се оправя, ама май ще я канселират набързо. На мен ми е позната само от вечните голи снимки по корем и надолу с главата.

# 2 032
Не са я съдили. Баща ѝ беше завел дело с/у застрахователна компания. Искането беше да покрият сумата за лечението в Израел (може и да бъркам конкретното място). Но съдът доказа, че всичко е вече платено от дарителска сметка, дори отгоре + че ги профуква за хазарт. Загуби делото и съответно, който загуби, плаща разноските по него, за тези пари става дума. Не съм наясно със съдебната система извън България, предполагам обаче навсякъде е прието това.

# 2 033
  • София
Smile , ако е толкова важно да го спомена - от “първа ръка” знам и на маса с него съм стояла, и отдалече съм му гледала мизериите. Ама пак не е като да мога да го докажа, пишейки тук?  Иначе да сея безразборно съмнителни клюки не бих си позволила. Независимо дали става въпрос за публична личност или обикновен човек. Няма смисъл повече да го коментирам в темата. Не заслужава внимание.

Все ми е тая за Кубрат, затова и не ме засягат изявите му. Просто ми стана странно, че знаеш неща за последния мач, защото бях останала с впечатлението, че ако имаш информация от първа ръка, тя е била от страната на Андреа. А мислех, че те не са заедно и така...

# 2 034
  • Sofia
А застрахователите платиха ли обезщетение или си измиха ръцете с дарителите?

# 2 035
Аз Хилария започнах да я "разлюбвам" от едно известно време, по някои причини. Все още са ми в графата "симпатично семейство", но тази измишльотина с произхода ми идва малко в повече. Наистина смятах, че е с испански произход.

# 2 036
Платиха.
И нищо несправедливо нямаше в това да се присъдят разноски на застрахователя при положение, че предявеният иск не е уважен в пълен размер. Това правило важи за всяко едно дело.

# 2 037
Хилария след показното страдание след спонтания аборт много ми опротивя.
Има неща, които са лични. Не може лайкове на всяка цена, гадно е, пошло...

# 2 038
Това намирам, но не знам след това дали няма още развитие:

Дженерали са осъдени да платят 135 000 долара:
https://www.mediapool.bg/manuela-gorsova-na-pat-da-si-poluchi-ob … i-news187772.html

А въпросните 20 000 за разноски са отказали да ги получат:
"Адвокатът на фигуриста вече съобщи, че Максим се отказва от правото си да получи присъдените 8 660 лева, сега и Дженерали декларира, че не е предявявало и няма никакви претенции към получаването на обезщетение от страна на семейството за направените съдебни разходи по това дело."
https://news.bg/crime/dzhenerali-se-otkazva-ot-parite-na-manuela … t=desc&page=2

# 2 039
По принцип Илария ми е симпатична, но според мен е много щастлива от факта, че се омъжи за звезда като Болдуин и покрай него и тя получава медийно внимание, та малко се е самозабравила. Като се случи нещо в семейството и бърза да обясни как моли папараците да не я притесняват, да не я снимат и да не тичат след нея. Айде, моля, коя си ти, жената на някого си...

Общи условия

Активация на акаунт