Малко трудна тема...за болеста рак - тема 5

• 502 318
  • 6 648
  •   1
Отговори
# 2 850
zigizagi, надявам се, че майка ти е добре след изписването.

Извинявайте, че отново ви занимавам с нашия случай, но след обстоен разговор с баща ми какво точно са му казали гастроентеролозите и четейки отново епикризата му се светнахме,че те не са му правили обикновена колоноскопия, а Ендоректална ехография и са му обяснили, че не са видели никакви сенки извън червото, до които да пробият и да стигнат за да вземат материал за биопсия.

Както и да е, вече имам записан час за конуслт с проф. Тимчева, ще видим и тя какво ще каже.

# 2 851
Изписаха татко тази сутрин. От петък, когато са поставили стента, до днес е на успокоителни инжекции. Много го боли без тях. Каза, че едва е издържал тази нощ.
В епикризата не пише, че са му прилагали такива инжекции обаче. Не би ли трябвало всичко, което са му давали да е вписано там?
И д-р Петров, и светилото от ВМА, твърдят, че тази болка е нормална. При предните два стента обаче, нямаше болка. Препоръчаха му да приема 3 дни по 20 капки аналгин на капки х3 пъти на ден. Мен ме притеснява, че той приема Еликвист, което е антикоагулант и изрично пише, да не се комбинира с аналгетици. Питах, и двамата доктори казаха, че не е проблем. Все пак ми е притиснено.
Висок му е CRP - 26.9, при норма до 0,5.
Какво бихте ме посъветвали относно болкоуспокояващи в подобен случай? Благодаря!

# 2 852
Не всичко,което пише в епикризите е вярно.Много неща също не се пишат.

# 2 853
Днес ми е едно...развълнувано и ревливо.
Моето момче има рожден ден!
Като знам, че на предишния беше на химия...А сега го гледам щастлив, приятели идват един след друг, изненади...И сърцето ми се пълни!
Не знам какво ще бъде утре или след няколко месеца, няма да го мисля, искам да се насладим на настоящия момент.
И не можах да не го споделя с вас.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 19:20 от miglenasky

# 2 854
Да е жив и здрав, дълги години да празнувате заедно! Heart

Много правилно решение си взела да живеете за мига!

# 2 855
Жив и здрав да ти е! Дълги години щастие ви желая!

# 2 856
Благодаря ви!❤

# 2 857
  • Пловдив
Жив и Здрав , и безкрайна ремисия !
Още много поводи,дълги години да е все така усмихнат!

# 2 858
Жив и здрав. Щастие ви желая. Дълги години да е все така усмихнат  и неговата усмивка да усмихва и теб

# 2 859
  • Другата България
Още дълги години да е все така усмихнат и в ремисия!
Бъдете здрави и двамата! Hug

# 2 860
Благодаря ви, мили хора!
Дано всички тук имаме повече поводи за радост!❤

# 2 861
Честит празник и от мен! Пожелавам му да бъде победител, да пребори с усмивка и хъс тази болест и все така широко да се усмихва!

# 2 862
  • София
Жив и здрав да е дълги години рожденикът! Birthday Flowers Four Leaf Clover

# 2 863
Мигленаски, да сте живи и здрави и двамата с хубавото момче, да се радвате един на друг още много, много години!

# 2 864
Благодаря!❤

Общи условия

Активация на акаунт