Малко трудна тема...за болеста рак - тема 5

• 486 925
  • 6 648
  •   1
Отговори
# 4 440
Много благодаря на всички за мнението !Попитах за кардиолог в диспансера ,защото досега винаги преди хоспитализация (за ямр или скенер) първо минава кръвни и после през кардиолог(задължително кардиограма) ,след това през лекар да попита как е и дали има оплаквания и на 2рия ден правят скенер.Попитахте за коя болница става върос-Терапията във Варна.

# 4 441
Да ви попитам какви са тези стрелки нагоре надолу😳, уж прочетох, ама нищо не разбирам...

# 4 442
Стрелката на горе- резултата е над нормата, надолу- под нормата.Ама е съвсем малко и при двата резултата.

# 4 443
Айде GoSSipSs, докога ще те чакаме да се похвалиш с добри новини Hug
Ей сега си гледам моята кръвна картина - пълен миш маш е по неизвестни причини! Мъжът ти е екстра в сравнение с мен:joy:

# 4 444
Зиги, ти заради ковид ли си пуска?

# 4 445
Айде GoSSipSs, докога ще те чакаме да се похвалиш с добри новини Hug
Ей сега си гледам моята кръвна картина - пълен миш маш е по неизвестни причини! Мъжът ти е екстра в сравнение с мен:joy:
Офф Зиги, чул те господ, ама тва си е моята... не е неговата.
Още малко остана и да видим как са нещата.

# 4 446
Зиги, ти заради ковид ли си пуска?
Не, годишна профилактика. И както всички специалисти заключиха, че съм здрава, бам - тази красота Joy: Не съм притеснена, само изненадана, защото досега винаги, всичко ми е било в нормите.

# 4 447
Зиги,
Кое точно те притеснява? Не виждам нещо силно извън норма?

# 4 448
Досега никога, нищо не ми е било извън норма Simple Smile. Не съм притеснена, само изненадана. Може би е просто старост - нерадост Joy

# 4 449
Къде ги намирате тия диспансери с толкова много кръвни изследвания?Поне си записах като отида на лаборатория какво да пущам.Добре,че е бг мамата да видя какво правят хората, та и аз.

# 4 450
То пък на твоите хептен нищо не се разбира🤣 ужас, при мен поне са сложили стрелки да видя кое високо, кое ниско.
На работата ни взимат кръви ни преглеждат всяка година, та днес си получих резултатите. Ама тия показатели хич не съм ги и чувала какви са и за какво са.
Аз имах много силна анемия, тук е добре, години я лекувахме, с много ниско кръвно съм, и се чувствам нормално. ..ма то така като съм все на диета..
Така съм си откакто се помня, тука са ми добре резултатите. Този доктор като ми измери кръвното на работата 5 пъти ме пита добре ли се чувстваш сега...
Както казва Зиги старост-нерадост😉

# 4 451
Тати премина втория курс ХТ.Поставихме порт , за сега няма проблеми.Чувства се добре , веднъж получил лек обрив по краката , който сам се скрил.Остават още 10.ПКК е добре , асат и алат са в норма , учудващо на фона на метастазите там.Туморни маркери не са пускани , дали трябва да попитам за тях на третия курс .Иначе 5 скенер ще се прави след 4-5 курс.

# 4 452
На порта слагайте тауролок, рядко става беля, ама като стане, ужасно е.

# 4 453
Утре и на мен ще ми слагат порт. Кога се слага този тауролок? На месечното продухване ли?

# 4 454

Съвсем забравих ... благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт