Малко трудна тема...за болеста рак - тема 5

• 486 912
  • 6 648
  •   1
Отговори
# 4 455
  • Пловдив
Зиги,Госипс,
Идеални са ви изследванията. Тея MPV, MCV, MCHC не ги гледайте , самостоятелно не значат нищо ако са наред тромбоцити , еритроцити.

# 4 456
Излезнаха изследванията на ММ, всичко е в норма, и туморния маркер е в норма, но не е 0. В понеделник има среща с онколога, но днес му е казал, че всичко е наред. Ще го изпрати на 5 скенер. Но до резултата от него ще мине най-вероятно месец

# 4 457
  • София
Много е нелепо от моя страна, но ако някой разполага със силни обезболяващи, които не са вече необходими, ще бъда благодарна, ако ми продаде.

# 4 458
Gina, не виждам защо да е нелепо. Съжалявам, че ти се налага…

# 4 459
То изобщо не е нелепо, ама нямам такива, ако имах никога не бих ти взела и 1стотинка.
Неможе ли да вземеш рецепта? Личните лекари издават, онколога.
Аз знам само Аулин нищо друго, ама едва ли ще помогне...

# 4 460
Gina, Cry
Бяха писали за кабинет за болката в 5 - та градска ли беше?
По принцип онколозите ги изписват, била съм свидетел даже да ги дават от болницата за вкъщи за терминално болни.
Натискай онколога докато изпише/даде!

# 4 461
Момичета, писала съм й на лични.
Ще се реши тоя проблем.

# 4 462
  • София
Благодаря ви от сърце!
Зиги...нямам думи, с които да благодаря.
Бог да ви пази!

# 4 463
Gina, прегръдки!

Зиги, ти си уникален човек!

# 4 464
Момичета, толкова помощ съм получила тук, че най-малкото, което мога да направя е да отвръщам със същото.
На десктопа на домашния компютър имам файл с име Gina L. В него има нейн пост, който си препрочитам често:

Много е изстрадала тя и притежава мъдрост, която на мен ми липсва...

# 4 465
Много силно наистина! Аз минавам през различни състояния на духа. Благодаря на Бог, че съм имала най-добрата майка, не знам как да приема предстоящото, но трябва. Моята майка се влошава, не я обезболяват лепенките 50 мг Виктанил, нито Оксикодон 40 мл. А тя вече няма 45 кг, много и се гади, почти не може да се храни. Ако знаете нещо по-добро за болката, ще съм ви много благодарна да споделите.

# 4 466
На порта слагайте тауролок, рядко става беля, ама като стане, ужасно е.
В БГ има ли и на каква цена.На баща ми мястото е леко зачервено от днес / 3 ден от вливането / звънях на лекарката , утре може и хирургия да посетим , ще видим как ще се държи тази нощ след компрес с йода септ.

# 4 467
Да се смея ли, да плача ли...
Майка утре трябва да я приемат за контролен скенер.
Не искала да идва, защото прогнозата за времето е много лоша и дъждът щял да й съсипе цялата градина... Добре, че бяхме се организирали да дойде с кола, защото иначе сигурно наистина нямаше да дойде...

# 4 468

Не искала да идва, защото прогнозата за времето е много лоша и дъждът щял да й съсипе цялата градина... 
Така ми , и ние вардим нашата градина.
Ей страхотен дух има тази жена , браво на нея , само така , да гази яко напред .Стискам й палци!

# 4 469
Много силно наистина! Аз минавам през различни състояния на духа. Благодаря на Бог, че съм имала най-добрата майка, не знам как да приема предстоящото, но трябва. Моята майка се влошава, не я обезболяват лепенките 50 мг Виктанил, нито Оксикодон 40 мл. А тя вече няма 45 кг, много и се гади, почти не може да се храни. Ако знаете нещо по-добро за болката, ще съм ви много благодарна да споделите.

Следващато е морфин.На нас ни бяха дали ампули за вкъщи и се поставяха по наше усмотрение(часове)спрямо болката.Изписаха го от болницата, в която се провеждаше лечението.

Общи условия

Активация на акаунт