Малко трудна тема...за болеста рак - тема 5

• 491 561
  • 6 648
  •   1
Отговори
# 5 925
# 5 926
ra2, кураж!

# 5 927
Ра, кураж... Имаш ли нужда от нещо?

# 5 928
Здравейте!
Търся за моя позната координати на доц Консулова.Бихте ли ме посъветвали къде и как мога да я открия.Изръчках нета,но информацията е стара.
Благодаря ви предварително!

# 5 929
Благодаря ви. Споделяме, това е достатъчно. Сили няма откъде да ми придойдат отвън, от мене трябва да са си, пък после как ще се изплати преразхода, ще видим.
От МРЦП запушване на жлъчния канал И единия дялов канал, стеноза на другия вътре в черния дроб. Утре ще се прави опит за стентиране.  От ПЕТ- много нови чернодробни лезии, + костни, + 1 в черво. Той ме попита и аз нищо не скрих. Година и половина от поставяне на диагнозата, 4 стадий при поставянето.

# 5 930
ra2, гуш!
Психологът ми казва, че всеки има право да знае истината, хубаво е, че си я казала.
Бог напред и вие след него!

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 23:27 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 5 931
ra2, дори не мога да си представя какво ви е...
Сигурно много сила се иска да се зададе този въпрос и да му се отговори...
Дано да го обезболят максимално.
Щади се, доколкото е възможно! Hug

# 5 932
  • София
Минахме през това, отвратително ужасно е.. Не, съм крила нищо, въпреки, че доктора ме пита дали искам.
Вие реално виждате какво се случва. Сила и не знам и аз...

# 5 933
Благодаря ви. Споделяме, това е достатъчно. Сили няма откъде да ми придойдат отвън, от мене трябва да са си, пък после как ще се изплати преразхода, ще видим.
От МРЦП запушване на жлъчния канал И единия дялов канал, стеноза на другия вътре в черния дроб. Утре ще се прави опит за стентиране.  От ПЕТ- много нови чернодробни лезии, + костни, + 1 в черво. Той ме попита и аз нищо не скрих. Година и половина от поставяне на диагнозата, 4 стадий при поставянето.

Ако М лезии стенозират канала, има ли вариант за палиативна лъчетерапия/операция? Или евентуално - аблация?

Надявам се да обезболяват човека адекватно. Ако можем да помогнем с нещо - пиши. Стискам палци да минете през този епизод и да спечелите още време. 🙏🏻

# 5 934
Прегръщам ви и аз. Още една спечелена малка битка. Стеснението на общия канал е преодоляно, сложен е стент в запушения жлъчен канал, стесненият не се е дал. След процедурата болките рязко намаляха. Не са изчезнали, но не са каквото бяха. Нощес е спал легнал на леглото, без морфин! Ендоскопска процедура. Не искаха да го направят, нямало смисъл, болките не били оттам. С натиск от правилен човек на правилно място манипулацията се осъществи, въпреки мрънкането как няма смисъл и дори явният опит за саботаж да пропуснем насрочения час за процедурата!  Обясняваха ми какво тъпо женище съм, олигофрен, безсмислена манипулация, не знам какво искам.... Е, обезболи се много. Днес си признаха с половин уста, че съм спечелила битката, но гадно ми рекоха, че не съм спечелила войната. То по тая логика нито един жив човек не я е печелил от сътворението на света досега и никой не е Господ, че да взима решения от Негово име. Дотук съм спечелила година и половина. Туй ще го рекна утре. Тия същите лани отказваха да оперират субилеус, щото нямало смисъл и то да сме чакали да го докараме до илеус. Е, първата битка беше тази, да намеря кой да го оперира. Намерих, свършиха чудесна работа, Господ здраве да им дава! И така нататък, битка след битка. С последната удължих хоризонта с повече от 3 седмици, колкото беше прогнозата при неосъществен дренаж-остра чернодробна недостатъчност в кански болки докато е в съзнание.
Хоуп, трудно е да се намери хирург, който да се съгласи. Коментира се дрениране на втория канал, най-вероятно транскутанна стома, но предвид бясната съпротива срещу дори ендоскопската процедура, не вярвам точно тези да се навият. Проврях им я през задниците с клизма, какво остава за другото! Вариант да търся някой чернодробен някъде другаде, но в общия случай не очаквам опашка от съгласни да опитат. Така че трябва да седна да помисля за други опции, но засега другото ми беше на пръв план- да се удължи перспективата и да се обезболи. След 24 часа там съм труп и за днес съм аут.
А колко хора нямат сили, познания и необходими лостове да преодолеят съпротивата на хора, които се мислят за Господ, просто е кошмарно! Тук следват много псувни, нецензурни.

# 5 935
Уроди ! С баща ми се отнесоха по същия безобразен начин. Има Господ, всекиму според заслуженото.

# 5 936
ra2, страхотна си!  А някои лекари се мислят за Господ, да ме прощава, но не са, а са просто негови помощници тук на Земята. Но това с лекарите е друга тема, която ми е много болна и тегава.....

# 5 937
ra2, ти си такъв боец и такава сила, истински късмет за хората, които те имат в живота си! Heart
Радвам се , че не го боли така вече и си успяла, докторите даже не ми се коментират , доста нецензурни думи ще ми се наложи да употребя!
Ще прошепна тихичко, че мъжът ми е добре, мина всякакви изследвания тези дни, колоно и гастроскопия,  всичко било идеално.
Вчера имаше рожден ден, все такива подаръци му пожелах.

# 5 938
Мигленаски, радвам се за мъжа ти! Gift Heart Все така!

ra2, през такива ужасни неща преминавате, че би могло да се очаква всички да гледат да помогнат, но не, трябва ирония, сарказъм, пречки, гадории... Защо бе, хора! Ако можеш, помогни! Ако не можеш, не притеснявай близките, подкрепи ги! Къде им е съвестта на някои...

Нова Надежда, разбирам го баща ти. Представям си в какъв котел от емоции се пържи. Дано му се наредят нещата! Flowers Four Leaf Clover

# 5 939
Мигленаски, радвам се за мъжа ти! Gift Heart Все така!

ra2, през такива ужасни неща преминавате, че би могло да се очаква всички да гледат да помогнат, но не, трябва ирония, сарказъм, пречки, гадории... Защо бе, хора! Ако можеш, помогни! Ако не можеш, не притеснявай близките, подкрепи ги! Къде им е съвестта на някои...

Нова Надежда, разбирам го баща ти. Представям си в какъв котел от емоции се пържи. Дано му се наредят нещата! Flowers Four Leaf Clover
Благодаря ти!:heart:

Общи условия

Активация на акаунт