Малко трудна тема...за болеста рак - тема 5

• 491 137
  • 6 648
  •   1
Отговори
# 1 470
Nadkinka, нали знаеш, че може да се свържеш с Тимчева през приложението Healee и да направиш онлайн консултация с видео връзка?

# 1 471
Nadkinka, нали знаеш, че може да се свържеш с Тимчева през приложението Healee и да направиш онлайн консултация с видео връзка?
Зная, и тъй като вече правих две консултации с други специалисти през приложението, зная също и че това не може да замести живия контакт. Не съм очарована от формални чатове в различно време, най-малко защото не мога да следя и питам съобразно възникналите въпроси. С една дума, за мен това не е решение. Правих консултации с уролог и с гастро, и двата пъти останах с усещане за формалност.
Но, благодаря Simple Smile

# 1 472
Аз останах много доволна от Тимчева в приложението. А и в момента май няма друг начин за контакт с нея.

# 1 473
Здравейте!
Отново се обръщам с молба към вас.
От сутринта звъня на телефона на проф. Поповска в плевенската болница публикуван на страницата им, и никой не вдига, а е упоменато че работи до 14 часа.
Има ли и друг начин да се свържа с нея, изключая ходене до Плевен, и как става цялата процедура по изпращане на материала за хистология, плащане и пр.?
Необходими ли са специални условия за съхранение, при все че материала не трябва да се държи на температура над 25 градуса?
Как са процедирали тези от вас, на които им се е наложила подобна процедура?
Благодаря ви предварително!

# 1 474
Аз съм изпращала по Еконт.Питах предварително колко ще струва,и в кутия от бонбони сложих блокчетата и парите.В Еконт казах,че е чупливо и те го увиха в найлон със въздушни балончета и го сложиха в техен плик.Изпращането доставка до адрес за моя сметка.Връщането по същия начин,блокчетата и листа с резултата в кутията и викат куриер да ги вземе от адреса и да ги върне обратно,пак за моя сметка.

# 1 475
Аз съм изпращала по Еконт.Питах предварително колко ще струва,и в кутия от бонбони сложих блокчетата и парите.В Еконт казах,че е чупливо и те го увиха в найлон със въздушни балончета и го сложиха в техен плик.Изпращането доставка до адрес за моя сметка.Връщането по същия начин,блокчетата и листа с резултата в кутията и викат куриер да ги вземе от адреса и да ги върне обратно,пак за моя сметка.

А как се свързахте с проф. Поповска?
Извинете ме че нахалстват с въпроси!

# 1 476
При друг лекар беше,но всички работят така.Аз и дискове за разчитане съм изпращала така.По телефона се свързвам,но не става от първия път.Може да попитате и на телефон на болницата.Ако са в отпуска изобщо не вдигат.

# 1 477
На телефоните в интернет звънях и аз. Занесох блокчетата на крака до Плевен, защото исках да се видим и да обясня цялата сага. Обърна ми внимание, изслуша всичко, прегледа блокчетата. Каза на пръв поглед какво мисли. После (след ИХХ) си написа становището и ми ги върна по Еконт.

# 1 478
  • Пловдив
Да ,но сега е лято и температурите са доста над 25 C . Трябва като специална пратка да се пратят ,ако е с куриер. За съжаление не мога да помогна с информация,как точно.
Еконт мисля, че имат услуга за доставка с хладилна чанта,но повече подробности не знам.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 09:06 от whitefang

# 1 479
Големите куриери предлагат хладилни пратки.

# 1 480
Добър ви ден!
Звънях, в отпуск е проф. Поповска, при това не знаели до кога. Да съм звъняла след понеделник сутрин, ако се върнела.
Други предложения? Можете ли да ми препоръчате някой друг за хостология за чиято компетентност има поне условно потвърждение?

# 1 481
Nadkinka съвпаднаха ли мненията на доц. Бачурска и проф. Христова? Моите ревизии ги прави Бачурска.

# 1 482
Nadkinka съвпаднаха ли мненията на доц. Бачурска и проф. Христова? Моите ревизии ги прави Бачурска.
Теди, на Бачурсла давах само блокчетата от втората операция за верификация. Не е правила сравнение.

# 1 483
Добър ви ден!
Звънях, в отпуск е проф. Поповска, при това не знаели до кога. Да съм звъняла след понеделник сутрин, ако се върнела.
Други предложения? Можете ли да ми препоръчате някой друг за хостология за чиято компетентност има поне условно потвърждение?

Д-р Алексов е добър патолог, въпреки че колегите му доста се опитват да сринат авторитета му, нямам идея защо.

# 1 484
Доцент Михова. Последно работеше в Трансхеликс.

Общи условия

Активация на акаунт