Малко трудна тема...за болеста рак - тема 5

• 503 143
  • 6 648
  •   2
Отговори
# 2 190
Здравейте,
Някой от вас приемал ли е Фенбендазол? Ако да какво ви е мнението за него? Как се приема, има ли странични ефекти?

# 2 191
Оффф аз да ви се оплача, макар че не е по темата, ама все влизам да видя как сте... Голяма мъка с минаване на ЛКК за моя болничен, то едно мотане то чудо. Просто нямам думи. Днес следобед ще ходя пак, незнам просто това мотане калво е...

# 2 192
  • Пловдив
Госипс,
Щом си с гипс ще ти удължат болничния,просто не се е събрала комисията в пълен състав на датата на която трябва да заседават.Не е в теб вината.

Silvi_a
Да не би да имате чревни паразити: Гиaрдия,кукести червей от сорта на Trihuris Vulpis ?
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out TongueYum
Вярвате ли на тези писаници за излекували се от рак с нещо,което просто минава и заминава през стомашно-чревния тракт. Внимавайте да не се докарате то тук:

https://www.karger.com/Article/FullText/516276

Case Report
Open Access Gateway

Drug-Induced Liver Injury in a Patient with Nonsmall Cell Lung Cancer after the Self-Administration of Fenbendazole Based on Social Media Information

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 13:28 от whitefang

# 2 193
Здравейте,
Някой от вас приемал ли е Фенбендазол? Ако да какво ви е мнението за него? Как се приема, има ли странични ефекти?
Сериозно ли ....
мога да ти изредя поне 100 лека за рак с такива нелепици
то не бяха глухарчета,зел.орехи и т.н  - но най-впечатляващото за мен е кръв от костенурка.
Зная , че в безизходица човек с поддава на странни идеи,но трябва да мислим разумно-ако
е толкова лесно нямаше да има и тази тема.

# 2 194
  • Пловдив
То си има ХТ агенти които действат на микротубулите и са клинично изпитани и ясни ,поносими дози и.т.н:

Cytotoxic anticancer agents which act on microtubules include vinca alkaloids (vinblastine, vincristine, vinorelbine, and vindesine) and taxanes (paclitaxel and docetaxel)

# 2 195
Госипс,
Щом си с гипс ще ти удължат болничния,просто не се е събрала комисията в пълен състав на датата на която трябва да заседават.Не е в теб вината.

Silvi_a
Да не би да имате чревни паразити: Гиaрдия,кукести червей от сорта на Trihuris Vulpis ?
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out TongueYum
Вярвате ли на тези писаници за излекували се от рак с нещо,което просто минава и заминава през стомашно-чревния тракт. Внимавайте да не се докарате то тук:

https://www.karger.com/Article/FullText/516276

Case Report
Open Access Gateway

Drug-Induced Liver Injury in a Patient with Nonsmall Cell Lung Cancer after the Self-Administration of Fenbendazole Based on Social Media Information
Офф не аз съм с гипс, а малкия и аз като предружител. Незнам какво е това просто.
Сега отивам да видя нося уж всички документи направления талони незнам вече какво ще изискат.

# 2 196
Ретрограден Меркурий е в момента, така че за всички обърквания е виновен той! До вчера и Сатурн бил ретрограден Joy
Това в кръга на шегата.
Стискам палци да му издадат болничния най-сетне!
Аз пътувам към Тимчева.

# 2 197
Зиги, стискам палци! Simple Smile
Напук на ретроградната галактика.

Здравейте,

Не съм приемал фенбендазол. Не бих го дал и на близък. Това е противопаразитно лекарство за овце, зайци, коне, кучета и котки, но не и хора.

Ако решите - споделете какъв точно е проблемът, лечението до момента. Може да можем да Ви помогнем с информация/насоки без намесата на екзотични препарати.

# 2 198
Ретрограден Меркурий е в момента, така че за всички обърквания е виновен той! До вчера и Сатурн бил ретрограден Joy
Това в кръга на шегата.
Стискам палци да му издадат болничния най-сетне!
Аз пътувам към Тимчева.
Зиги стискам палци за добри новини после!
А с болничните все ще се оправим някак си важното е здравето.
Дано всичко мине наред при теб.

# 2 199
Хора, просто няма такъв друг лекар като нея! Толкова човечна и добра! Разговорът с нея е 1/2 терапия!
Каза, че това лечение, което прилагат в момента е адекватно. Няма смисъл от Авастин, защото е прогресирала на него. Абсолютно против е да се прави операция на белия дроб при положение, че има в двата лоба. Каза, че ако прогресира, препоръчва Стиварга.

# 2 200
  • Пловдив
А пита ли я дали все пак не е възможно едната лезия (която не отговаря на сегашната терапия,а е имало резултат от ЛТ) да е първичен белодробен карцином ,а не  мета от дебелото черво. То това беше основната идея да се оперира - да се набави  материал за нови имуно-хисто-химия ,генетични. Нали другаде няма от къде да се вземе такъв ?А след 5 години лечение ,дори и да е са само мети от Колоректалния ,кои знае колко са мутирали.

# 2 201
А пита ли я дали все пак не е възможно едната лезия (която не отговаря на сегашната терапия,а е имало резултат от ЛТ) да е първичен белодробен карцином ,а не  мета от дебелото черво. То това беше основната идея да се оперира - да се набави  материал за нови имуно-хисто-химия ,генетични. Нали другаде няма от къде да се вземе такъв ?А след 5 години лечение ,дори и да е са само мети от Колоректалния ,кои знае колко са мутирали.
Ние имахме материал след повече от осем години системно лечение. Имунохистохимията не ни даде никаква полезна информация.
Същият рак, за brca мутацията си знаехме.

Изписаха ни от Австрия лекарство, което е за рак на бъбреците (мога да проверя), ако не се лъжа. Изключително тежка химия, която Дудов каза, че събаря хора, които не вярвят, че имат рак и изобщо не е подходяща за човек с влошена здраве. При това се приемаше през устата, а майка ми вече повръщаше. Честно казано много време загубихме…

# 2 202
Dreamingfly, извинявай, че отварям темата, но възможно ли е да споделиш името на лекарството? Интересно ми е какво са изписали, а може и да помогне на човек, който чете темата.

Подозирам, че за капецитабин или винорелбин става въпрос. Освен ако не е някой офф-лейбъл на таргетно лечение.

# 2 203
Тя счита, че няма нужда от биопсия и това й е константно мнение от години, непроменено и сега.

# 2 204
  • Пловдив
И как обяснява факта, че едната лезия е радиорезистентна  ,а другата е показала отговор  и то Добър към SBRT  то и обратно  не отговаря  на ХТ-та, а радиорезистентната отговаря  на ХТ.
Явно двете  са с различна хистология , а може би и произход.

Общи условия

Активация на акаунт