Малко трудна тема...за болеста рак - тема 5

• 502 810
  • 6 648
  •   1
Отговори
# 2 520
Супер! Нямаш представа колко обнадеждаващо и зареждащо звучи това в темата... Дай, боже, повече такива новини!

# 2 521
Излязоха ми резултатите, нищо  ми няма и този път. Simple Smile
Хайде след три месеца пак.

П.П. За който не знае моя случай: 2018 ноември открит по случайност (при операция на перитонит) аденокарцином с множество метастази, втора операция, химиотерапия, трета операция, лъчетерапия, химиотерапия, изчезване на всички метастази, четвърта операция (на постоперативна херния). Към  днешна дата година и половина без метастази, дефинитивно  здрава (според доктора).
Късмет на всички в темата!
Браво! Все такива новини да споделяш! 🥰

# 2 522
Браво, Uncommon!
Много, много се радвам! Да го отпразнуваш! Wine Glass

# 2 523
Ох, че хубавооо!!!

# 2 524
Браво!!!!! Дай боже всекиму такива хубави новини ❤ Радвам се, че най-после прочетох нещо хубаво в тази тема!

# 2 525
Uncommon, браво, все така да си! А перитонитът е бил причинен от аденокарценома или няма връзка?

# 2 526
Здравейте момичета,
След операция на гърдата, имаше един комплекс упражнения за раздвижване на ръцете. Не успях да го намеря. Някой може ли да ми помогне, ако има информация?

# 2 527
Citron,
На първа страница в тази тема са Hug

https://www.bg-mamma.com/?topic=1371594

# 2 528
Много благодаря!

# 2 529
Здравейте,бих искала да попитам има ли тук някой диспансеризиран в болница Сердика,ако да бих желала да чуя мнение.
Благодаря предварително!
Бъдете здрави!

# 2 530
Uncommon, браво, все така да си! А перитонитът е бил причинен от аденокарценома или няма връзка?
Да, определено перитонитът е бил причинен от аденокарцинома. Ако не се беше стигнало до перитонит, нямаше и да разберем какво става, докато не беше станало съвсем късно. То и така имаше далечни метастази, тоест четвърти стадий.
Благодаря на всички за добрите думи! Подкрепата тук означаваше и означава много за мен. Тук има изумителни хора, а когато човек е паднал, даже само добрата дума може да го вдигне, а тук получаваме много повече от съчувствие и разбиране. Two Hearts

# 2 531
Здравейте, може ли някой да даде информация за онкологията на Медлайн?

# 2 532
Девиация на еритроцитното разпределение расте при майка всеки месец. Сега е 18.30% при норма от 11,5-14,5.
 MID%   също - сега е 11.60 при норма под 10%.
Трябва ли да се притеснявам?
Другите  показатели на ПКК са в норма.

# 2 533
Здравейте, може ли някой да даде информация за онкологията на Медлайн?
Какво те интересува?

# 2 534
Девиация на еритроцитното разпределение расте при майка всеки месец. Сега е 18.30% при норма от 11,5-14,5.
 MID%   също - сега е 11.60 при норма под 10%.
Трябва ли да се притеснявам?
Другите  показатели на ПКК са в норма.
Зиги, аз не разбирам, не мога да ти кажа дали е нещо опасно .
Дано да не е... стискам палции! Всичко ще е наред 💜. Каквото и да е не е много завишено.
Hope4C и whitefag да идват да казват, че да се успокойм.

Общи условия

Активация на акаунт