Малко трудна тема...за болеста рак - тема 5

• 501 693
  • 6 648
  •   2
Отговори
# 2 970
Хрема и кашлица, температура в болницата е имала 37.3, снощи 36.
Има вкус и обоняние, не ги е губила.
Ако се е заразила в Токуда, са минали поне седем дни и се надявам да е прескочила влошаването.
Зиги, според мен е по-добре да е в болница, тя е ваксинирана, но все пак там ще е под наблюдение. Важно е знаеш, че тоя смотан вирус е коварен, изобщо не целя, ни най-малко да те плаша или притеснявам. Там ще е под наблюдение. Ако не поне да не е сама, да има някой с нея, че дори и да се зарази... офф незнам то в ковид отделенията не е цветя и рози, ами ако стане нещо и е сама, от това ме е страх.

# 2 971
Хрема и кашлица, температура в болницата е имала 37.3, снощи 36.
Има вкус и обоняние, не ги е губила.
Ако се е заразила в Токуда, са минали поне седем дни и се надявам да е прескочила влошаването.
Абсурд да я оставим извън болница. 1/5 от единия дроб й е зает от метастаза, а от другия са отрязани няколко см.
Естествено допускам тестът да е фалшиво положителен и утре ще й направим още един.

Без да се опитвам да те смущавам още повече, но нито аз, нито съпругът ми сме губили вкус и обоняние по времето на заразяването и по време на самото лечение. Това не е сто процента показател със сигурност, защото и двамата имахме положителни тестове и бяхме приети в болница. Но със сигурност имахме температура и аз лично задух. Не се притеснявай, ще се справите.

# 2 972
Делта (която си мисля,че се върти в момента) и Омикрон не се характеризират със загуба на обоняние.До колкото прочетох Сомптомите са дразнене в гърлото,хрема,кашлица, главоболие,Делта и температура.Зиги какъв тест е правила ?Аз тук не писах,но и ние май сме коронясани,та се чудя кога пак да си направя един тест(събота правихме ,на моя мъж му беше отрицателен,но само след няк.часа температура,а моят от 2 дена симптоми положителен,но с лека втора черта,който разбрах си е положителен.Прсвихме бърз в къщи )Мама от няколко дена бяха със същите симптоми вече лека полека се оправят ,дано ...

# 2 973
Бърз тест в лаборатория.
В същата, в която прави преди приема в болница, и беше отрицателен.
Поне да я докараме в София да ми е пред очите. Другата част от семейството смята, че ще го мине леко и няма защо да я вкараме в болница.

# 2 974
Зиги ,тя там сама ли е,?Според мен е най-добре да си е у вас ,но и аз мисля,че ще го изкара леко.Тя мама даже не вярва вика ми какъв Ковид ,аз Ковид как ще изкарам ,грип е на тестове не вярвай 😄.По-добре да си го следим ние  особено като е като тях и си премълчават...

# 2 975
Добре и да не е в болница поне да е в София при вас. Да си я гледаш, да не е сама Зиги, защото ако се влоши и ако е далеч, ако е сама как ще прецени дали да звънне на лекар.
П.С. Хора слагайте бустери, ако не сте, тая гад е коварна.

# 2 976
Сама е в провинцията в град с болница пред затваряне. Е, имаме близки там, но не мога да разчитам на 100%, особено за Ковид. Хората се пазят и не мога да ги карам да се грижат за нея.

# 2 977
Сама е в провинцията в град с болница пред затваряне. Е, имаме близки там, но не мога да разчитам на 100%, особено за Ковид. Хората се пазят и не мога да ги карам да се грижат за нея.
Зиги, ако имате възможност я прибирайте при вас. Как ще я мислиш сама там? Знам какво е в провинцията. Така и ти и тя ще сте по спокойни. Да свършва вече тази година, че през какво ли не преминахме. Нова година, нов късмет.

# 2 978
Не се паникьосвай. Ако имаш възможност да работиш от вкъщи, я доведи в София, но не бързай да я вкарваш в болница. В Токуда има зелен коридор за ковид - ако симтомите се задържат - скенер и пакет кръвни. И говори с лекар какво точно да пие.

# 2 979
Ще я докараме утре на преглед, за да й предпишат адекватно лечение.
Ако се налага - ще влезе в болница.

# 2 980
Зиги, дано да мине леко! Казахте ли им в Токуда,че е с положителен тест? Ако имате оксиметър при нея/ у вас, следете сатурацията.

Barsa, дано успеят да облекчат положението в болницата.

На моя близка баща ѝ е с образувание в пикочен мехур, засега отчетено само на скенер, около 1 см, без данни за засегнати лимфни възли и други органи. След консултация с уролог-хирург им предлагат лапароскопска операция, в която да го отстранят и да изследват материала. Моля ви да споделите ако някой има опит какво е важно да се изследва като хистология и ИХХ и за такива тумори дали има конкретен патолог, при когото е добре  да занесат пробите за повторно тестване. Моля и за препоръки за уролог/онкоуролог/хирург за второ мнение.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 07:14 от Bojuri

# 2 981
Благодаря!
Тестът го направи след като си тръгна от Токуда, защото там я чух да кашля.
Мислех да им се обадя днес, но не виждам как ще ми помогнат.
Ще я заведем днес на лекар и ако не е за болница, ще остане у нас, но поне с предписано лечение.

# 2 982
Замина си.. Предаде се...победи го гадния рак... Успех в борбата ви на всички... .

# 2 983
Съжалявам, Barsa, съболезнования! Наистина много бързо се разви всичко…

# 2 984
Съболезнования, Barsa! Дано е на по-добро място!

Общи условия

Активация на акаунт