ОСМИ клас 2020/2021 - Малко зима, сняг студен, в ОСМИ КЛАС сме вече ДЗЕН!

• 23 966
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • софия
Дикски, уау! Професионално сготвено, професионално снимано. Уникално!
Звънче , случайно да се подвизаваш и в един друг форум, щото там видях същата ецепта от същия майстор за пастата с риба тон? Хааа!
Тцъ, но рецептата е доста популярна. Само тук в италианската тема пак я пусках.

За ваксината съм +1 като айла.

# 466
Няма да се ваксинирам на този етап. Такова рекламиране пада на ваксината, колко е хубава,  безопасна, важна и т.н., че се чувствам като в Телешоп.

# 467
  • София
Аз пък започвам да смятам, че със Звънчето отвсякъде си заслужихме по един ваучър от Юск. Joy
Лошото е, че надали четат тук.

# 468
  • София
Ще взема и аз да купя от тези завивки. Това, което ме спира е, че досега сме с двойни завивки и трябва да купувам и чаршафи за тези единични.

# 469
И аз съм от феновете на Юск. Спалните ни комплекти, които ползваме в момента, са оттам, възглавниците. Една завивка си бяхме купили за лятото, уж хладна. Е, ползваме си я втора зима. Ни ми е супер, че дотогава все жега ни беше при спане дори и с по-тънките завивки. За лято обаче не става. Много е топло вкъщи.

# 470
За да не се разводнява темата с продажби, има вече тема за подаряване https://www.facebook.com/groups/197448145242469/?ref=share
Имаше вече постове с подарък лаптоп или таблет. Записаните са разумни. Няма обидени. Опитай там.

# 471
Тестове от Архимед:

Скрит текст:

Благодаря много!

# 472
  • София
Аманда, в Дружба нямам спомен дали видях одеялото, но в Хита в Младост май го имаше.

# 473
  • София
Аманда, в Дружба нямам спомен дали видях одеялото, но в Хита в Младост май го имаше.
Да имаше го вчера, купих един брой имаше и още налични.

# 474
  • София
На нас цялото ни обжавеждане на спалнята+холната маса са ни от Jysk, за разни други дреболии няма да отварям дума Simple Smile

# 475
  • Между гори и планини
И аз обзаведох хола от Юск. Като поръчвах мебелите, всичко без коженият фотьойл и бюфета бяха с много хубава отстъпка. Като отидох да плащам, се оказа че хващам промоция на фотьойла и бюфета ми излезе без пари. Докараха всичко у дома и 4 момчета за 30 мин сглобиха всичко.
Бюрото и стола на пубера, също взехме от там.
Та и аз съм им фен.

# 476
  • Варна
У дома ще се ваксинираме в най-близкият възможен момент, та дори да предлагаха 50 процента защита.

Ровя за лесни рецепти за джинджър бред хаус, че детето от снощи си е наумило да правим тая дивотия. Дори подло спретнах любимия и тиквеник за закуска, с цел отказване, но не би. Изглежда ми като нещо трудоемко и абсолютно безвкусно.

# 477
  • Sofia
Vesana, "Заедно в час" преди време организираха такава кампания. Според мен те винаги биха могли да помогнат.
Леле, Аманда, жива да си! Как не се сетих - на близка приятелка сестра й е мениджър...
Благодаря на всички за предложенията:hugs:
И аз съм фен на Юск - само ме разстройват с лошите си размери за двойни завивки и одеяла - за мен двойна е 220/240. Тъкмо загледах памучната и тц...

# 478
  • софия
Ровя за лесни рецепти за джинджър бред хаус, че детето от снощи си е наумило да правим тая дивотия. Дори подло спретнах любимия и тиквеник за закуска, с цел отказване, но не би. Изглежда ми като нещо трудоемко и абсолютно безвкусно.
Не бих се захванала да правя всичко. Купих готов комплект, който трябва да се сглоби и украси.

Ох, ще ходя май до Юск. Коледните чорапи за лакомства са хубави и са намалени.

# 479
  • София
Много благодаря за поздравите към Ева!ЛюбOff, ние ще изпълним желанието на малката за Джинджър бред, но взехме полуготова от ИКЕА, има си и лепило, остава да намеря лесна рецепта за фростинг. Преди година пробвахме да си правим сами, но бисквитките/стени трябва да са идеално равни, после е зор залепването....изядохме ги все пак.

Как са вашите сладури по Философия, ние с втора четворка....
Имаме книга на ученика на Архимед, мога да снимам при нужда.
Днес е на вълна есе на тема Много хора, малко човеци.
+1 фен на Юск, спасиха ни и ДО на малката със сгъваемо бюро.

Общи условия

Активация на акаунт