ОСМИ клас 2020/2021 - Малко зима, сняг студен, в ОСМИ КЛАС сме вече ДЗЕН!

• 23 925
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Доня, ние и двете сме нощни птици и затова първа смяна ни е много трудно. Но във фег ДО е от 9.00. Обичам го това училище! Тя още от 5-ти клас започна с ученето до среднощ и така си кара - все по нощите. В началото по неволя, но вече така ѝ е добре. Аз също работя идеално нощем, а сутрин преди 11 и да съм будна просто не мога да работя.

# 181
Дикси, Доня, прекрасни снимки!❤

Gadamer, ти пък😀

# 182
  • софия
Грийн, този подарък върви с празно помещение.
Минало е контролното по математика. Този път каза, че е решила всички задачи без проблем, дори и двете бонус. Има смисъл от решаване. Госпожата им е казала да изберат коя бонус задача ще представят, няма да зачете дори и двете да са решени. Харесвам подхода.

# 183
Припомнихте ми как навремето, докато учех задочно в ТУ, шиех по цяла нощ кастюми за спортни танци. Работих с един клуб...После спях до обяд. След обед учех по малко. Често приятелка пристигаше към 4 след обед с някое парче плат и до към 10 вечерта бяхме готови за дискотека с новите дрехи Simple Smile Случвало се е и след дискотека да сядам да шия, като имам краен срок...

# 184
  • Между гори и планини
Моли, как пък не те познавах тогава, ами в един момент давах луди пари за дрехи за дискотека!

# 185
Аз учех добре късно вечер и нощем. Рано сутрин също имам енергия. За мен най-заспалото ми време е от 12 на обяд докъм 17ч. Ей, тогава ни приемам, ни предавам, душата ми спи, мозъкът ми не работи изобщо. И няма никаква връзка с това дали съм спала достатъчно през нощта, просто следобедите не са моето време.

# 186
  • София
Леле, какво доживях - синковецът ми се обади да ми каже, че щял да се запише за Оли по математика. Някой има ли идея това чудо как ще се проведе - предполагам онлайн. Математичката му е казала дата 12 декември.

# 187
Моли, хаха, ама ние сме колежки по съдба!
В десети клас с моята приятелка бяхме поканени на РС, ама какво да облечем?!
Майка ми все купуваше платове , баба ми беше шивачка и много ни шиеше.
Извадих наличното и за един следобяд бяхме с нови дрешки. Поли с волани и блузи с паднал ръкав.
Да, ама за мойта поличка едва стигна платеца, та се наложи да стоя , като гипсирана, поради дължината на полата. И като пуснаха Ламбадата, такова мятане на волани падна, че бабата на момчето влезе, погледна ме, намести си очилата, и  излезе възмутена.

# 188
Преди малко публикуваха изменение на заповедта. Общинските кръгове трябва да се проведат не по-късно от две седмици преди датата на провеждане на областния кръг. Дистанционно провеждане е възможно само ако подготовката на изпитните материали за съответните възрастови групи се осъществява от училищни комисии.

# 189
  • София
Те май материалите за Общинския кръг се изготвяха на училищно ниво. Като се е записал да си следи и да се оправя. Няма да се учудя ако го е направил заради евентуалното му спиране на компа...

# 190
  • Между гори и планини
Моя категорично отказва да ходи на състезания дори по английски. Трябва хубава награда за мотивация. Гола диплома и плакет не го впечатляват

# 191
Моли, хаха, ама ние сме колежки по съдба!
В десети клас с моята приятелка бяхме поканени на РС, ама какво да облечем?!
Майка ми все купуваше платове , баба ми беше шивачка и много ни шиеше.
Извадих наличното и за един следобяд бяхме с нови дрешки. Поли с волани и блузи с паднал ръкав.
Да, ама за мойта поличка едва стигна платеца, та се наложи да стоя , като гипсирана, поради дължината на полата. И като пуснаха Ламбадата, такова мятане на волани падна, че бабата на момчето влезе, погледна ме, намести си очилата, и  излезе възмутена.

Simple Smile И нашите дрешки често бяха оскъдни...спомням си една блузка...с нея бях като се запознах с ММ..само отпред имаше плат, на гърба преплетени тънки ластичета Simple Smile Ама бях буквално на половината килограми от сега Simple Smile

Аз още като видях страхотните кукли които сте сътворили, разбрах че сме колежки Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 12:33 от MollyBy

# 192
A мен току-що ме информираха, че другата седмица е класното по БЕЛ.
Прическата ми придоби невероятен обем, защото мисля този уикенд да се изнасяме към къщата и под егитата "мамо, да ти помогна" ще мине времето за подготовка за класното.

# 193
  • о`майна лунна нощ е
Моли, как пък не те познавах тогава, ами в един момент давах луди пари за дрехи за дискотека!

От много време съм установила, че нямам дрехи за дискотека. Ако вземат, че ме поканят на бар, ще се въртя като муха без глава из нас и наистина няма да имам какво да сложа, за да съм в тон с останалите. Много съм зле в това отношение. От кумова срама понякога си купувам нещо лъскаво с пайети или сребърни нишки в плата, но като се погледна - ми нито ми е удобно, нито се чувствам или изглеждам добре. И я хвърлям въпросната бляскава дрешка някъде дълбоко в гардероба и там очаква деня, в който ще установя, че ми е малка и подаря на дребната да се фръцка с нея. Тя поне не се е метнала на майка си. Сврака е. Привличат я лъскавите неща. Не практичните.

Наборът е много обран в предпочитанията си в момента. Харесва шантави чорапи, но нагоре как да има черно .... черно .... и пак черно. Без шарении, по възможност с минимални надписи и орнаменти.

# 194
  • Между гори и планини
Аз имам много дрехи от епохата "живот в голям град". Вече нито ми стават, нито ми трябват. Стоят вакуумирани и прибрани. Вместо да ходим по задимени барове, се събираме или у дома , или на хубав ресторант. Лятото сме все по дворовете на барбекю. Ламе и коприна не ми трябват ☺️ По висок ток от 5см - 8см не може никой вече да ме накара да сложа. Искам да ми е удобно .
Но пък Моли ми е шила шалтета за дивани 😉

Общи условия

Активация на акаунт