Отговори
# 30
Рейв, благодаря за темата, много красива, уютна и зимна. Иви, честито, бъдете здрави с Филип, бързо възстановяване!
Желая ви прекрасен месец, изпълнен с топлина и любов, и две чертички на всички!

# 31
  • София
Nature Dizzy Да ни е честита новата тема ! Nature Dizzy

Pushpin Новите момичета станаха доста, уж ги добавих, но вероятно съм пропуснала някоя... Пишете ми
ЛС. Pushpin

Благодаря на Джеси за
двойното орисване ! Heartbeat
марги, а мен питаш ли ме какъв кеф ми беше да те сложа в този списък... Мястото ти е там ! И както каза някой - готви се, че скоро ще орисваш. Tada
И много се моля да повлечеш крак на още няколко стари кучета - те си
знаят кои са ! Hands Pray

Иви, честит Филип и тук. Balloon
От тази тема започна всичко, още помня как ме посрещна като започнах да пиша... и ти желая всичкото щастие на света с твоите две съкровища. Sparkling HeartBlue Heart

Билийвче, много се радвам, че има развитие при вас. Действайте !!! Party Time

Аз изтръсквам вече наистина последни прашинки върху вас... От една май бъдеща гимнастичка - да се чудиш къде намира все още място за такива движения. Grinning

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 00:18 от rave

# 32
Чакам аз още един прашец да видим дали ще влезне да ни наръсииии можете ли да предположите на коя мамаааа....

# 33
Рейвче, чудна тема, както винаги Kissing Heart
Минавам веднага под прашеца, а след това и под памперсите HugBlush
Ив, честит прекрасен син! Да е здрав най-вече, да слушка, да спинка и да папка Stuck Out Tongue Winking Eye Ей за такова раждане съм си мечтала винаги Grinning
При мен никакви симптоми за нищо. Предишните бременности гърдите ме започваха много от рано, пък сега нищо. Та нямам много надежда за този месец. Само дето нещо не ми понася тоя медрол. Дано не съм го пила напразно. Ужасно нещо е Persevere
Хайде, момичета, чакам да започнете с коледните черти GrinningHugHeartNature Snowman

# 34
Добро утро!
При мен този месец е отписан, жалко, че за мен коледното чудо няма да важи,  чакам поне вашите 2 черти Heartpulse

# 35
  • София/Севлиево
Добро утро.
Гърлче,що да нямаш коледно чудо.Днес сме само 2.12, до 31-ви има цели 29 дни та нищо не се знае.
Рейв това,че усещаш бебка може само да те радва.Аз Слави го усещах до деня на раждането.Също се чудих как успява да мърда,ама явно от коремчето ми още е бил активно дете.Сега много му липсват тренировките по карате и плуването,ама да минава бързо тая зима и да свърши короната и ще ги подновим.
#Седем дни до теста

# 36
Дано е останал и за мен малко розовичък прашец, да напълня джобовете, че моят все още е неустановен! 😆
Прекрасна тема, Рейв, както винаги! Чакаме те с добри новини, розов вързоп и пълни гърди! 🤗
Ели, Мандария, Кристи и всички останали - чакаме избухване на две черти! Стискам силно палци! 🍀

# 37
Честита да ни е новата тема и ни пожелавам да завалят много положителни коледни тестове ! 🎅👼
Иви , да ти е живо и здраво малкото Филипче, пожелавам ви много здраве , и само хубави емоции! ❤
Въргалям се докато има в розовия прашец на рейвчето , после чакам памперсите !
Мила рейви,  пожелавам ти най-лекото раждане и най , най-послушната и здрава бебка !

# 38
Здравейте и от мен, записвам се в поредната сладурска, зимна темичка на Рейвчето.
Първо искам да честитя двете чертички на Маргото! Пожелавам ти тази бременност да е успешна, знам колко е желана, тъй като ви следя от година вече и съпреживявам всяка радост и тъга с вас, нищо, че не се включвах често.
Честит да е и Филип на Иви, нека расте здрав, щастлив и безгрижен! Бързо възстановяване и на мама Иви!
Рейв, пожелавам ти бързо и безпроблемно раждане!
Ели, Кристи, Мандария, а и всички, които чакат за тест- силно ви стискам палци да покажете две дебели бременни черти, както са казали и назад- по Коледа стават чудеса!

Някои може да ме помнят, накратко за мен- правим опити вече от година, лятото ми откриха Уреаплазма, която лекувахме и прекъснахме за малко бебеправенето, но я излекувахме сравнително бързо и се върнахме в джаза Smiley . Хормоните не ми бяха много добре, но в рамките на нормалното, и ги регулирахме с добавки за 2-3 месеца, като сега уж са в норма (естествено, не всичко е ток и жица, но кой е напълно здрав в днешно време).  Спрях да пиша, защото преживях загуба на близък човек, и не ми беше до писане, но си ви четях всеки ден и не съм изпускала нищо. Преживях също така този месец и биохимична бременност, все още имам М, след нея ще посетя доки, да видим дали съм се изчистила и да продължим ли опитите.
Малко негативно влязох на фона на всички радостни новини, но се надявам от тук нататък всичко лошо да е зад гърба ни и да се радваме на хубавите моменти.
Съжалявам и за фермана, спирам до тук! Smiley

# 39
Рейвче: Sparkling Heart Sparkling Heart Sparkling Heart Мерси за темата и много чакам вече новини от теб! Розовото съм го награбила с пълни шепи вече неведнъж!

Ив - добре дошла в отбора на мъжките майки. Да е жив и здрав Филип и да има вълшебно детство. А на теб ти пожелавам железни нерви, здрави кокали и мнооого чувство за хумор Kissing Face

Хайде, момичета, другата седмица ще се взриви темата с плюсове!

# 40
  • Nederland
Благодаря за хубавата тема !
Аз да се запиша и да обера малко син прашец , този месец ми е много шантав и съм с два дни закъснение и ужасно гадене след всяко хранене , а апетит имам зверски  , утре сутрин ще правя тест , ако нямам изненада до тогава на цикъл .

# 41
Здравейте  , отдавна чета темата и реших да пиша . Аз съм на 28 години , от година и половина правим опити .До сега не съм имала бременност и се надявам на чудо Simple Smile . Пожелавам успех на всички ни .

# 42
Ели, Кристи и Манди - трите ли сте трансферки? Ау, дано, дано всичко се развие положително и да си бременеете заедно! В този период на годината винаги се връщам в 2018, когато беше първото ми инвитро със стимулация от 21 ноември, пункция на 5 декември и трансфер на 8 дек. Толкова треперех за всичко и Коледата ми беше  действително невероятно вълшебна. Много ми се иска да се повтори това чувство, но мълнията не удря два пъти на едно ои също място, така че го дарявам на вас! Аз ще дам шанс на някое друго време в годината, явно. И да взема пак да се включа в списъка с упоритост до резултати, както правят успешните хора (Марго, надявам се всичко да се развие добре въпреки притесненията!)
Едит: Иииив, честит прекрасен Филип! Бързо да се съвземете и двамата от раждането и да си пеете заедно!

# 43
  • Казанлък(Бургас)
rave, благодаря ти за темата!
Отново е прекрасна! Чакам с трепет появата на твоята принцеса.

Ив, честит да ти е малкият Филип! Нека бъде здрав и слънчев! Бързо възстановяване! Heart

Margo, честито чудо! Новината за твоята бременност много ме зарадва! Всичко ще бъде наред! Kissing Heart

Овъргалвам се в розовия прашец, и си набутвам и в джобовете.
Покрай мен нищо ново (бебешко). От края на октомври съм депресант, но няма да мрънкам....Ако е писано ще стане.

Успех и прегръдки на всички! Kissing Heart

# 44
Лейдис, много съм пропуснала от темата и виждам страхотни новини.
Марго!!! Честито, много се радвам за теб. Леко и успешно до финал.
Ели, за теб колко силно ще стискам палци, не е истина.
Сънфлауърче, по-миналия декември беше уникален. Още не пишех в темата, но бях в една отчетна със забременелите и после като започнах да чета темите назад, видях колко много бременни имаше. Миналия декември (или по-точно зимата) също беше бебевалежен. Явно в жегите не стават толкова бебета 😆 - разбираемо.

Аз замерям с наакани памперси (нищо че не ака много моето шушулче 😆, може и с напикани да замерям). Пожелавам от сърце до 9 месеца всички да сте се изнесли. Приветствам новодошлите с пожелания за престой най-много 3 месеца.
Бъдете здрави и вярвайте в чудеса - те се случват, а моето спи оттатък, след 4 часово трумкаме.

Общи условия

Активация на акаунт