Отговори
# 75
Ох, Winter Hug Направо ме е срам, че се оплаках аз за едно смотано TSH. Извинявайте, момичета. Какво мислиш да правиш? Трето мнение от друг лекар? Това влияе ли се от билки, не знам дали билкаря, при който ходих не може да ти помогне. Ако искаш мога да ти пратя телефон и адрес. Предполагам по телефона може да сподели дали има опит с тези заболявания.

Раули Надявам се да е много рано за тест. Стискам палци след 4 дни да извадиш две хубави черти. Hug

А аз TSH пускам всеки месец, заради заболяването. Някак се успокоявам, ако CRP-то е в норма. Оказа се, че и 17 OH Прогестерона не е наред, ама ще видим лекарите какво ще кажат.

# 76
Уинтерче, много съжалявам и силно те гушкам Disappointed  Как така миналата година са го видяли и не са махнали тръбата? Flushed Много ти съчувствам и аз минах през тази диагноза и операция и изобщо не е щадящо...Но, ако наистина е хидросалпингс това обяснява защо досега не си забременяла и проблемът може да бъде отстранен много бързо и да забременееш естествено. Когато чух диагнозата на момента се реших, че ще се оперирам и всичко ще приключи за по-малко от месец и така и стана, въпреки че се оказа друго при операцията. Възстановяването е много бързо.

Пълнолуние, не се влияе от нищо, различно от отстраняване на засегнатата тръба.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 20:27 от Kris_ti

# 77
Ох, Уинтърче, прегръщам те.  Лоша работа Sad Почини си от всичко и като събереш сили ще дойде само решението.
Raulista, стиснати палци все пак просто да е било рано!

# 78
Жасминче, колко си мила Simple Smile дано ти се чуят пожеланията на правилното място Simple Smile
Уинтър, те са доктори, ама психолози не са, не се сещат, че такава новина е шок и че реакцията е нормална. Ще ходиш на друго мнение, нали ?

За фондове всяка община може да има, така че проверете си, в София има за инвитро с донорски яйцеклетки примерно.

Аз сменям работата, след седмица съм на нова работа и изобщо не знам дали ще им понесе да правя процедури. Ще видим, ама каквото - такова, бебето е по-важно.

п.п. Всички дето помнят Джулката да идат да четат в другата тема (на Диди и сега на Рейв) Simple Smile !!!!!

# 79
Winter11 много съжалявам мила Sad просто нямам думи.... И според мен отиди и на друго мнение. Дано нещата да се подредят! Много стиснати палци.
Раули дано наистина да е рано за теста, но дори и да не е, не се отчайвай, ще стане. Аз бях така септември за съжаление се бях надъхала много, следена О щракане когато трябва потвърждение че всичко с О е ок и накрая като дойде лелката изпаднах в една дупка и ми трябваше време да се отърся.
Така че горе главата момичета(да не ви изброявам по имена) няма да се предаваме, колкото и да падаме, ще стане и при нас!
Пълнолуние зимата ТСХ се вдига, също и при вируси. 🤗

# 80
Winter11 много съжалявам, че ти се е случило! Как така си го имала и по време на лапаро не са се погрижили? Има ли шанс да го е нямало тогава? И сега док как го видя? Това изобщо вижда ли се на ехограф, нали уж в самите тръбите не се вижда така лесно? И още нещо, за др. Станулов ли става въпрос (защото писа док на Ели)? Ако е така, това ще е втори много негативен коментар за него в рамките на няколко дни 😔😔 Как ще ти говори за осиновяване и то в такъв контекст.
П.С. На мен док. Димитров от ин витро център Димитров, ми обесняваше, че при ин витро процедури на жени с хидросалпингс, по време на самата пункция, докато вадят Я,  аспирират (мисля че това е думата) и самия хидросалпингс. Каза, че предпочитат да не махат тръби, защото се намалява кръвопотока (пак не съм сигурна за думата)  към яйчника, кое не е много ок.

# 81
Уинтърче, Пълнолуние, Джеси, Билийв, много ви благодаря за милите думи и куража. От вашите усти (клавиатури) в Божиите уши!

Уинтърче, съжалявам да чуя че си имала лош опит със Станулов. Странно, до сега не бях срещала негативни коментари за него. Аз 4-5 пъти съм била до сега и никога не се е държал така. Да, по-обран е с думите, но такова поведение ме шокира направо. И аз смятам, че е добре възможно най-скоро да отидеш за второ мнение и ако наистина има проблем да го отстраниш при първа възможност за се появят двете чертички и в твоя дом още в началото на 2021. Желая ти го от сърце! Hug

# 82
Winter, не се отчайвай ! Моят съвет е веднага час при Калчев ! Аз може да съм огорчена от него заради цялата ситуация, но едва ли в България бих се доверила на друг лекар за АГ операция ! Най-добрият и щадящ тялото лекар е това. Лило може да сподели. Тя мина през същото и след 3 месеца забременя !!! Моля те, не се отчайвай и не слушай подобни груби коментари ! Просто не издържах да не се включа въпреки, че не съм минала през такива неща лично. Хидросаплигса пречи на забременяването дори при инвитро и отделя толксини, които убиват ембриона. Мисля, че Лило и Кристи биха го обяснили по-добре. Отиди при Калчев, поне сега не се чака повече от 2-3 седмици за преглед и ще имаш ясна картина за нещата и може би причината за неуспеха на процедурата ти !

Хариомче, ейй как ме усмихна с твоя сън ! Heart Дано вчсе сбъдне за всички нас !

Рейвче, стискам палци вече всеки ден и тръпна в очакване да се похвалиш Heart

# 83
  • София
Идвам на отчет в моята любима тема.

Днес, точно на термин в 18.35 ч. се роди моето дълго чакано щастие... Деа. Heart
3.500 кг. и 51 см.
Момичето се появи с готова прическа и маникюр. Grinning
И да, чипоноса е определено. Grinning
Искам да ви кажа, без никакво преувеличение... Всички трудности по пътя се забравят на секундата.

Никога не се отказвайте, колкото и трудно и безнадеждно да е !!!

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 00:28 от rave

# 84
Мила Уинтър, да чуеш това нещо е бая гадно, но, първо искам да те питам как се разбра за хидросалпингса? Второ това не е гаранция на 100%, че тръбите ще ти бъдат махнати. Трето, има вероятност и то голяма да се е получил от предната операция.
Моята препоръка също е да отидеш при Калчев и да говорите.... каквото ще да е направил този човек, ако някога ми се наложи операция, недай Боже, искам да е той и само той опериращия.
След операцията аз нямах абсолютно никакви оплаквания, никаква болка, никакво нераьположение, нищо! И както каза Локо, 15-ти юли направих операцияра - 24-ти октомври видях положителния тест, а преди това 2 годими се мъчехме като грешни дяволи!
Уинтърче, погледни го от тази страна, има проблем! А щом има, има и решение! Важното е, че се знае какво е.
Наистина забременяване с хидросалпингс е равностойно на 0%, но махне ли се, си отново в играта и то с пълна сила!
РЕЙВ БЪДЕТЕ ВЕЛИКИ! Честито, прегръдки!!!!!! Целувки!!!! И те чакаме да разкажеш, когато се чувстваш по-добре ❤

# 85
  • Казанлък(Бургас)
Рейв, честита Деа! Heart
Нека е много здрава, усмихната, танцуваща, любознателна, творяща!
Да изпълва дните ви с радост!
Прегръдки!

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 00:12 от yanac

# 86
Рейвиии Heart Знаех си аз , виж как те призовах ! Евала на малката принцеса, с швейцарска точност закова тоя термин бе !
Да ви е жива и здрава , да носи много поводи за гордост на мама и тати и да изпълни домът ви с любов и смях Heart

# 87
rave Честита принцеса. Heart Да ти е жива и здрава и бързо да се прибирате вкъщи. Още по-прекрасни мигове Ви желая.

# 88
Рейвчеее, честита принцеса! Много, много да е здрава, да расте заобиколена от обич, усмивки и невероятни приключения Kissing HeartHeartHug

Аз днес направих 1 тест, за да преценя какво да правя с лекарствата и за жалост чертата е само една. Имам още 2 дни до датата, но нямам големи надежди вече. Нищо, овулация около Коледа също е ОК Blush Единственото гадно е химията, която изпих без резултат Disappointed

Чакам с нетърпение часовете ви в Надежда. Дано са съдбоносни Hands Pray

# 89
Рейви , честито ти чипоносо момиче , мамче!
Да ти е жива и здрава и да ви направи най-щастливите и горди родители !  👼❤

Общи условия

Активация на акаунт