Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните събития, които се обсъждат във форума?
Какви са основните емоции и реакции на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните събития, които се обсъждат във форума?
-
Какви са основните емоции и реакции на участниците във форума?
Участниците изразяват радост, подкрепа, надежда, тревога, оптимизъм и солидарност помежду си. Те споделят своите лични преживявания, като се радват за положителни резултати от теста за бременност, раждания и успехи в опитите за зачеване и се подкрепят взаимно в случаи на разочарования и предизвикателства.
-
Какво представляват тестовете за бременност, как работят и кога трябва да се правят?
-
Какво представлява хиперфункцията и хипофункцията на щитовидната жлеза и какви са възможните им ефекти върху бременността?
Направо ме е срам, че се оплаках аз за едно смотано TSH. Извинявайте, момичета. Какво мислиш да правиш? Трето мнение от друг лекар? Това влияе ли се от билки, не знам дали билкаря, при който ходих не може да ти помогне. Ако искаш мога да ти пратя телефон и адрес. Предполагам по телефона може да сподели дали има опит с тези заболявания.
Как така миналата година са го видяли и не са махнали тръбата?
Много ти съчувствам и аз минах през тази диагноза и операция и изобщо не е щадящо...Но, ако наистина е хидросалпингс това обяснява защо досега не си забременяла и проблемът може да бъде отстранен много бързо и да забременееш естествено. Когато чух диагнозата на момента се реших, че ще се оперирам и всичко ще приключи за по-малко от месец и така и стана, въпреки че се оказа друго при операцията. Възстановяването е много бързо.
Почини си от всичко и като събереш сили ще дойде само решението.
дано ти се чуят пожеланията на правилното място
Дано вчсе сбъдне за всички нас !

Единственото гадно е химията, която изпих без резултат