Отговори
# 60
Биджи добре дошла дано не се задържаш дълго тук и аз съм с ПКЯ опитваме от 4-5 месеца не знаю заради нередовния ми М първите два не ги броя не ги засичах ни О абе нищо не знаех.В благодарение на момичетата тук научих страшно много.....
Благодаря Ви мили момичетааа 💕💕💕🍀
Аз ви чакам Ц много ме болят гърдите и даже престо нали миналия месец имах изостанал направих едония и ми дойде и реших и сега да го направя и да ми дойде ма още не ми е но даже той е отрицателен,но по посшедния Ц ми е дошъл на 38мия ден т.е днес ми е 1 ден закъснение ма при мен си е често 😂

# 61
Jasmin Hug Благодаря ти за пожеланията. Аз явно няма да се изнизвам скоро.

Днес пуснах втората серия хормони и TSH-то ми за един месец се вдигнало с 2 единици и е 4.2. А не съм спирала L-тироксина. Момичета ще се побърквам вече, нещо напоследък ми бяга късмета. Отделно пак съм с температура. Другата седмица трябваше да мина на ехограф на ЩЖ, за да видят дали да ми спират хормона, но явно ще трябва да ми увеличат дозата. Както гледам и Хашимото може да съм спечелила за Коледен подарък.

Believe  Hug

Марго Всичко ще е наред, стискам палци Hug

# 62
Jasmin Hug Благодаря ти за пожеланията. Аз явно няма да се изнизвам скоро.

Днес пуснах втората серия хормони и TSH-то ми за един месец се вдигнало с 2 единици и е 4.2. А не съм спирала L-тироксина. Момичета ще се побърквам вече, нещо напоследък ми бяга късмета. Отделно пак съм с температура. Другата седмица трябваше да мина на ехограф на ЩЖ, за да видят дали да ми спират хормона, но явно ще трябва да ми увеличат дозата. Както гледам и Хашимото може да съм спечелила за Коледен подарък.

Believe  Hug

Марго Всичко ще е наред, стискам палци Hug

За твое успокоение, Пълнолуние, ТСХ се вдига през студените месеци и е "нормлано" да се покачи въпреки че пиеш L-тироксин. И при мен е така, аз от октомрви промених дозата (по назначение от ендокринолог) от 0,25 всеки ден на 0,25 - 0,50 - 0,25.

# 63
Благодаря ти kalestia за успокоението, но с tsh 4.2 ще сънувам само забременяване, не че само това ми е проблема Cry

# 64
Благодаря ти kalestia за успокоението, но с tsh 4.2 ще сънувам само забременяване, не че само това ми е проблема Cry
Абсолютно е постижимо забременяване с това ТСХ, не се отчайвай. И с по-високи са забременявали, важното е да се установи, ако е високо и да се коригира навреме. Не си мисли, че ще те спъне точно леко завишено ТСХ - ще ти оправи дозата ендото и всичко ще е ок.
Хашимото може и да нямаш, то не е само до ТСХ. Стискам палци да е временно и всичко да е наред!

# 65
Пълнолуние, нищо подобно, забременява се и с 8 тсх, че и здрави деца растат. Не се притеснявай, промяна в терапията и това ще мине.

# 66

Ох, и аз като изследвах за първи път ТСХ и излезе 3.8, реших, че заради него не забременявам. Вкарах го и го поддържам в норма вече 8ми месец...... еми, не забременявам Grinning и не в него е проблема. Сега си го поддържам, както се казва, за спорта Grinning

# 67
Пълнолуние, гуш Hug Като знам дългата ти борба с щитовидната жлеза, и месеците, през които мина, стискам палци да е само временна тази стойност и да почнат най-накрая да се регулират нещата.

# 68
Пълнолуние, стискам палци ТСХ да се оправи че и темп да се смъкне. То си се вдига при настинка, така че като нищо да е от това.
Добре дошли на новите момичета. Да не се задържате дълго небременни! Flowers Hibiscus
Kactus, не знаех че има отделен фонд за Бургас. Мога да помогна с кандидатстването за ЦАР, но не знам дали е същото.

# 69
Момичета, вие сте златни Hug Успокоихте ме малко. Аз прекарах подостър тиреоидит и от хипер минах на хипофункция. Краят на октомври го бях свалила малко над 2. Иначе Начев ми каза, че шанса за Хашимото е 50/50 след прекараното заболяване. Билкаря каза, че не вижда наченки на автоимунно, ама повече вярвам на Начев за сега.

А страха от рецидив на заболяването е много голям. Нещо да трепне на шията или да усетя нещо нетипично и получавам паник атака. Аз почти не излизам никъде, работя от вкъщи и повечето пъти по 5 дни не излизам и до вчера си бях наред. Явно сутринта ме подуха студен ветрец и айде темп.

Отивам да си "цоцна" неуропан за успокоение.

Hug

# 70
Пълнолуние,аз съм същата въпреки че ДОСТА се калявам нон стоп гърло.... Само да ви кажа момичета че сънувах че темата се е напълнила със снимки ама не с тестове,а с вече родени бебета Локо имаше момиче,другите не знам Sad

# 71
Пълнолуние, стискам палци ТСХ да се оправи че и темп да се смъкне. То си се вдига при настинка, така че като нищо да е от това.
Добре дошли на новите момичета. Да не се задържате дълго небременни! Flowers Hibiscus
Kactus, не знаех че има отделен фонд за Бургас. Мога да помогна с кандидатстването за ЦАР, но не знам дали е същото.
Много ще се радвам за повечко информация, благодаря ти☺️ Предполагам след лапарото, ще ми разяснят за Бургас.

# 72
Пиша ти Love Letter

# 73
Пълнолуние, сега и мен ми вкара мухата да си проверя щитовидните. Аз съм си с Хашимото, но уж с увладяно ТСХ. Надявам се че нищо драстично няма да се е променило, а ти не се напрягяй. Както ти казаха момичетата, това не означава че няма как да забременееш.

Аз влизам да си помрънкам малко. Първо, днес не се стърпях и направих тест, на 10ти ден след О и е една кръгла нула. Много тъпо ми стана, предвид че всичко беше спазено, О таймирана и потвърдена с фоликулометрия и се разписвахме всеки ден. Док ме успокои че било рано и като реша да ходя да правя директно кръвен, но поне на 14ти ден. Нямам никакви симптоми и много се обезкуражих и док ме дозастреля, че на следващия цикъл няма да можем да правим инсето, защото се пада точно по Коледа и ембриологът ще е отпуска по празниците Tired Face Та сега надеждите са ми две, или да стане чудо и да се окажа бременна сега или ако М все пак дойде, най-накрая да се е изчистил остатъка от фоликулярната киста, който си мъка 3 месеца, за да можем поне стимулация да направим. Та, така, оплаках се...
Иначе утре е заветният час при Стаменов, да видим какво ще каже и той. Утре ще докладвам.

# 74
Раули, успех дано да нямаш нужда нито от Стаменов нито от другия док Hug Ще успееш, първо е рано за тест и според мен, направо на 14 ден кръвен не се отчайвай защото може вече да си бременна и излишно го мислиш Wink
Луничке гуш Hug Моето тсх се движи около 4.60/4.80 но лекарите са категорични че не ми пречи то, иначе пия еутирокс и ще ми вдигат дозата, не е решаващо според мен.
Иначе аз ще си поостана в тази тема, вчера бях при док на Ели и той е каза че имам хидросалпингс и съм за лапаро, а аз имам такова миналата година и тотално съм се отчаяла. Нищо не са направили миналата година както си и мислех още тогава, но сега ми го потвърдиха, не знам не мога повече да се тормозя - не искам да влизам за втора операция, а и след случая трудно ще се доверя на който и да е лекар и вече наистина ми се струва невъзможно да забременея, непрекъснато нещо се обърква. Този док не беше много мил, като го попитах за нещо по-щадящо аз имах предвид трансвагинална лапаро например, той ми отговори да има осиновяване - толкова дечица чакат някой да се погрижи за тях и това защото не искам да влезна за Втора операция Astonished Еми на първата имах катетър, дренаж не беше никак щадящо и накрая не ми помогнаха как да искам втора Cry
Извинявайте за фермана, но наистина много плаках и не вярвам нито в коледното чудо нито в никое друго Cry

Общи условия

Активация на акаунт