Отговори
# 90
Да не си влизал с дни да отвориш темата и да прочетеш най прекрасните новини. Марго радвам се за теб момиче. Твоята борба беше голяма. Чудеса се случват, а сега вярвай че всичко ще бъде наред и ще  гушнеш бебчето си на финала. Искрено ти го желая. Flowers Four Leaf Clover
Ив жив и здрав да е Филип! Толкова се радвам и за теб! Blue Heart
Рейв да ти е жива и здрава Деа! Моята дъщеря също се роди с много дълга коса! Heart
Декември наистина е месеца на положителните тестове. Затова нека завалят за всички! Hands Pray

# 91
Честито Рейв! Да сте живи и здрави и много да ви радва малката Деа ❤️

# 92
  • София/Севлиево
Рейв,честита малка Деа ❤️❤️❤️
Джули бременна ли е?Ако да-много се радвам за нея.
Уинтър и аз се чудя как хидросалпингс се вижда на ехограф.Мислех че само при цветна снимка се разбира.Бих направила още една консултация за всеки случай.

# 93
Честита да е принцеса Деа 👸
Да расте здрава, щастлива, игрива. Да донесе много радост на цялото семейство,  но най-много на МАМА.
Бързо възстановяване ❤💖💙

# 94
Благодаря за новата тема- прекрасна е.
 rave- честито бебче. Да сте здрави ви пожелавам и бързо възстановяване.
Чакам още много положителни тестчета тези дни от всички 😘
Аз съм 2-3 дни преди овулация и от снощи подновяваме опитите .
Вярвам, че тази Коледа ще бъде вълшебна за всички 💋

# 95
Рейв, честита да ви е малката принцеса Деа! Heartpulse Да расте здрава и щастлива, а на теб бързо възстановяване и прекрасно време на опознаване с чипоноска!
Winter, гуш и от мен, мога да напиша книга вече с всичко нетактично казано, което съм чула от лекарите последните 7 години. Успокой се и прави план за действие HugПодкрепям момичетата за час при Калчев.
Успех на всички и чакам много положителни тестове следващите дни! Flowers Four Leaf Clover

# 96
Two HeartsЧестито Рейв! Деа се е появила готова за принцеса! Да е все така прекрасна и както се появи преди няколко месеца под формата на едно малко предпроцедурно чудо, все така да успява в живота и да ви носи най-голямото щастие!  Two Hearts

# 97
Мислех че само при цветна снимка се разбира.Бих направила още една консултация за всеки случай.
Вижда се на ехограф, когато торбичката е добре запълнена с течност, но пак не е 100%, както и на цветна снимка. Единствения сигурен начин да се докаже худросалпингс е при лапаро, всичко друго е догатки. На ехограф се вижда като малко кренвиршче, колкото и смешно да звучи. Често го бъркат с киста, но то си има специфична форма. Случва се да се спука торбичката и изчезва, но това е за известно време, после пак се появява. Трябва си лапаро и това е...

# 98
Скъпа Рейв честита сбъдната мечта😘! Да бъде здрава, щастлива и много да ви радва! Бързо възстановяване 🤗!

# 99
Честита принцеса Деа, Рейвче!!! Heartpulse
Да расте здрава, засмяна и с пламъци в очите. А на теб, бързо и леко възстановяване. Hug
Ех че хубаво започва деня!
Аз пътувам към Надежда, да чуем тежката дума на Стаменов, стискайте палци Flowers Four Leaf Clover

# 100
Winter, намерен проблем е наполовина разрешен проблем! Явно не си попаднала на читави лекари предния път, надявам се този път да се погрижат добре за теб и нещата да се случат бързо след това.
И тук да честитя Деа, Рейв, да изпълва дните ви със смисъл!
Чакам с нетърпение новините ви след днешните прегледи (макар, че някои от тях изместиха за следващата седмица). Радвам се, че споделих инициативата и вярвам, че ще ви помогнат! Много ми се искаше да се разходя, да усетя атмосферата, да участвам и в томболата за донорска процедура, но... да остана здрава е най-важното в тази обстановка.
Аз направих глупостта на 7-ми ден от трансфера да препишкам тест с чувствителност 25 и естествено, че беше отрицателен. Наистина пълна глупост, като се има предвид, че предния път чертите се забелязаха трудно, бяха като косъм на 8 ден и то на тестове с чувствителност 10. Затова вчера и днес мирувам, и чак утре или в понеделник ще опитам пак. Веднъж като видиш отрицателния и бързо се изпарява смелостта.
Утре ми е датата за цикъл по всички електронни приложения.  Two Hearts

# 101
Raulista, точно гледам по бтв Стаменов как говори за безплатните прегледи и снимаха в Надежда. За малко да станеш тв звезда! Стискам палци да мине добре срещата!

Манди, рано е още. Стискам каквито палци намеря вкъщи следващият да е с +! Flowers Four Leaf Clover

# 102
Благодаря ви момичета Heart Ще помисля и ще търся вариант не знам, наистина шока за втора лапаро ми е много голям при положение че много трудно се съгласих за първата Cry
Рейв, честита Деа, честито щастие Heart
Да е жива и здрава и много да ви радва Hug
Всички, които са след трансфер и не чакащи, аз вярвам на тестовете с чувствителност над 10 и дори и те може да не покажат, но ако правите тест да е такъв, май тогава има шанс да покаже по-рано. Стискам ви палци Flowers Four Leaf Clover

# 103
Момичета, никакво отчайване! Рейвчето е пример, че чудеса се случват. Сънчето също с овулацията от едната страна, а тръба от другата. Иви също с нейната кратка ЛФ. Ето и Марго сега... Вярвайте!
Ако си спомняте Роза Дамасцена и Рокет - срещнах ги в една тема за бебета 0+. И те си имат малки щастийца 🌸

# 104
Тук съъъм Blush Май всички с часове за Надежда ги смениха за 12ти, но ако днес има някой тук, обадете се на номер 11 Hug

И да знаете (то беше ясно де) че има голямо закъснение. Часът ми е след 11 минути, а в момента Стаменов преглежда номер 5. Но пък си е вълнуващо още преди да съм влязла хаха

Общи условия

Активация на акаунт