"Искам бебе" ни събра и вече гушкаме своята мечта- Тема 1

• 48 295
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ви за съветите относно косопада. Сега ще изпия витамин Е, защото го започнах, а го имам още преди бременността, после ще се ориентирам да си взема добавки, че много ми пада косата. И винаги има косми в памперса на малкия и в неговите ръце - как става тая работа не знам 😀

Пеони, единственото, за което ми говорят тези зърна, е бременност. Ако се пазите с прекъснат полов акт, може да си бременна. Аз съм забременявала така. Иначе и аз съм секцио и сега се пазим с презервативи, защото ОК не трябвало да пия заради тромбофилията.

Николче, добре дошла 💙

п.с. Някоя случайно да ползва прахосмукачка робот, че събирам впечатления

# 151
п.с. Някоя случайно да ползва прахосмукачка робот, че събирам впечатления
Аз! Това е лявата и дясната ми ръка! Особено с кучето. Все пак обирам и с другата през няколко дни.

# 152
ние сме с roborock S5 max, поръчана на изгодна промоционална цена, че тук са бая цифра. С куче и котка и две пораснали деца, които генерират доста продукт за чистене, е направо рай с тая придобивка! Горещо препоръчвам! Пускаме го и отдалечено през телефона, има много опции, карти, къде да чисти, къде да заобикаля, зони, стаи, къде да мие с повече вода или пък изобщо да не мие. Хитри джаджи!
Копнея за момента, в който ще пуснат робот за бърсане на прах, е тогава вече ще е перфектно!

# 153
Благодаря на всички за отговорите! ❤

+1 за отговора на Тикълс, ние сме със същата прахосмукачка. ММ ми я взе още като забременях, да се щадя. Обожавам я тази машинка! ❤ без нея и без сушилнята съм за.... никъде .. 🤪

Peoney, я си врътни един шур чек и не го мисли. 🤣

Наскоро ми беше закъсняла менструацията, а трябваше да ходя при АГ за микробиология и му казвам така и така да видите на ехограф дали всичко е ок. Той ме пита: “Тест прави ли?” , а аз “Е, не.. имам 10-месечно бебе..” , той се смее: “ Ееее то едното не изключва другото... точно от тебе, каза, не съм очаквал да не се тестваш, преди се тестваше всяка седмица, а сега не ти стиска ли, какво? 🤣🤣”..
Гледа ме той на ехограф и казва: “Искам утре сутрин да направиш един тест за Б и да ми се обадиш, тука нещо не ме кефи..” .. еййй, хорааааа ... изтръъъпнах! 😬
Правих тест, “-“, след известно време ми дойде, но бая спекох, честно! Аз нормално раждах и уж няма проблем да забременея скоро, НО... психически не съм готова. 🤭🤭

# 154
Съншайн, направо ме разби Joy
Ама ще изчакам оше някой ден и тогава.
Нормално е да не сме готови, все пак не е само да износиш бременността, то после е по-трудното и по-хубавото разбира се!
Ама поне 2 3 години да минат, та, човек да има смелост, пък и първото да разбира от дума. Joy
Жасминче, ние също ползваме тези предпазни средства обаче болката е осезаема, затова реших да попитам. А зърната въобще не мога да ги пипна. Вероятно прогестеронът е малко по-висок тоя месец и те реагират. Дано! Joy

Леле, хора, беба се променя всеки ден. На 6 месеца почти пролази, кълчи дупе като за световно, иска да играе само по корем и това е. Лошото е че така се увлича в игри, че забравя че е гладна и започва да мрънка. Давам мляко и не иска, пак мрънка Stuck Out Tongue Winking Eye
Вие как сте със захранването?
Тя изяжда около 140-150гр пюре наобяд, но после си иска мляко и аз й давам. Може да са 90мл, но не я лишавам. От няколко дни давам и следобедно оризова каша с мляко вътре, реших да го правя с адаптирано, вместо да слагам плод засега.

# 155
140-150 😳 в моите очи тя направо преяжда 🤣🤣
Аз имам злоядко. Сутрин яде 20-30 грама, на обед още 20-30, следобед към 150, вечер пак не яде.. през другото време е яко на гърда и суче като новоороден... той е моя дърт кърмач както го наричам.

А иначе да, децата си растат неусетно, Матей вече е толкова голям. След месец прави година 😳

# 156
  • София
Моята ламя голямата също изяжда по 150, и реве за още, ама не даваме 😂😂

Пеони, за да те успокоя, аз съм имала супер чувствителни зърна и без да съм бременна. Мажи с Лансинох.

Жасминче, оставила съм мм да проучи за робота. Приятелки ми препоръчаха шаоми ми без приставка за пране. виж

# 157
Ох, нещо съм пропуснала и съм чела между редовете за вероятност за Б на Пеони 🤗. Аз даже и не искам да си помислям и тръпки ме побиват 🤣.
Относно захранването: моята капризна госпожица, на която седмото (7!!!!) АМ най-накрая й хареса, яде обедното пюре с огромен апетит. НО! Забележете- само когато има месце вътре 🤣. Чисто зеленчуково плюе, та се къса! Взех аз да си й ги правя, а когато ме мързи й давам на ХИП (отново от няколко само него одобри). Взе да се очовечвапрез деня, но през нощта си е все същият неспокоен звяр и в 4-5 сутрин е готова наспана. Wink

# 158
Днес ММ пуска да чисти и след малко идва и вика "прахосмукачката изгоря". Веднага седнах да поръчам робота, който ползвате. На изплащане ще е за 3 месеца, че няма как. Междувременно звъннах на свекървата да ми докара нейната, за да изчистя днес. Та вече съм готова, бебето е нахранено, сменено и приспано от баща му. Сега ще обядваме и ще пийнем по още едно кафе ☕☕
Иначе и аз откакто имам сушилня се родих. Подариха ни я за сватбата през юни. А отскоро имаме и нова пералня. Че старата нещо много вмирисваше дрехите на гадно и каквото и да правех, нямаше оправия...

# 159
Жасминче поръчахте ли го? Аз поръчах нашия от Алиеспрес, но склад в Европа, пристигна за три дни и струваше 630лв. Тук последно като гледах бяха с голяма надценка Thinking

# 160
Лелеее, аз ще млъкна,че май отглеждам декоративно прасенце. Сутрин 3 сухара се превръщат в попара, на обяд едно190-200 гр. пюре зеленчук/ месо +30-40 гр плод за десерт, и следобедното, което е замесено каша или нещо подобно, но различно количество. И два пъти на ден 240 мл мляко... Добре,че е супер активна,че да си ги гори калорийките. Във четвъртък ще видим как върви.

Sunshine9051 страшен сладур. Ще я пратя моята да я обучи на обувки. Как го свикнахте?. У нас е боса (чорап) и е фартуна, обаче обуем ли обувки абсолютен спънат кон . Крачи, ама омесва краката и накрая е на пода.

# 161
bat_mam, трудно свикна с обувки, той беше същия, накрая се отказах .. вкъщи бос или по чорапи, а навън прото не го пусках да щъка. Един ден спонтанно реших да го пусна, бяхме на НДК и той като хукна... овърша там градинката, скри ми шапката. От тогава върви с обувки...  а аз нищо не бях правила, за да го приуча. Просто му дойде времето... и сам тръгна.

Интересно, че забелязвам, че за повечето неща е така - просто трябва да дойде времето.. 🤷♀

# 162
Жасминче поръчахте ли го? Аз поръчах нашия от Алиеспрес, но склад в Европа, пристигна за три дни и струваше 630лв. Тук последно като гледах бяха с голяма надценка Thinking

Поръчах го от един сайт, беше намален на 850лв. На изплащане 3 месеца по 300 лв ще е, защото нямаме възможност наведнъж. А и има гаранция 2 години. Иначе свекърва ми много поръчват от Алиекспрес и са доволни от всичко.

# 163
Странично от основната тема, но при поръчка от Али-то над каква сума се плаща мито и какъв е % му? Може и на лични, за да не спамим темата тук Blush

# 164
Я тука по-добре, че темата с поръчките ни е наболяла. След като Великобритания се излиза от ЕС, сега не знам какво ще правим Joy

Общи условия

Активация на акаунт