Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 753
  • 2 749
  •   2
Отговори
# 1 785
На ултразвуковите четки (накрайниците) пише, че са за лица на възраст 7 плюс.

# 1 786
  • София
Има ли някой, койта е спечелил ваучер за 300лв от играта?
Да, изненадващо за мен спечелих в  последната седмица от играта. Регистрирах всяка седмица по един касов бон. Явно няма лъжа, няма измама, а късмет. Blush Трябваше в посочено от тях място да запиша данните си и съгласието си да получа наградата + сканиран касовия бон.                                  Обаче тук имам аз въпрос. Някой, който е бил на мое място получил ли е потвърждение, че отговорът му за съгласие е успешно получен? И въобще как мога да разбера дали всичко е наред?
Още ли е активна?

# 1 787
fenix Благодаря! Аз питах за Зехтина, купих си преди два дни даже. За малко и да не успея, че питам служителка къде е - не го намерих и получих отговор: "Нямам никаква представа." Но попитах втори явно по-заинтересован и ми показа къде са го "скрили" Simple Smile.
Взах си и Ножчетата за масло, обаче не ми харесаха като ги извадих да ги видя. Къса дръжка и някак дебели и къси, не са удобни като ги хванеш в ръка.

# 1 788
  • София
Моля, ако някой в София види розова оптична мишка да ми пише, предварително благодаря.

# 1 789
  • Варна
Момичета, мнение за тоЗи съд за готвене Simple Smile Доволни ли сте, става ли за готвене и във фурна, освен че е за котлон Simple Smile

# 1 790
  • Перник
stonefaced писах за фурмите в кутия още преди 2-3 седмици, когато се появиха. ЖЕСТОКИ са! Аз обожавам фурми, а от тези мога да ям по кутия на ден. Сочни са, определено. Ето, да добиеш представа Simple Smilehttps://photos.app.goo.gl/P7eBxkFv8JSbuKky5

# 1 791
Еее..оплюнчих се. Бива ли така сега Joy

Момичета, мнение за тоЗи съд за готвене Simple Smile Доволни ли сте, става ли за готвене и във фурна, освен че е за котлон Simple Smile

Голям трябва да е котлона че да покрие тва дъно . Тенджера нямаш ли за котлон, и тава за фурна? Този уред за мен е измишльотина .

# 1 792
Светла, оооо, изглеждат божествено! Ще ходя да взема няколко кутии.

Нашият котлон иначе има такава форма за продълговат съд, но в интерес на истината не познавам много хора с печки с такива котлони. Доста екзотично би било да пуснат такъв съд и да не може да се пече във фурната с него Rolling Eyes

# 1 793
  • Бургас
Имам подобен съд от предишно пускане (отдавна беше), но без решетка допълнителна, а дъното е оребрено. Ползвам го само и единствено за фурна, защото такива котлони нямам, а и не ми е нужен за готвене на котлон. Теоретично в "дръжката" на капака може да се слага вино, бульон някакъв, ала-бала и през отвора по мъничко да капе върху печащото се, ама при мен нещо не се получи. Основно го ползвам да пека заек или по-голяма птица или нещо гювечоподобно в по-големи количества, като е. Но ако трябваше сега да решавам дали да го купя - ами не, бих си спестила парите, честно казано.

При мен днес пак се появи "специален" купон само за моя филиал - портокали за 1,19лв/кг неограничено количество. Не знам дали и колко бих взела, ама да измрънкам че си чаках био-портокалите пък! Едно че бяха винаги много сладки, вкусни и сочни, и второ - можех спокойно да ползвам кората им за сладкиши :/

# 1 794
Става за котлон, разбира се, дъното е колкото на голям тиган. Иначе е термоустойчив капака, да се ползва във фурна. Имам подобен, дори отгоре има дупчица да се долива сос, без да се отваря целия капак. Практично е измислено Wink

# 1 795
40 см е дълго това, има ли такива котлони?

Аз нямам накива тигани с диаметър 39 см.

# 1 796
брадата, и аз дебна био портокали, ама нъц.
много искам такава тенджера аз, но чугунена.

# 1 797
Хубав е съдът, но аз съм го взела за 20 лева от шатрите. Капама сме правили в него, голямо парче месо сме пекли. Рядко се ползва, но е хубаво да го имаш.

# 1 798
В глинен гювеч също се побира голяма мръвка. Заек също.

# 1 799
40см е сигурно горната страна с дръжките. Дъното на моя е към 28см Grinning Късата страна по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт