Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 226
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Пловдив
Моя мъж вчера намерил мъжко Термо долнище м размер и като се прибра видяхме, че е срязано на 2 места. Видимо е срязано, а не скъсано. Яд ме е, че пее да е подарък за татко и още не знам какво да направя. Толкова много търсих такова , но и ме върви скъсано да го подаря..
Едвам го изровил от кош с разбъркани дрехоляк термобельо. Па и на редовна цена било..

Ако срязаното е малко и ако на баща ти му е много необходимо, има вариант да го зашиеш и да му го дадеш да го ползва, но не като коледен подарък при това положение.

# 2 161
  • София
Метро месеци наред беше до 9 заради пандемията. Добре е, че са му възстановили работното време, на мен също ми е удобно, че е до нас и често пазарувахме нощем с мъжа. Като ви чета се радвам, че сме в провинцията за празниците. И тук има оживление, но не е чак така както го описвате.

# 2 162
Може ли инфо за цената на тези многократни тампончета за грим? При козметиката ли стоят? За пръв път ги виждам, а искам да си взема.
Благодаря!
Мисля,че бяха около седем лв,но са от стара брошура и я ги има ,я не Аз ги загледах,но нещо не ми допаднаха,едва отворих чантичката им,тя е захваната и не можах да огледам добре.
За грим на цялото лице ,очи и устни стига ли един тампон?Щото мислих,че ще се напои с мицеларна вода и ще се размажат спирала,ФДТ,руж и т н. неща които са ми по лицето.

# 2 163
Преди час на бул. Линкълн нямаше много хора , но така са наблъскали едната пътека със стоки, че не може да се мине...има масло със срок до февруари, взех за проба

# 2 164
Взех смлени бадеми от лидл за макарони..някой, ако е правил френски макарони може ли да ми пише..имам няколко въпроса, че нещо първия опит е лек провал

# 2 165
С бадемово брашно от Лидл не бих пробвала да правя макарони. Една дама тук е описала доста подробно с нейните опити как стават успешно (при нея от 16-тия път) и според нея задължително с прясно смлени бадеми:
https://veroniquevecco.com/рецепти/класическа-рецепта-френски-макарони/

Някой ден, ако реша да правя макарони, смятам по нейните указания да опитам.

# 2 166
Пийк, върнете го според мен. Няма как като е нарязан, не става. В друг филиал дали няма да има? Аз вчера видях дамски термоблузи останали доста, май и клинове...

# 2 167
В един филиал попаднах на -30% парфюм Съни. Плачеше да го взема, оказа се доста приятен аромат. Опитвам да се сетя на кой парфюм е реплика. 🤔

# 2 168
  • Варна
Айде, не ме мислете Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 169
Пийк, върнете го според мен. Няма как като е нарязан, не става. В друг филиал дали няма да има? Аз вчера видях дамски термоблузи останали доста, май и клинове...
От трите ни филиала само този беше единственото налично черно Sad

# 2 170
От левчетата съм купувала на баща ми аз преди. Е, не са много фешън, но топлят...ако е за под панталон де.

# 2 171
  • sofia
Момичета Heart моля за мнение
Купили са ми грил скарата. Пробвахме на кюфтета на "сплескано" - останаха сурови вътре.
Пробвахме сурови наденички-  останаха сурови, въртяхме ги всякак-  горната плоча не е толкова силна.
Пробвахме сиренце в хартия/масло, домат, подправки/ не е трепнало за 15 минути...
Зеленчуци - като сварени са... След цялото това приключение, 95 % съм сигурна, че не търся това.
Голям въпрос стана- че ще я чистя и мия е ясно, но трябва ли да има кажа, че скарата е ползвана?
Работи, но колкото и да я почистя, ще си личи, а на никой не му е приятно това.
Казваш, че искаш да я върнеш, защото не си доволна и готово. Не би трябвало да има проблем.
Връщай я и не я мисли!
Преди сигурно две години купихме такава (беше намалена, копчетата са малко по-различни) - същият боклук, хляб не може да препече. Само по тостовете (като на картинката в сайта) прави чертички и ги затопля отвътре. Тъкмо загрее и изключи термостата. ММ щеше да й маха термостата и да грее непрекъснато, но си ползваме другата скара и тази си виси в шкафа.

Всъщност влезнах да питам, дали някой си спомня кога пускаха едни шкафове за пералня? Имаше и едни тесни и високи с тях и ми трябват подобни.

# 2 172
Онзи ден ходих в немския център. Извадиха ми един М размер.. на той баща ми ще се нанесе 3 пъти в тях Wink дълги и широки Wink

# 2 173
  • София
Взех смлени бадеми от лидл за макарони..някой, ако е правил френски макарони може ли да ми пише..имам няколко въпроса, че нещо първия опит е лек провал
Добри са, аз с тях работя, питай ме на ЛС ако мога ще съм в помощ.

# 2 174
Преди малко взех от фурмите в тъмносиня опаковка Dates, в плик, ужасни, миришат на старо, а срокът на годност е 30.09.22г.
Грешка! Редактирам се, от Кауфланд са!

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 18:25 от chery_k

Общи условия

Активация на акаунт