Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 946
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 415
Врат взехте ли Joy

# 2 416
А като цена как бяха тези картофи?
Нямам идея, тя има навика да купува какво ли не и да го набутва в хладилника, дори тези картофи бяха там, та не знам от кога са.

# 2 417
Малко по-скъпи от другите. Не говоря за батати.

# 2 418
Аз не знам каква е цената по принцип на картофите.. Червени сме взимали като има, не са лоши.
https://1.bp.blogspot.com/-KFimUZc18m4/XTfk55Fv_JI/AAAAAAAAY_s/T … 580%25D0%25B0.png

# 2 419
Това са си червени картофи.
Скрит текст:

# 2 420
  • София
Mi Ra, тези ги знаем, но дамата беше написала ,че и отвътре са червени.

# 2 421
Тя е взела чери домати Joy

Шегувам се, да не се обиди някой.

# 2 422
  • София
Вече са изядени Simple Smile Прочетохме на етикета, че пише сорт Чери. На форма бяха леко продълговати картофчетата не много големи, но не и дребни. Обелени бяха червеникави, а на вкус не бях яла подобни, не приличат на картофи, а на кестени, много ми харесаха.
Ето поста.

# 2 423
  • Велико Търново
Ох, като ви чета, така ми липсва Лидълчето и пазаруването ( в нормални условия) там... Напоследък забелязах, че дори и брошурите не гледам с интерес, като знам че само ще се дразня. Дано следващите седмици пускат по-смотан неща, че за хубавите хем аз да се вредя, хем и хората да по съберат пари след харча празничен Simple Smile
Чета ви внимателно, да знаете!!! Simple Smile

# 2 424
Да, вчера взех нарязах на пържолки по-дебелки /вече не ги тъня с чукчето/, леко осолих, намазах с горчица от двете страни, поръсих добре със соев сос+1 лъжица водка, микс пипери и кимион, престояха 2-3 часа. След това в тавичка с фолио и водичка, накрая запекох, станаха мозък и имахме малко гости и те казаха фантастични, че били. Вчера взех и целина, зелена, много хубава и сочна салата стана+ айсберг.

# 2 425
С какъв произход е вратът?

# 2 426
Аз пък не намерих това тесто за амарети, което бяхте показали. При охладдените ли трябваше да го търся? Изобщо от тази седмица ли е или по-отдавна?

# 2 427
Ох, като ви чета, така ми липсва Лидълчето и пазаруването ( в нормални условия) там... Напоследък забелязах, че дори и брошурите не гледам с интерес, като знам че само ще се дразня. Дано следващите седмици пускат по-смотан неща, че за хубавите хем аз да се вредя, хем и хората да по съберат пари след харча празничен Simple Smile

Кога ще се появи най-малкият човек?

# 2 428
С какъв произход е вратът?
Испания

# 2 429
  • Велико Търново

Кога ще се появи най-малкият човек?
Дано да изчака до 2021, поне! Simple Smile не че аз съм от търпеливите, но това малкото съвсем бързащо, вече ме сприятели с акушерките от местното АГ, по-често тях виждам, отколкото родителите ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт