Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 406
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
Acer,  ползвай професионални бои за коса. Също така, ако ползваш цвят с някакъв оттенък, за дължително е да смесваш с натурален. Така се покриват бели коси. Примерно аз ползвам цвят 9.1. Но заради бялата коса го смесвам с 9.0.

# 376
Acer,  ползвай професионални бои за коса. Също така, ако ползваш цвят с някакъв оттенък, за дължително е да смесваш с натурален. Така се покриват бели коси. Примерно аз ползвам цвят 9.1. Но заради бялата коса го смесвам с 9.0.
Благодаря за съвета, никога не ми е хрумвало,  че затова фризьорите смесват. Би ли препоръчала марка боя и от къде се купува?

# 377
Сигурна ли си, че боята пада, а не е израстването? При мен бялото избива в корените

# 378
Не съм пробвала много видове професионални бои. Последните, които ползвам са Лореал Мажирел. Трябва да си вземеш и оксидант. Поръчвам от Нотино, Златна рибка, според наличност и цена.

# 379
Имам два кода за 20% от Златна рибка на ненамалени продукти до 31.01, ако някой ще прави поръчка да пише. Не е много, но все пак е нещичко.

# 380
Acer, препоръчвам ти боята на Кюн, поръчвам я от beautymall.bg.
Wella colleston perfect me+ също е много хубава професионална боя - има я в beautymall, Златна рибка, Арлен ..

# 381
Здравей,може ли съвет и за мен.
Естествения ми цвят е светло кестеняв от 3 години  се боядисвам.
Първо бяха кичурите, а ми се иска да съм руса.
От както ме боядисват обаче в корена се получава оранжево, нещо да ме посъветвате?
Повечето бои са били на Avon., имаше други 2 но не знам какви са. Блондор не желая.

# 382
Момичета как си обирате сами цъфналите крайща? Чела съм тук, че някои го правите.. Имали някакъв чалъм така да го наречем? На мен ми е много трудно, то са цъфтежи на всякакви нива, не е като да е само от долу. И не, на фризьор повече за тази процедура няма да отида!

# 383
Здравейте, бихте ли дали съвет с какво да се боядисам, за да не пада боята след 2 седмици?  Естествено съм кафява, боядисвам заради бели косми в естествения цвят, но боята пада и бялото се вижда. Ползвам обикновено Лореал Екселенц и подобни масови, но с всички се получава.
И при мн се случва това.Особено на слепоочията.

# 384
Някой ако се е боядисвал с четворката на Кюн, може ли да покаже?
Вижда ми се светлееща, пробвала съм и тройката им, която е почти черно ама не точно ..

# 385
  • София
Дами, я ме светнете как се тонираше косата. Корените ми пак са лъснали, а ми се иска да разредя боядисването с концентрирана боя. Никога не съм го правила и ще се радвам ако някоя, която го прави, сподели как точно.
Аз матирам дължините, като смесвам 7-8 см /не от тубата, а истински 😀/ боя, 3-4 см коректор / ползвам син, за да трепя червено-оранжеви отенъци/, 2 с.л оксидант,  2 с.л зехтин, 1 л шампоан, 1 л маска/ балсам. Боядисвам корените, ниво 6 съм, и последните 10 минути стоя с тази смес.

# 386
Здравейте, бихте ли ми препоръчали спрей за коса за къдрене с намачкане на косата, без дифузер, преси маши и т. н. Благодаря предварително Simple Smile

# 387
  • В полите на Пирин планина
Йоанка, в тази тема коментираме най-различни продукти за къдрици - може да прочетеш назад - има доста предложения.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1296291.msg42220218#new

# 388
Здравейте, бихте ли дали съвет с какво да се боядисам, за да не пада боята след 2 седмици?  Естествено съм кафява, боядисвам заради бели косми в естествения цвят, но боята пада и бялото се вижда. Ползвам обикновено Лореал Екселенц и подобни масови, но с всички се получава.
И аз съм така. Тези бели коси да ми точно отпред на челото и блестят като фар.

# 389
От дрогерийните харесвам само Lorvenn beauty color, уникална е боята, малко по-скъпа от другите, но си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт