Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 431
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте дами, трябва ми спешно вашата помощ. Купих си боя Иноа цвят 3, това се води натурално тъмно кестеняво . Все още не съм се боядисала и за това ми трябват вашите съвети. Косата ми в момента е кестенява, на места има избил по- светъл цвя,т а на други е по- тъмно. Въпросът ми е кой е най-правилният начин за боядисване на косата попринцип? Иноа ще уеднакви ли цвета на косата ми? Цвят 3 няма да стане черно нали? Моля ви бъдете максимално изчерпателни .

# 406
За съжаление цвят 3 ще стане черно...

# 407
Аз се стремя към много тъмно кестеняво попринцип, но да не е баш черно.  И да стане черно не се притеснявам чаак толкова, защото съм със светли очи светла кожа и ще седи, но по-добре да не става черно хахах.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 11:06 от mimi_zl

# 408
Ще стане черно ама не баш, много интересен цвят - хем е черно, хем не е типичното черно.
Аз сега смятам да изпробвам 4-ката на Кюн, и без това ми изсветля доста косата .. ако може някой с мнение за този цвят ..

# 409
  • Някъде там
Стрина а защо се отказа от червеното.
И на мен много ми харесваше с червеното.
Като брюнетка също ми харесваш. Имаш страхотна коса и този цвят 5.77 ти е разкошотия Simple Smile
По няколко причини се отказах, но главно заради това, че от един момент нататък дължините ми не задържаха боята по никой начин. Отделно, че косата ми расте с бясна скорост и за десетина дни ми се виждаха вече черно-белите корени. А как пускаше цвят само...
Много се харесвам с лилаво, но така пуска по възглавници и на бели тениски.
Сякаш ще се отказвам от лилавото и ще се връщам към кафявото.
Този цвят съм си харесала и този фризьора ще ме прави защото аз няма да мога сама да го направя Simple Smile

# 410
Не знам защо така го очаквах. Ти просто не можеш да стоиш мирна. Grinning

# 411
Искрица, на първата снимка цветът е страхотееен!

# 412
За мен е малко подвеждащо да гледам цвят от някой който прилича на супермодел, с перфектен грим, снимка с много филтри.

# 413
Стрина, аз също така си мисля, че след червеното ще стана обикновена брюнетка Simple Smile Искрице, много ми харесва първото кафяво. И аз нещо такова го мисля, след червеното. Аз засега ще си понося червеното, въпреки цапането и бързо показващия се черен корен. Но ще сложа само червено, повече се харесвам с чисто червено, а не с лилав коректор вътре.

# 414
  • София
За мен е малко подвеждащо да гледам цвят от някой който прилича на супермодел, с перфектен грим, снимка с много филтри.

Абсолютно.  Толкова нереални снимки, чак не разбирам прехласването, за мен е просто тъмно кафяв цвят носен от ефектна мадама.

# 415
Този "просто тъмно кафяв цвят" се постига трудно в домашни условия. Лично опитах с различни бои, смесвания .. еми не става. От Арлен имаха безплатна консултация по вайбър, каза ми момичето какви цветове да смеся, но се уверих, че е най-добре да се посети фризьорски салон с добър колорист, който знае как да играе с цветовете!

# 416

Разкошотия, мечтан цвят.

# 417
https://remedium.bg/ekre-741/b

Каква е тази марка, доста неща ми харесаха, но нямам никакви отзиви

# 418
  • Пловдив
Италианска https://www.adonis.bg/proizvoditelibg.php?DID=436
и аз няма отзиви
https://www.ekre.it/

# 419
Здравейте! Имате ли впечатления за тази боя? Харесала съм цвета 5.12, защото със същия номер, но с боя на Монтибело бях боядисана преди време и много ми хареса. Дали може да очаквам същия резултат от същ номер, но различна марка?

Общи условия

Активация на акаунт